Sattım c7,yi n8 aldım:D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anlay

Üye
o zaman ben yanlis anladim kardesim. Kusura bakma;)
Vallasizi okurken keyif aldım,büyük erdem sizdeki .Bravo ;)
bu arada telefonumu değiştireceğim ve bendeki N8 in garantisi devam ediyor bu kadar ucuza gitmesin diye 11 yaşındaki kızıma söz verdim cihazı bol bol foto çeksin bari :)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
bu arada telefonumu değiştireceğim ve bendeki N8 in garantisi devam ediyor bu kadar ucuza gitmesin diye 11 yaşındaki kızıma söz verdim cihazı bol bol foto çeksin bari :)

beni erdemli bir kisi olarak gordugunuz icin tesekkur ederim. Maxirabit nikli kardesimide anliyorum aslinda;ben de o yaslarda aynen boyleydim. ama hayat insani olgunlastiriyor devamli ve her gelen yeni yasta hayata farkli pencerelerden bakiyor insanoglu ;)

• Beğen
Tepkiler: anlay
61semih

61semih

Üye
iyi yapmışssın her an yanında tasıdıgın fotograf makınesı olmuş oldu

maxirabit

maxirabit

Üye
beni erdemli bir kisi olarak gordugunuz icin tesekkur ederim. Maxirabit nikli kardesimide anliyorum aslinda ben de o yaslarda aynen boyleydim ama hayat insani olgunlastiriyor devamli her gelen yeni yasta hayata farkli pencerelerden bakiyor insanoglu ;)

abi burda ki mesajlarla erdemliğin yada olgunlaşmasın bir olayı yokki konu telefonlarla ilgili. Olgun olmak veya farklı olmak die tutupta bir başkası gibi davranmamıza gerek yok. Konu telefon konusu birbirimize ögüt vermek değil. Herkez hür ve özgürdür ne yapmak istersede yapar ceremesini kendisi çeker. Tutupta birisini çekipte,forumda bak şu doğru bunu yap şu yanlış bunu yapma desemde bir kulağından girip diyerinden çıkar. Burda ki konuşmalarla dışarda ki konuşmalar ve hal ve hareketler bir çok kişinin aynı olmaz. Tabi telefon konusundan gelipte bizim o tür konulara geçmemiz mantıksız ama yanlış birşey yaptıysak affola. Tutupta büyükleri me şu şöyle diyip yada küçükleri me bu böyle diyip eğitmek veya akıl vermek bize göre değil. İnsan'ın aklı varsa onuda kullanabilmesi lazımdır. Telefon konusundan tutupta buralara nasıl geldi halen anlamış değilim.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

abi burda ki mesajlarla erdemliğin yada olgunlaşmasın bir olayı yokki konu telefonlarla ilgili. Olgun olmak veya farklı olmak die tutupta bir başkası gibi davranmamıza gerek yok. Konu telefon konusu birbirimize ögüt vermek değil. Herkez hür ve özgürdür ne yapmak istersede yapar ceremesini kendisi çeker. Tutupta birisini çekipte,forumda bak şu doğru bunu yap şu yanlış bunu yapma desemde bir kulağından girip diyerinden çıkar. Burda ki konuşmalarla dışarda ki konuşmalar ve hal ve hareketler bir çok kişinin aynı olmaz. Tabi telefon konusundan gelipte bizim o tür konulara geçmemiz mantıksız ama yanlış birşey yaptıysak affola. Tutupta büyükleri me şu şöyle diyip yada küçükleri me bu böyle diyip eğitmek veya akıl vermek bize göre değil. İnsan'ın aklı varsa onuda kullanabilmesi lazımdır. Telefon konusundan tutupta buralara nasıl geldi halen anlamış değilim.

yanlis bir sey yok guzel kardesim. Sadece anlay nikli abimizin yorumuna hitaben boyle bir yorumda bulundum ben;) benim gevezeliklerim yuzunden de canini sikma;) hakkatten konu nasil bu hale geldi :)

ggokhan008

Üye
uribaju

uribaju

Üye
300tl mi :ehe geçmiş olsun bir de konu açmışsın :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: .Murat.

by*cambaz

Üye
buda bnden hayırlı olsun pastası :pasta:

• Beğen

xŞPARTACUSx

Üye
Nokia androide de geçerse hurda ekonomi kalite düşmanı samsung çöpe gider:(

xŞPARTACUSx

Üye
Hakaret etmeyeceğim hala hatırlıyorum.Nokia akıllı telefon devrindeyken-hala da öyle-hurda işletim sistemsiz telefonları millete kitliyordu samsung.Çinlilerden,korelilerden telefon almayın.Gidin apple,nokia dan alın:@

• Beğen

xŞPARTACUSx

Üye
Samsung'un ürettiği tablet pc man kafa.N8 ise telefon.Nokia pc piyasasında değil,buna tablette dahil:@

xŞPARTACUSx

Üye
Böyle software,hardware bilmeyen.Cahil insanlar bu kaliteli sitede dolaşıyorya.Hele ki aldığı PC ile TELEFON u karşılaştırıyorya.Cahilliğin daniskası:D

• Beğen

xŞPARTACUSx

Üye
Olmuyor:(

• Beğen

xŞPARTACUSx

Üye
tablet pc ne,telefon ne git öğren galaxy kullanan arkadaş:)

• Beğen
CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
arkadaşım sesi c7 ye göre nasıl bende 900 tl ye buldum sıfır

• Beğen
61semih

61semih

Üye
Hakaret etmeyeceğim hala hatırlıyorum.Nokia akıllı telefon devrindeyken-hala da öyle-hurda işletim sistemsiz telefonları millete kitliyordu samsung.Çinlilerden,korelilerden telefon almayın.Gidin apple,nokia dan alın:@
Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’in yaptığı marka araştırması sonucunda dünyanın en değerli 500 markası belirlendi. Çalışmanın sonuçlarına göre, listenin ilk sırasına, geçen yıl listenin 8. sırasında yer alan Apple, 2011’in en değerli markası Google’ı da geride bırakarak 2012 yılında dünyanın en değerli markası oldu.

Dünyanın gelişen pazarları olarak bilinen BRIC (Brezilya, Rusya, Çin, Hindistan) ülkelerinin gelişim başarıları ”en değerli markalar” listesine yansırken, Çin’in 25, Brezilya’nın 9, Rusya’nın 8, Hindistan’ın ise 6 marka ile temsil edildiği listede Türk markası yer almadı. Listenin ilk 5 sırasında yalnızca ABD markalarının olması dikkati çekti.

yeterlı cevap burda var sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt