Sattım c7,yi n8 aldım:D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Murat.

.Murat.

Üye
    Konu Sahibi
Sattım c7,yi n8 aldım:D
c7 kullanıyordum fotoğraf kalitesizliği yüzünden n8 aldım
bi resim yüzünden satılırmı diyen varsa evet satılır derim:D
550 ye satıp üstüne 300 verdim
bana hayırlı olsun:D

uruno

uruno

Üye
300 mü 100 desen anlardım seni ama bu konumda

• Beğen
Tepkiler: .Murat.
.Murat.

.Murat.

Üye
    Konu Sahibi
üstüne 300 verdim 850ye gelmiş oldu sıfır cihaz arkadaşım

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Güzel almışsın ama keşke almasaydın :) Biraz bekleyip galaxy s2 felanda düşünebilirdin. Neyde. Hayırlı olsun..

• Beğen
.Murat.

.Murat.

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim ama nokia kanımıza işlemiş:Dbaşka telefon kullanmak zor geliyor

maxirabit

maxirabit

Üye
Biraz fazla vermişsin.
Ben de değiştireceğim.

.Murat.

.Murat.

Üye
    Konu Sahibi
fazla vermedim tam 2 saat pazarlık sonucu alabildim az kaldı kovulacaktım:D

anlay

Üye
Güzel almışsın ama keşke almasaydın :) Biraz bekleyip galaxy s2 felanda düşünebilirdin. Neyde. Hayırlı olsun..

Merhaba,yanlış anlaşılmasın lütfen ama,neden galaxy s2 ? Öğrenmek için soruyorumda.Teşekkürler.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

N8' i 850 ' ye almış S2 1.500 civarında biraz beklese bile en fazla 1.400 olurdu yani boşa beklerdi . Zaten kamera için aldım diyor ondan sorun yok .
Hayırlı olsun .

• Beğen
krstnck

krstnck

Üye
Merhaba,yanlış anlaşılmasın lütfen ama,neden galaxy s2 ? Öğrenmek için soruyorumda.Teşekkürler.
Kısacası n8'i Normal Bir 5 Katlı Apartman Düşün.S2'yide Yıkılan 2 Kuleler Olarak Aradaki Fark o ;)

• Beğen
Tepkiler: anlay ve FlaxLy
FlaxLy

FlaxLy

Üye

Çünkü C7 ne ise n8'de o olacak. Kamera yönünden birşey demem. Ama galaxy s2 uygun fiyatlara kadar düşmüşken alsaydı ama buna ben birşey diyemem. Kendi zevki zaten demiş nokia kanımıza işledi diye :D

Şimdi sana gelelim : Neden Galaxy s2

1.2 GHZ hız. Flash player mükemmel. İncelik Ele tam oturuşu. Android işlemcili oyunlar. Ve Piyasadaki en iyi ekrana sahip. Neyse Fazla Fandroidlik yapmıyım. Hade Kolay gele...

----------Eklendi @ 10:39:16 ---------- Yazıldı @ 10:38:02 ----------

Neyse Daha fazla karışmayayım ben. N8 i kamera yönünden aldıysan inan çok seveceksin. Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: .Murat. ve anlay

anlay

Üye

Çünkü C7 ne ise n8'de o olacak. Kamera yönünden birşey demem. Ama galaxy s2 uygun fiyatlara kadar düşmüşken alsaydı ama buna ben birşey diyemem. Kendi zevki zaten demiş nokia kanımıza işledi diye :D

Şimdi sana gelelim : Neden Galaxy s2

1.2 GHZ hız. Flash player mükemmel. İncelik Ele tam oturuşu. Android işlemcili oyunlar. Ve Piyasadaki en iyi ekrana sahip. Neyse Fazla Fandroidlik yapmıyım. Hade Kolay gele...

----------Eklendi @ 10:39:16 ---------- Yazıldı @ 10:38:02 ----------

Neyse Daha fazla karışmayayım ben. N8 i kamera yönünden aldıysan inan çok seveceksin. Kolay gelsin.

Yok Yok çok güzel bilgilendirmişsiniz.ben N8 alarak hata yaptım.kamerası iyi olsun,uygulamalar iyi olsun dedim aldım.Bunu dedim diye bir asmadıkları kaldı forumda.(Sorunları çıok fazla çok takılıyor birde ) neyse bu önemli değil.Sizin bu önerinizi değerlendireceğim,çünkü cihazımı değiştireceğim.Peki şu an şunu tercih etmelisin dediğiniz hangisi (para sorunu yok ) Şimdiden teşekkür ederim.

----------Eklendi @ 12:50:54 ---------- Yazıldı @ 12:50:14 ----------

Kısacası n8'i Normal Bir 5 Katlı Apartman Düşün.S2'yide Yıkılan 2 Kuleler Olarak Aradaki Fark o ;)

fazla bir fark yokmuş :):):)

.Murat.

.Murat.

Üye
    Konu Sahibi
sırf kamera sebebiyle aldım başka bir konuya yazmıştım maxsiceple daha içli dışlı olsaydım c7 almazdım
sıfır ve kutusunda cihaz arkadaşlar

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Yok Yok çok güzel bilgilendirmişsiniz.ben N8 alarak hata yaptım.kamerası iyi olsun,uygulamalar iyi olsun dedim aldım.Bunu dedim diye bir asmadıkları kaldı forumda.(Sorunları çıok fazla çok takılıyor birde ) neyse bu önemli değil.Sizin bu önerinizi değerlendireceğim,çünkü cihazımı değiştireceğim.Peki şu an şunu tercih etmelisin dediğiniz hangisi (para sorunu yok ) Şimdiden teşekkür ederim.

----------Eklendi @ 12:50:54 ---------- Yazıldı @ 12:50:14 ----------

fazla bir fark yokmuş :):):)

Para sorununuz yok ise Galaxy s2 öneririm. Veya yakında çıkacak olan Galaxy s3 üde bekleyin derim ama Daha tam belli değil. :D Çünkü Bu galaxy s2 İphone 4 ile karşılaştırılıyor. Ve herkes galaxy s2 demiş.Googledan araştırıp bakabilirsiniz Boşa demiyorlar Telefon Tablet karışmı diye :D çünkü öyle böyle Flashı mükemmel. Ne kasma ne donma. Oyun yönünden sıkıntınız asla olmasın :oke: ++ Dosya yöneticisi Ve görev yöneticisi ile tek tık ile tüm programları vs.vs kapayabiliyorsunuz.Kendi downloaderi var. Ve aklınıza gelmeyen herşeyi yapabiliyor.

----------Eklendi @ 10:55:09 ---------- Yazıldı @ 10:54:25 ----------

sırf kamera sebebiyle aldım başka bir konuya yazmıştım maxsiceple daha içli dışlı olsaydım c7 almazdım
sıfır ve kutusunda cihaz arkadaşlar

Kamera yönünden aldıysan problem yapma. Gereken performansı verecektir. :oke:

• Beğen
Tepkiler: anlay ve .Murat.
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

evet fazla. Neden dersen,0 kapalı kutusundaysa kar ama açılmışsa zarardır.

cihazi 0 aldim denildiginde ne anliyorsun. Su anda n8 fiyatlari bin kusur lira civarlarinda, bu arkadasta sifir cihaza 850 vermis. Sana gore nasil hata yapti bu arkadas anlamadim ben :(

maxirabit

maxirabit

Üye
cihazi 0 aldim denildiginde ne anliyorsun. Su anda n8 fiyatlari bin kusur lira civarlarinda, bu arkadasta sifir cihaza 850 vermis. Sana gore nasil hata yapti bu arkadas anlamadim ben :(

bin lira civarı değil sıfırı 850 civarın da n8'in.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

bin lira civarı değil sıfırı 850 civarın da n8'in.

c7 ile karistiriyorsun galiba. Google dan simdi baktim en ucuz n8 fiyati 930 tl. En yuksek fiyati 1170 tl. Bende bir sene once 1070 tl. ya almistim ;)

maxirabit

maxirabit

Üye
c7 ile karistiriyorsun galiba. Google dan simdi baktim en ucuz n8 fiyati 930 tl. En yuksek fiyati 1170 tl. Bende bir sene once 1070 tl. ya almistim ;)
450'ye 2 aylık,kvk garantili,kutusu,kabloları vs var.
Alıcan mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt