[SATILMIŞTIR] Temiz Satılık iPOD Touch 2G 8 GB [210 lira]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
[SATILMIŞTIR] Temiz Satılık iPOD Touch 2G 8 GB [210 lira]

Yurtdışı temiz bir cihazdır.Ekranında hiç çizik bulunmamaktadır.Arka bölümde kullanımdan kaynaklı çizikler mevcuttur.Bu ipodların genel sorunu bildiğiniz üzere.iOS 4.2.1 yüklüdür.Fiyat olarak ise 210 lira düşünüyorum.Cihazın hiç bir sıkıntısı bulunmamaktadır.Cihazın yanında bağlantı kablosu gönderilecektir yalnızca.Kendi kutusunu bulamadığım için harddiskimin kutusu ile birlikte göndereceğim arkadaşlar. Eskişehirde oturuyorum isteyenler elden görebilir,inceleyebilir cihazı.Alım konusunda hangi alışveriş yönetimi sizin için uygun ve de hesaplı olacaksa onu kullanalım.İster bir web sitesi aracılığı ile ister havale kargo,ister ptt kapıda ödemeli,ister elden ya da bir yakınınız aracılığı ile alışveriş yapabiliriz.Güven benim için önceliklidir.Ne Kimseyi zor durumda bırakmak ne de kendim zor durumda kalmak istemem.Güzel bir alışveriş yapmak dileğiyle. :)

Satış İçeriği :

iPOD Touch 2G 8GB
Data Kablosu
Kutusu

Fiyat : 210 Lira

GALATASARAY5

GALATASARAY5

Üye
abi güzel ama param yok olsa alırım

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
İlgin için teşekkür ederim abim.Sağlık olsun diyelim :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hayırlı satışlar. İlan içeriği çok güzel olmuş :) Fakat bu ürün telefon olmadığı için Diğer İlanlar kategorisine alıyorum :)

Mert

Mert

Üye
Şöyle 1 ay kadar önce açsaydın konuyu:angry: :D

Neyse sağlık olsun. İyi satışlar:)

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
Kısmet diyelim artık cihaz için :) İlginiz için ayrıca teşekkür ederim.Günün yorgunluğundan olsa gerek konunun bölümü gözümden kaçmış ilgili bölüme taşınması güzel olmuş.Teşekkürler :)

Xx_TaKtİkAp_xX

Üye
arkadaş hala satılıksa ben almayı güşünebilirim.ben giresunda oturuyorum.bu sorun olmaz herhalde sana bişey daha soracağım;cihazını kırdın mı yoksa hala normal mi?yada takas düşünürsen bende nokia 5800 xm var :D

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
Özel mesaj gönderildi...

Genç_fb_li_1907

Genç_fb_li_1907

Üye
iyi satışlar abi

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah abim sağolasın :)

peace_walker

peace_walker

Üye
    Konu Sahibi
Ürün satılmıştır.ilgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum :)

katliam_7789

katliam_7789

Üye
temiz cihaz
;)hayırlı satışlar...

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
bedavaya gitmiş valla :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...