H.TOGAN
Üye
450'ye 2 aylık,kvk garantili,kutusu,kabloları vs var.
Alıcan mı?
sakin ol sampiyon
450'ye 2 aylık,kvk garantili,kutusu,kabloları vs var.
Alıcan mı?
sakin ol sampiyonsurda iki kelam lafliyoruz. Bu kadar tepki vermene gerek yok.
Ben senden de sakinim hiiiç merak etme![]()
Vallasizi okurken keyif aldım,büyük erdem sizdeki .Bravoo zaman ben yanlis anladim kardesim. Kusura bakma![]()

Vallasizi okurken keyif aldım,büyük erdem sizdeki .Bravo![]()
bu arada telefonumu değiştireceğim ve bendeki N8 in garantisi devam ediyor bu kadar ucuza gitmesin diye 11 yaşındaki kızıma söz verdim cihazı bol bol foto çeksin bari![]()
beni erdemli bir kisi olarak gordugunuz icin tesekkur ederim. Maxirabit nikli kardesimide anliyorum aslinda ben de o yaslarda aynen boyleydim ama hayat insani olgunlastiriyor devamli her gelen yeni yasta hayata farkli pencerelerden bakiyor insanoglu![]()
Vallasizi okurken keyif aldım,büyük erdem sizdeki .Bravo![]()
bu arada telefonumu değiştireceğim ve bendeki N8 in garantisi devam ediyor bu kadar ucuza gitmesin diye 11 yaşındaki kızıma söz verdim cihazı bol bol foto çeksin bari![]()
abi burda ki mesajlarla erdemliğin yada olgunlaşmasın bir olayı yokki konu telefonlarla ilgili. Olgun olmak veya farklı olmak die tutupta bir başkası gibi davranmamıza gerek yok. Konu telefon konusu birbirimize ögüt vermek değil. Herkez hür ve özgürdür ne yapmak istersede yapar ceremesini kendisi çeker. Tutupta birisini çekipte,forumda bak şu doğru bunu yap şu yanlış bunu yapma desemde bir kulağından girip diyerinden çıkar. Burda ki konuşmalarla dışarda ki konuşmalar ve hal ve hareketler bir çok kişinin aynı olmaz. Tabi telefon konusundan gelipte bizim o tür konulara geçmemiz mantıksız ama yanlış birşey yaptıysak affola. Tutupta büyükleri me şu şöyle diyip yada küçükleri me bu böyle diyip eğitmek veya akıl vermek bize göre değil. İnsan'ın aklı varsa onuda kullanabilmesi lazımdır. Telefon konusundan tutupta buralara nasıl geldi halen anlamış değilim.

bende 1070 e aldım 1 ay oluyo.c7 ile karistiriyorsun galiba. Google dan simdi baktim en ucuz n8 fiyati 930 tl. En yuksek fiyati 1170 tl. Bende bir sene once 1070 tl. ya almistim![]()
Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’in yaptığı marka araştırması sonucunda dünyanın en değerli 500 markası belirlendi. Çalışmanın sonuçlarına göre, listenin ilk sırasına, geçen yıl listenin 8. sırasında yer alan Apple, 2011’in en değerli markası Google’ı da geride bırakarak 2012 yılında dünyanın en değerli markası oldu.Hakaret etmeyeceğim hala hatırlıyorum.Nokia akıllı telefon devrindeyken-hala da öyle-hurda işletim sistemsiz telefonları millete kitliyordu samsung.Çinlilerden,korelilerden telefon almayın.Gidin apple,nokia dan alın![]()