Sensör Kararma Sorunu ÇÖZÜM - llKinGSTarll

Bi arkadaşa verdiler ama dava falan açtıydı

Görüntüsü hoşuma gitmiyor onları değiştirmekle de uğraşamam kendi cfw mi yapar kullanırım

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Görüntüsü hoşuma gitmiyor onları değiştirmekle de uğraşamam kendi cfw mi yapar kullanırım
Görüntüsünü felan full değiştirdim ben ve performansı maximum yaptım ilk başta görünce bende görüntüsünü beğenmemiştim ama hepsini değiştirdim çok süper oldu

Ne Demek Yazılımsal Nereye Değiştirmiyorlar Adamı Yakarım

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Peki ben servise gönderirken sorun olarak sensörün değiştirilmesini istiyorum desem düzelirmi ?

Peki ben servise gönderirken sorun olarak sensörün değiştirilmesini istiyorum desem düzelirmi ?
Anladiğim Kadar Yazılımsal Bişey Ama Hala Sorun Ne Onu Anlayabilmiş Değilim Ben Sensör Değişsede Ayni Olur Zira Bu Yazılımsal Birşey Yani Bug Gibi Birşey

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Anladiğim Kadar Yazılımsal Bişey Ama Hala Sorun Ne Onu Anlayabilmiş Değilim Ben Sensör Değişsede Ayni Olur Zira Bu Yazılımsal Birşey Yani Bug Gibi Birşey
Senin syambian telefonunda sensörün içinde küçük kare ye benzer bir şey varmı ???

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Ben şimdi nokia core ye gidiyorum Sorucam bakam sensörü değiştiriyorlarmıymış. Nokia core de kilerde zatten Afedersin ama bir *** bildikleri yok avanak avanak duruyorlar sonra adam benim telefonum bozuldu diyor bakıyor sonra servise veriyorlar yada biz bakarız diyorlar sonra gidiyosun oraya yspamadık malesef diyorlar Hazırcılar

Sormana Gerek Yok Şimdi Ben Sorunu Anlayamadım ?