Sertifika Alma İşlemi -- Opda -- Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

pokher

Üye
Allah razı olsun teşekkür ederim paylaşımın için _o_

ilyada35

Üye
kardeşim ben denedim olayı tam anlatıldığı gibi yaptım şimdi ve cer i nasıl alıyoruz??? help pls

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim ben denedim olayı tam anlatıldığı gibi yaptım şimdi ve cer i nasıl alıyoruz??? help pls

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi

1 gün sonra konu anlatımındaki cer indirme linkine tıkla orada cer ve yazan bir yer göreceksin üzerine tıklaman yeterli:oke:

saol kardeş iyi araştırma

volkan baba tamam gerçekten güzel araştırmışşın ama kardeşim şu 31 versiyonuna bizim yapabileceğimiz bi yol yokmu yoksa biz sittin sene alamayız kardeş

valla çozümü olmayan bi sorunla karşılaşmadım ben 31 den kastın n95 versiyonu haclemek sanırım hellox 1.03 versiyonu kurp çalıştırman ve sorulan sorulara evet diyerek yanıt vermen yeterli hack yapmak için ama o proğramı telefonuna kurabilmen için sertifikalandırman gerekiyor :oke:

merqurial

Üye
çok saol arkadaşım allah senden razı olsun çok güzel açıklamışsın...

mahir38

Üye
Your IP address or account was not allowed to this forum.
Böyle bir yazı geldi şimdi ne yapacaz lütfen yardım...saygılarımla

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
Your IP address or account was not allowed to this forum.
Böyle bir yazı geldi şimdi ne yapacaz lütfen yardım...saygılarımla
yeniden üyrlik al ve dene banned edilmişsin sanırım

mahir38

Üye
您还没有使用过此系统申请证书,请到证书申请进行申请
şimdide böyle bir şey geldi sanırım bana sertifika vermiycekler​

ER_54

Üye
Rapid linki çalışmıyor. Bu arada opda dan senin anlatımınla üye oldum sertifikayı bekliyorum. Teşekkürler.

osaylev

Üye
bana çok karışık geldi yapabilecemden çok emin değilim acaba bana alabilrimsiniz dediklerinizi uyguladım ama mesaj yazma konusunda takıldım nereye yazacamı anlayamadım yani teşekkürler

ER_54

Üye
SignSIS progrmında coreplayer v.1.3 signed yaparken aşağıdaki hatayı vermekte. ERROR - Unrecog ERROR - Output File not found. Birde kaspersky virüs programını imzaladıktan sonra kurulmuyor. >uygulamaya izin verilmiyor deyip kurulum yapmamakta. Ancak imzasıs deneme sürümü sorunsuz kurulmkata. Yardımlarını bekliyoruz. Teşekkürler.

murart

Üye
yapamayan arkadaş buradan yorum yapmadan me numarasını pm atmasın rica ediyorum ...
merhaba volpan,
ben yazdığın her şeyi yaptım yalnız bu siteye 5-10 mesaj işleminde takıldım çince olduğu için siz imei numarasıyla cer dosyasını gönderebileceğini yazmışsın ımei numaram 352061026646352 forumda çok aktif olmadığım için sana pm atamadım yardımcı olursan sevinirim teşekürler

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
merhaba volpan,
ben yazdığın her şeyi yaptım yalnız bu siteye 5-10 mesaj işleminde takıldım çince olduğu için siz imei numarasıyla cer dosyasını gönderebileceğini yazmışsın ımei numaram 352061026646352 forumda çok aktif olmadığım için sana pm atamadım yardımcı olursan sevinirim teşekürler
tmm başvurunu yaptım yarın alabilirsin geldiği zaman bu mesajın altına link koyarım oradan indirirsin

您还没有使用过此系统申请证书,请到证书申请进行申请

mahir tel me numaranı yaz buraya araştırayım senin olayını

您还没有使用过此系统申请证书,请到证书申请进行申请​

mahir tel imei numaranı yaz buraya araştırayım senin olayını

SignSIS progrmında coreplayer v.1.3 signed yaparken aşağıdaki hatayı vermekte. ERROR - Unrecog ERROR - Output File not found. Birde kaspersky virüs programını imzaladıktan sonra kurulmuyor. >uygulamaya izin verilmiyor deyip kurulum yapmamakta. Ancak imzasıs deneme sürümü sorunsuz kurulmkata. Yardımlarını bekliyoruz. Teşekkürler.
proğramı başka yerden indir si,gned yapılmış bir proğramı kurmaya çalışıyorsun o yüzden veriyor bu hataları :oke:

bana çok karışık geldi yapabilecemden çok emin değilim acaba bana alabilrimsiniz dediklerinizi uyguladım ama mesaj yazma konusunda takıldım nereye yazacamı anlayamadım yani teşekkürler
yapamazsan me numaranı bana ulaştır ben sana layım bu arada rapid için üzgünüm site yönetimi baksın çağresine adamlara 100 kere söyledim

sen almışsın daha önce sertifika 2. kez alamazsın

merhaba volpan,
sen almışsın daha önce sertifika 2. kez alamazsın :bann:

murart

Üye
tmm başvurunu yaptım yarın alabilirsin geldiği zaman bu mesajın altına link koyarım oradan indirirsin

mahir tel me numaranı yaz buraya araştırayım senin olayını

mahir tel imei numaranı yaz buraya araştırayım senin olayını

proğramı başka yerden indir si,gned yapılmış bir proğramı kurmaya çalışıyorsun o yüzden veriyor bu hataları :oke:

yapamazsan me numaranı bana ulaştır ben sana layım bu arada rapid için üzgünüm site yönetimi baksın çağresine adamlara 100 kere söyledim

sen almışsın daha önce sertifika 2. kez alamazsın

sen almışsın daha önce sertifika 2. kez alamazsın :bann:
volpan merhaba,
Ben senin yaptığın herşeyi yapmıştım. sadece en son olarak bu çince siteye nereye mesaj atılacak onu bilmediğim için sana yazdım... ama bilmiyorum farkında olmadan almışsam onu bilmem yinde ilgilendiğin için saol...

mahir38

Üye
imei numaram 354863021614543

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
imei numaram 354863021614543
kardeş verdiğin imei numarası nokia ya ait bi mail numarası olmadığını belirtiyor site nokia müşteri hizmetlerini ara eğer telefonun garantiliyse yada imei iconlanmamışsa

mahir38

Üye
kardeş verdiğin imei numarası nokia ya ait bi mail numarası olmadığını belirtiyor site nokia müşteri hizmetlerini ara eğer telefonun garantiliyse yada imei iconlanmamışsa

Volpan kardeş telefonumu yurtdışından getirttim kutu üzerinde dahi aynı imei numarası yazıyor iconlanmış olması mümkün değil...saygılar

murart

Üye
volpan merhaba,
Ben senin yaptığın herşeyi yapmıştım. sadece en son olarak bu çince siteye nereye mesaj atılacak onu bilmediğim için sana yazdım... ama bilmiyorum farkında olmadan almışsam onu bilmem yinde ilgilendiğin için saol...
Volpar Merhaba,

Sana sertifika alıp almadığımı bilmiyorum demiştim çince forum sitesinden hiç mesaj yazmadan cer ve dosyası görünüdü ikisinide indirdim verdiğin bigiler için çok teşekkur ederim...

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
Volpar Merhaba,

Sana sertifika alıp almadığımı bilmiyorum demiştim çince forum sitesinden hiç mesaj yazmadan cer ve dosyası görünüdü ikisinide indirdim verdiğin bigiler için çok teşekkur ederim...
biraz daha dikkat çünkü 2. kez odosyaları talep etme hakkın olmuyor iyi muhafaza et murat

Volpan kardeş telefonumu yurtdışından getirttim kutu üzerinde dahi aynı imei numarası yazıyor iconlanmış olması mümkün değil...saygılar
site tefefon imei doğru olmadını söylüyor ben onun yalancısıyım

murart

Üye
Volkan Merhaba,

Sayende Sertifikalama işlemini çözdüm ama anlayamadığım bir konu var mesela ben pisilog sitesinde irremote programını indirdim ve signed yaptım telefona yükledim fakat yine 10 günlük deneme sürümü değişmedi acaba şimdi birde telefonu hacklemek mi lazım .... bu konuda beni aydınlatman mümkünmü... telefonum n95 bu konuyla ilgili kaynak varmı

Teşekkürler....

volpan

volpan

Üye
    Konu Sahibi
Volkan Merhaba,

Sayende Sertifikalama işlemini çözdüm ama anlayamadığım bir konu var mesela ben pisilog sitesinde irremote programını indirdim ve signed yaptım telefona yükledim fakat yine 10 günlük deneme sürümü değişmedi acaba şimdi birde telefonu hacklemek mi lazım .... bu konuda beni aydınlatman mümkünmü... telefonum n95 bu konuyla ilgili kaynak varmı

Teşekkürler....
dostum sertifika telefona yükleyebilmek için gerekiyor ama irremote proğramın ful olmalı görünebilmesi için başka kaynaklardan o sürümün olanını ara ben bulmuştum maxide var 3 sis dosyası var klasörde tek olanlarla ilgilenme hiç

Üst Alt