[SATILMIŞTIR] Bol Aksesuarlı HTC Touch HD [400 Lira]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
[SATILMIŞTIR] Bol Aksesuarlı HTC Touch HD [400 Lira]

Merhabalar herkese.Kullanmakta olduğum Htc'mi satmaya karar verdim.Yurtdışı kayıtlı oldukça temiz bir cihazdır.Satma sebebim ise değişik bir işletim sistemi kullanmak istememdir.Bu sebeble takasa da açığım.Windows mobile ve java tabanlı olmayan cihaz tekliflerinize açığım.iPod Touch 4g cihaz teklifleri ise önceliğimdir.Fiyat olarak ise 400 lira düşünüyorum.Cihazın hiç bir sıkıntısı bulunmamaktadır.Aksesuar olarak fazlası var eksiği yoktur.içeriği inceleyebilirsiniz.Eskişehirde oturuyorum isteyenler elden görebilir,inceleyebilir cihazı.Alım konusunda hangi alışveriş yönetimi sizin için uygun ve de hesaplı olacaksa onu kullanalım.İster bir web sitesi aracılığı ile ister havale kargo,ister ptt kapıda ödemeli,ister elden ya da bir yakınınız aracılığı ile alışveriş yapabiliriz.Güven benim için önceliklidir.Ne Kimseyi zor durumda bırakmak ne de kendim zor durumda kalmak istemem.Güzel bir alışveriş yapmak dileğiyle. :)

Satış İçeriği :

HTC Touch HD
Şarj Cihazı
Usb kablosu
2 gb Hafıza Kartı
5 Lİra değerindeki 1 adet ekran koruyucu Hediye
20 Lira Değerindeki Rubber Kılıf Hediye

Fiyat : 400 Lira

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatta indirim yapılmıştır.Akşama yeni resimler eklenecektir...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hayırlı satışlar...

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Hayırlı satışlar.

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
İlginiz için teşekkürler arkadaşlar :)

Genç_fb_li_1907

Genç_fb_li_1907

Üye
nokia 6220c ile takas düşünürmsn:))

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
Sen istedin de ben telefon vermedim mi abim :D Hem hani sen satmıyordun 6220cni.abinden habersiz piyasa yapıyon demek :D neyse bakalım s60v3 düşünmüyorum sağolasın

ukala_173

Üye
güzel fiyat güzel telefon hayırlı satıslar

NeverCry

NeverCry

Üye
işletim sistemi androidmi?

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
İşletim sistemi windows mobile 6.5'dir.İsteğe göre Android 2.2 froyo yüklenebilir.

sucustusehzade

Üye
satıldımı acaba cihaz?

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
Hayır cihaz henüz satılmadı hocam.

Genç_fb_li_1907

Genç_fb_li_1907

Üye
abi nie satıyn yeni bi tel mi alcn?bide abi n79 mu samsung corby pro mu?bi tane sitede var n79 ikinci el fiyatı 280tl nasıl abi fiyat uygunmdr?

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
Değişik bir işletim sistemi kullanmayı düşünüyorum abim.iOS olabilir mesela.Diğer yandan sen bütçeni ve alışveriş yapma şeklini(takas+para ya da sadece para gibi) yaz.ben de ona göre bir şeyler bakayım sana.Bahsettiğin iki tele gelince kesinlikle n79.Ama şu anki kullandığın sistemden çok bir farkı yok.Kısa sürede sıkılırsın diye düşünüyorum.Android ya da wm bir cihaz bakalım sana abim :)

reyes_19

Üye
iyi telefon iyi fiyat..hayırlı satıslar dostum (:

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
İlanı ilk koyduğumda elimde kaliteli bir makine yoktu o yüzden fotoğraflar pek iyi sayılmazdı.Şimdi daha kaliteli bir cihaz ile çektiğim fotoğrafları yükledim..Fotoğrafta çizikmiş görülen izler ekran koruyucunun üzerindedir.Cihazın ekranında hiç çizik yoktur.Zaten Gönderilecekler arasında açılmamış ekran koruyucu mevcuttur.Ekran koruyucuyu değiştirdiğinizde cihazı sıfır gibi kullanabilirsiniz. Mesaj atan bütün arkadaşlara da teşekkürlerimi iletiyorum :)
Saygılarımla

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
Elimdeki diğer cihazın satılması sebebiyle cihazın fiyatını 430 liradan 400 liraya çektim.İlgilenen arkadaşlara duyurulur.Güzel bir satış gerçekleştirebilmek dileğiyle :)

BarisOzanDincer

Üye
Telefon kaç aylık garanti kapsamı , arka çizikler hakkında bilgi verirmisiniz

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
Cihaz yurtdışı kayıtlı bir cihazdır.İlk mesajda belirtmiştim.Haliyle garantisi de olmuyor hocam.Arka kapakta ise rubber kılıfın temas ettiği yerde ufak bir kılcal çizik vardır.
Saygılarımla

acemi74

Üye
merabalar özelden mesaj gönderdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt