Dostum öncelikle Teşekkür rekorları kıran bu mükemmel paylaşımın ve yardım severliğin için tebrik ve teşekkür ediyorum.. Benim cihazım hackli sorun yok , fakat bu işler için çok acemi olan bir arkadaşım adına senden yardım isteyeceğim , vaktin olur da ilgilenebilirsen sana özelden yazıcam görüşmek üzere ...
356445522144544 hocam n96 model telefonumun imei numarası hadi lütfen kopyalat kötü amaçlı kullan eğer telefnum kapanırsa sana söz veriyorum yeni bi n96 hediye edeceğim şeref sözü veriyorum...
lütfen hurafelerle sağdan soldan duyma anlamsız sözlerle insanların aklını bulandırma yeni telefonların imei chipini değiştirmek telefonun kendi parasından pahalı 380Euro n96 ki ve o ana kartın kendi imei nosu zaten var yani imei numarası lisans numarası gibi düşünme ...
parası çok olanlara satan siteler var onlarda opdadan alıp satıyolar Ama para vermek istemiyorum beleş mal baldan tatlıdır diye düşünüyorsan ozaman konuyu takip et ücretsiz sertifikanı al
walla epey uğraşmıştım daha önce ama bir türlü yükleyememiştim, ilk sayfada anlatılan tarzada işlemleri yaptım, 1 gün sonra sertifikamı aldım ve sonunda mutlu son. marble maze labirent oyununu yükledim, 20. leveldeyim
pm mesajı atamıyorum volpan ben cer alımı için dediklerini uyguladım o verdigin linkte download kısmı hala aktif degil 10 mesajıda gectim hala beklemedeyim