Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

esen38

Üye

MRTSNGL

Üye
Çok Teşekkür Ederim Volpan nickli kardeşim,

Hakkını helal et. Paylaşım süper. Aynen dediklerini yaptım ve programlar birer birer yüklendi. Sorun yaşayıp da yükleyemediğim programları tek tek sertifika yaratma programı ile sertifikalayıp yükleyebildim.

Telefonum N81 2GB ve v11.0.023 versiyon ve kabul etti.
Yapamayan arkadaşlar ısrarla denesin.

SUPERRRR.... :oke:

komando233

komando233

Üye
oleyy sonunda geldi sertifikam çok teşekürler volkan emeğin büyük

demir_3447

Üye
tskler

yusufn96

Üye
kardeşim ben bunu beceremedim heralde senden rica ediyorum bana yardımcı ol lütfen telimin imei 356406023028862 dediklerini aynen yaptım ama site çince düzgünmü oldu olmadımı bilmiyorum ama siteye kayıt oldum nick yusufn96 şifresi 91473520 bunlarla siteye girebilirsin yada sen nasıl bilirsen öyle yap bide sana sormak istediğim başka bir konu var n96 mı genpada yazılım versiyonunu güncellettirdim bu son çıkan yazılım güncelleme yaptıktan sonra teli pc suite baglıyorum herşey normal ama pc suitte nokia indirme bölümüne girdiğimde bu hatayı alıyorum (uymlu olmayan aygıt algılandı) ve karşıma bu çıkıyor [nokia download uygulamasını kullanmak için cihazınızda bir mobil istemcinin bulunması gerekmektedir şimdi indirilsinmi diyor evet diyorum ve mobil istemci 3.2.734 diye bişey iniyor telefona yüklensinmi diyor evet diyorum telefona yüklenirken sertifika hatası uygulama yöneticinizle görüşün diyor genpayıda aradım nokia destek hattınıda nokia yazılımda hata vardır diyor genpaysa yazılım kontrol edildi birşey yok diyor ama yeni sürüme yükseltmeden önce hiçbir sorun yoktu yazılımı pc suitten tekrar güncelledim yine olmadı sence bu sorun hakkında bildiğin birşeyler varsa yardımcıı olursan allah razı olsun derim saol kardeşim

esen38

Üye
telefonu hack ledim
sorunum cözüldü yardımları için volkan a bol bol teşekkurler

murat555

Üye
dosyasini bulamadim o nerde

arrsslan

arrsslan

Üye
allh razı olsun valla çok teşekkürler bu sabah geldi sertifika dosyaları

yusufn96

Üye
yardım

prestij06

Üye
bana 2 günde geldi süper yaaa

envermeric

envermeric

Üye
eyvallah kardeşim bende yaptım umarım sonuç alabilecem bu arada sorma 5 mesaj yaz demişsin ama konumu açacam açılmış konulara cevapmı yazacam bi teşekkür yazsam olurmu bilmiyorum bu konularda baya cahilim :(

bild

bild

Üye
Paylaşım için teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar üye olurken resimdeki kodu yazın demişsiniz ama kod gelmiyor neden acaba

alper38k

Üye
Arkadaşlar bugün itibariyle OPDA dan sertifikamı almış bulunuyorum. darısı sizlerin başına.
toplam 6 gün sürdü o yüzden sabredip beklemek lazım emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

sertifika başlangıç tarihi: 21.06.2009
sertifika bitiş tarihi: 21.06.2012

zombiget

zombiget

Üye
thank you....

yusufn96

Üye
volpan kardeşim bn dediklerini yaptım ama 2 gün oldu gelen birşey yok yardımcı olursan sevinirim

maydo_53

Üye
nasıl teşekkür edeceğimi şaşırdım dostum eline sağlık

sinan05

Üye
Bu konuda herkezin içi rahat olsun çünkü bu konuda çok iyi araştırma yaptım. hatırlarsanız 2005-2006- yıllarında kaçak ltelefonlarla klonlanmmış telefonlar kapatılmıştı. o günden sonra her telefonun ImeI kendine has oldu. Yani sadece kendi telefonunda çalışıyor. ImeI benim ImeI ile başka bi telefonla çalıştıramazlar yeni telefonlar kopyalama olayına karşı korumalı olarak üretiliyor bu konuyu şu şekilde sordum müşteri temsilcisine (nokia) telefonumun ImeI numarısı 2. kişilerin eline geçese bunu kötü amaçlı kullana bilirlermi yada başka bir cihazda kullanarak legal hale getirebilirlermi o cihazı diye oda bana şu cevabı verdi.

kesinlikle bir sorun yaşamazsınız ImeI numarası sadece sizin telefonunuzda çalışır başka bir telefona uyarlanması size bir sorun yaşatmaz çünkü o size özel bir numaradır sadece sizin telefonunuzda devrededir başka bir telefonda çalışması mümkündeğildir.

Ayrıca yeni versiyonlarda signed yapmanın başka yolu yok illa opdaya başvurmak gerekiyor
Neden opda sertifika dağıtıyor ?
şuanda dünyanın en çok ziyaret edilen formu olarak gösteriliyor buda reklam parasının site olarak ilk 10 da görülebilme ihtimalini ortaya koyuyor sonuçta opdaya o sertifikayıu dağıtma iznini noki şirketi veriyor...
Saygılar

kardeşim benim şu an kullandığım makine kaçak ve imei numarası olarakda benim eski kullandığım nokia mın imeini kullanıyorum nokiayıcı seni klandırmış gel ben senin telinin nosunu istediğin tele yazayım ne dersin:)
http://www.maxicep.com/newreply.php?do=newreply&p=1284143 http://www.maxicep.com/newreply.php?do=newreply&p=1284143

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
ben o kadar bekledim gelen bişey olmadı şimdi kontrol ettim download edeceğim yerde 您的OP币不足 yazısı çıktı hiçbişey yapamıyorum. yardımlarnızı bekliyorum.

envermeric

envermeric

Üye
eyvallah kardeşim sertifikalarım geldi saol

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
denedim sonuç alamadım nerede yanlışlık var acaba

Üst Alt