volpan kardeş merhaba kusura bakma seni rahatsız etmek istemezdim ama cözemedim ben cumartesi günü kayıt yaptırdım ama hala siteye girdigim de dosyalarım gönderilmemiş bir problemmi pldu acaba
valla sitede derken bu siteden mi kastın yoksa opdadan mı anlamadım ama her iki durumda tarayıcından kaynaklanıyordur lütfen başka bir pc yada tarayıcı kullan ama yinede sorunun çözülecek cinsten değilse bana pm at
Sevgili kardeşim sana dünyadaki bütün duaları ediyorum.gerçekten e-65 telefonumu satmayı düşünürken sana denk geldim.az önce sertifikamı aldım ve yükleyemediğim bütün programları sayende yükledim.
Rabbim seni her daim muvaffak kılsın.
Sevgili kardeşim sana dünyadaki bütün duaları ediyorum.gerçekten e-65 telefonumu satmayı düşünürken sana denk geldim.az önce sertifikamı aldım ve yükleyemediğim bütün programları sayende yükledim.
Rabbim seni her daim muvaffak kılsın.
saygısız insanlar konumu çalmışlar haram olsum o sitede konu anlatımındaki adresi ismi görüpte hala o sitede kalanada haram olsun hakkım öbür tarafta sorulsun
evet baktım imei numaranı banned etmişler yöneticelere gerekli başvuruyu yaptım daha önce 4-5 arkadaşın imei bloğunu kaldırdılar umarım seninkinide kaldırırlar yeni kullanıcı açıp arada dene 10 gün içinde sonuç alamazsan bana tekrar dön tekrar senin için mail atayım opdaya