mrb volpan
anlatimin cok güzel ellerine sağlik ..
dediklerini harfiyen yaptim imei nomu falan hep yazdim hersey yaptim 2 gün oldu hala bir ses seda yok :S telefonum n 81 v 21.0.010 yüklü cildircam hic bir hack yöntemi olmuyor...
imei 356993011083660 bir yardimci olursan cok sevirim
sayın arkadaşlar sizden bir ricam olacak ben OPDA sitesine kayıt oldum ve 5 mesj yolladım yukerdaki uygulamaları yaptım fakat şu an kaydıma ulaşamıyorum (ayrıca başka kayıtta yaptım sonuç aldım ) fakat ilk kayda ulaşamıyorum yardım ederseniz sevinirim saygılar......
sayın arkadaşlar sizden bir ricam olacak ben OPDA sitesine kayıt oldum ve 5 mesj yolladım yukerdaki uygulamaları yaptım fakat şu an kaydıma ulaşamıyorum (ayrıca başka kayıtta yaptım sonuç aldım ) fakat ilk kayda ulaşamıyorum yardım ederseniz sevinirim saygılar......
mülayim bey konuyu detaylı okumadığınız için banned edilmişsiniz konuda gizli bişr bölüm teşekkürden sonra görülüyor o bölümü teşekkürü konuya çok gördüğünüz için aldığınız ilk id banned edilmiş geçmiş olsun ve opda 1 kez sertifika veriyor her imei numarasına
konuyu detaylı okumamışsın okusaydın teşekkürettikten sonra konun detaylarını okuyabilirdin dolayısıyla opda ilk aldığın id yi bannet etmiş bu kadar özveride buluğunduğum bir emeğe lütfen bir teşekkürederek onure edin karşılığını size konudan fazlasıyla öderim bu konuda ki konuda paylaşımı olan %70 kişi bunu çok iyi bilir saygılar
eline saglik kardes tskler
hepsini tamamladim cer dosyami almayi bekliyorum
diger dedigin yontem n85 de calismiyo daha yapilamadi sadece bu sekilde yapila biliyo!
emegine saglik