Biraz fazla vermişsin.
Ben de değiştireceğim.
Güzel almışsın ama keşke almasaydınBiraz bekleyip galaxy s2 felanda düşünebilirdin. Neyde. Hayırlı olsun..
Güzel almışsın ama keşke almasaydınBiraz bekleyip galaxy s2 felanda düşünebilirdin. Neyde. Hayırlı olsun..
Kısacası n8'i Normal Bir 5 Katlı Apartman Düşün.S2'yide Yıkılan 2 Kuleler Olarak Aradaki Fark oMerhaba,yanlış anlaşılmasın lütfen ama,neden galaxy s2 ? Öğrenmek için soruyorumda.Teşekkürler.
Merhaba,yanlış anlaşılmasın lütfen ama,neden galaxy s2 ? Öğrenmek için soruyorumda.Teşekkürler.

evet fazla. Neden dersen,0 kapalı kutusundaysa kar ama açılmışsa zarardır.fazlami vermis. Adam 0 n8 aldim diyor. O fiyata bedavaya almis![]()
Çünkü C7 ne ise n8'de o olacak. Kamera yönünden birşey demem. Ama galaxy s2 uygun fiyatlara kadar düşmüşken alsaydı ama buna ben birşey diyemem. Kendi zevki zaten demiş nokia kanımıza işledi diye
Şimdi sana gelelim : Neden Galaxy s2
1.2 GHZ hız. Flash player mükemmel. İncelik Ele tam oturuşu. Android işlemcili oyunlar. Ve Piyasadaki en iyi ekrana sahip. Neyse Fazla Fandroidlik yapmıyım. Hade Kolay gele...
----------Eklendi @ 10:39:16 ---------- Yazıldı @ 10:38:02 ----------
Neyse Daha fazla karışmayayım ben. N8 i kamera yönünden aldıysan inan çok seveceksin. Kolay gelsin.
Kısacası n8'i Normal Bir 5 Katlı Apartman Düşün.S2'yide Yıkılan 2 Kuleler Olarak Aradaki Fark o![]()

Yok Yok çok güzel bilgilendirmişsiniz.ben N8 alarak hata yaptım.kamerası iyi olsun,uygulamalar iyi olsun dedim aldım.Bunu dedim diye bir asmadıkları kaldı forumda.(Sorunları çıok fazla çok takılıyor birde ) neyse bu önemli değil.Sizin bu önerinizi değerlendireceğim,çünkü cihazımı değiştireceğim.Peki şu an şunu tercih etmelisin dediğiniz hangisi (para sorunu yok ) Şimdiden teşekkür ederim.
----------Eklendi @ 12:50:54 ---------- Yazıldı @ 12:50:14 ----------
fazla bir fark yokmuş![]()
Çünkü Bu galaxy s2 İphone 4 ile karşılaştırılıyor. Ve herkes galaxy s2 demiş.Googledan araştırıp bakabilirsiniz Boşa demiyorlar Telefon Tablet karışmı diye
çünkü öyle böyle Flashı mükemmel. Ne kasma ne donma. Oyun yönünden sıkıntınız asla olmasın
++ Dosya yöneticisi Ve görev yöneticisi ile tek tık ile tüm programları vs.vs kapayabiliyorsunuz.Kendi downloaderi var. Ve aklınıza gelmeyen herşeyi yapabiliyor.sırf kamera sebebiyle aldım başka bir konuya yazmıştım maxsiceple daha içli dışlı olsaydım c7 almazdım
sıfır ve kutusunda cihaz arkadaşlar

evet fazla. Neden dersen,0 kapalı kutusundaysa kar ama açılmışsa zarardır.

cihazi 0 aldim denildiginde ne anliyorsun. Su anda n8 fiyatlari bin kusur lira civarlarinda, bu arkadasta sifir cihaza 850 vermis. Sana gore nasil hata yapti bu arkadas anlamadim ben![]()
bin lira civarı değil sıfırı 850 civarın da n8'in.
450'ye 2 aylık,kvk garantili,kutusu,kabloları vs var.c7 ile karistiriyorsun galiba. Google dan simdi baktim en ucuz n8 fiyati 930 tl. En yuksek fiyati 1170 tl. Bende bir sene once 1070 tl. ya almistim![]()