701 603 808 700 ikinci nesil olanlarandroid almak istersem samsung alırdım. Ben yıllardır symbian kullandım. Benim için oyun uygulama çokta önemli değil. Symbian 3 de yeterince oyun ve uygulama var ki zaten. Android sevmiyorum yani. C7 de kamerasi tam odaklı olması Fm Transmitter olması 8 gb hafıza ve ekranı büyük ve ince bu özellikleri ilgimi çekti. 2. Nesil ne oluyor onu bilmiyorum ama dediğin sey pahalı bişeye benziyor. Ben bu telefonun üzerine en fazla 50 daha katar o telefonu alırım. Öyle düşünüyorum yani.
telefoncular senin telefona 150 çeker eğer kutusu filan tam varsa 100 veya 150 ister eminimhm bak bu yorum ilgimi çekti. Madem fiyatları birbirine yakın ve Fm trans var o zaman kararm değişir. Şimdi araştırdım birazda tip olarak da c7 ye çok benziyor. Sizce tahmini c6 nın üzerine ne kadar katmam gerekir?
malesef öyle işte ace 2 ye 200 çeken telefoncudan ne beklersinharbiden o kadar istermi ya. Hiç gerek yok o zaman.. Bu Telefoncularin çoğu ibne ya 400 ze sattığı telefonu ertesi gün 150 diyor..
yazık ya valla yazıkmalesef öyle işte ace 2 ye 200 çeken telefoncudan ne beklersin
Asil o fiyata satacak adamin beyninden suphe ederim ben xperia miro ya 250 cekmistiArkadaim ace i 250 ye satti ace 2 ye o miktari veren telefoncunun beyninden suphe ederim