Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

kolot123

Üye
IMEI numarasını vermek istemiyorum herhangi bir sorun çıkabilir diye ama başka br yöntemde göremiyorum.IMEI numarsını neden vermiyorum bu zamanda babana bile güvenme demişler.

demir_3447

Üye
tesekurler

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben 17 sınde vermıştım imei numaramı ancak hala sertifika vermedi bana 3 gün geçti ne yapabilirim?

--------------- Ekleme ---------------

ard arda olacak ama resmini koyayım istedim kusura bakmayın
şuanda sertifika dağıtmıyor çalışma olduğunu duyurmuş

haki_programmer

Üye
Ne zaman başlayacak bu sertifika dağıtımı. Dört gün oldu bekliyorum hala download linki yok.

turgayulutas

turgayulutas

Üye
lanet olsun bole optaya :D 3 gunu gecti ortada kaldık iyi mi :D

arrsslan

arrsslan

Üye
herşey için teşekkürler ama bende yaklaşık 15 saattir bekliyorum opda yı

hozturkfb1907

Üye
çalışman için sAGOL

fizyoterapist.6

Üye
aynen bende 4gündür bekliyorum benimde downland altı boş 15 tane mesaj çektim ama hala gelmedi. diyorumki bu ceyi alan arkadaş office programını signupsis programı ile fulleyip rapide eklesede bizde ordan programı yüklesek ol ma mı yine yüklemezmi bu telefon nerde o 6600 lar 6630lar yokmu yardım edecek güzel bir office programı arıyorum ama n82 v031 e.??

GreenDay1234

Üye
benim 25e yakın mesajım 13 opda puanım var ve 5 gündür download ışığının yeşil olmasını bekliyorum hala tık yok...

arrsslan

arrsslan

Üye
hala beklemekteyim canım sıkılınca opdanın herhangi bir forumunua thanks yazıyorum ama daha daha sertifika dosyaları gelmedi

kilic1978

Üye
teşekkür

SUCLU

Üye
kardeş öncellikle teşekkürler eğer sertifika gelirse teşekkür butonunada basıcam şimdilik bekleyeli 12 saat filan oldu ben bişey sorucam ben 11 nolu u 13, 15 ile başlayan kodu 15555555555 yaptım herhangi bir sorun çıkarmı sorun çıkacaksa bu kodu nereden değiştirebilirim

dahiicocuk

Üye
çok teşekkürler en iyi yöntem bu...

linüx

Üye
dostum sagol sertifika bi gelsin sana bi teşekkür

alper38k

Üye
3 gündür bekliyorum ama sertifika felan gelmedi geleceğinide zannetmiyorum doğrusu

mirzali1973

Üye
teşekkürler

esen38

Üye
ya kardeş ben tam olarak 6 gündür bekliyorum sertifika vereceğinide sanmıyorum bu ne biçim iş biz sertifika almaya kalktık adamlar sertifika vermiyor biz dekide şansmı ya

--------------- Ekleme ---------------

sertifika geldi telefona program yuklemeye başladıgımda sertifika henuz gecerli degil suresi dolmuş, telefon ayarları yanlış diye telefonda mesaj alıyorum ne yapmam lazım

darknessidea

Üye

bana bu mesaj geldi ama birşey anlamadım. bu gidişle çince öğrenecem sanırım

SUCLU

Üye
kardeş bana 3 gün sonra sertifika geldi dediğin herşeyi yaptım ve "oldu" çok teşekkür ederim

Üst Alt