c6-01 kullanıyorum c7-00 model almak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 kullanıyorum c7-00 model almak istiyorum
c7 de Fm Transmitter ve 8 gb dahili hafıza varmış. C7 kullanmis ve kullanmakta olan arkadaşlar c7 hakkında bilgi verir misiniz iyi bir telefon mudur c6-01 e göre nasıl?

asigsasi

asigsasi

Üye
bitmiş bi sistem için boşuna paranı harcama :)

• Beğen
Tepkiler: incebey38, ahmetcalabala ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
paranı çöpe atmak istersen alabilirsin

• Beğen
Tepkiler: ahmetcalabala ve asigsasi
ahmetcalabala

ahmetcalabala

Üye
illede belle kullanmak istiyorsan 2.nesillerden al...

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387 ve asigsasi

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
android almak istersem samsung alırdım. Ben yıllardır symbian kullandım. Benim için oyun uygulama çokta önemli değil. Symbian 3 de yeterince oyun ve uygulama var ki zaten. Android sevmiyorum yani. C7 de kamerasi tam odaklı olması Fm Transmitter olması 8 gb hafıza ve ekranı büyük ve ince bu özellikleri ilgimi çekti. 2. Nesil ne oluyor onu bilmiyorum ama dediğin sey pahalı bişeye benziyor. Ben bu telefonun üzerine en fazla 50 daha katar o telefonu alırım. Öyle düşünüyorum yani.

MaxipmaN

Üye
android almak istersem samsung alırdım. Ben yıllardır symbian kullandım. Benim için oyun uygulama çokta önemli değil. Symbian 3 de yeterince oyun ve uygulama var ki zaten. Android sevmiyorum yani. C7 de kamerasi tam odaklı olması Fm Transmitter olması 8 gb hafıza ve ekranı büyük ve ince bu özellikleri ilgimi çekti. 2. Nesil ne oluyor onu bilmiyorum ama dediğin sey pahalı bişeye benziyor. Ben bu telefonun üzerine en fazla 50 daha katar o telefonu alırım. Öyle düşünüyorum yani.
701 603 808 700 ikinci nesil olanlar

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
benim ekono mim buna müsade etmez ben c6 nin üzerine 50 tl ayırıyorum

cesur5534

Üye
701 c7 den iki kat daha hızlı ama ben hiçbirini alma derim. Biraz bekle para biriktir androitli bi telefon al.

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
androidi pratik kullanamiyorum. Biliyorum android symbian i katlar ama dediğim gibi oyun ve uygulama önemli değil. Pratik olsun nokia olsun. Bilgilendirmen için teşekkür ederim kardeşim.

ahmetcalabala

ahmetcalabala

Üye
telefonu 2.el mi alcan.2.el alacaksan 701le c7nin ikinci el fiyatları aynı.
2.nesillerde sadece 701 ve 808de var fm transmitter.808 pahalı ama 701 uygun bulabilirsin.
Kamera önemli değilse 1.nesil telefon alınmaz eğer kamera çok önemliyse n8dede transmitter var ben mayısta 280e almıştım.c7 ve 701de bu fiyatlarda...
C7 alınmaz 701 varken hem iki kat hız hemde internet tarayıcı performansı hemde multitasking çok daha güçlü.galiba c7de amoled var 701 dede ips.amoled daha kaliteli ama güneş altında ipsle yarışamaz...
Neyse gene senin hangisi daha çok hoşuna gidiyosa onu al...

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
hm bak bu yorum ilgimi çekti. Madem fiyatları birbirine yakın ve Fm trans var o zaman kararm değişir. Şimdi araştırdım birazda tip olarak da c7 ye çok benziyor. Sizce tahmini c6 nın üzerine ne kadar katmam gerekir?

HAM ZA

HAM ZA

Üye
hm bak bu yorum ilgimi çekti. Madem fiyatları birbirine yakın ve Fm trans var o zaman kararm değişir. Şimdi araştırdım birazda tip olarak da c7 ye çok benziyor. Sizce tahmini c6 nın üzerine ne kadar katmam gerekir?
telefoncular senin telefona 150 çeker eğer kutusu filan tam varsa 100 veya 150 ister eminim

• Beğen
Tepkiler: yusufgiderim
Emrgncy

Emrgncy

Üye
gereksiz bir harcama olur...

• Beğen
Tepkiler: yusufgiderim

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
harbiden o kadar istermi ya. Hiç gerek yok o zaman.. Bu Telefoncularin çoğu ibne ya 400 ze sattığı telefonu ertesi gün 150 diyor..

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Parani cope atma derim ;(

HAM ZA

HAM ZA

Üye
harbiden o kadar istermi ya. Hiç gerek yok o zaman.. Bu Telefoncularin çoğu ibne ya 400 ze sattığı telefonu ertesi gün 150 diyor..
malesef öyle işte ace 2 ye 200 çeken telefoncudan ne beklersin

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Arkadaim ace i 250 ye satti ace 2 ye o miktari veren telefoncunun beyninden suphe ederim

ahmetcalabala

ahmetcalabala

Üye
telefoncudan telefoncuya fiyatlar değişir.ben n8i alırken 2.eli 500e satmaya kalkan telefoncular vardı bi yere girdim 350 ye c7 başka biyerde 380e c6 satan telefoncuyla karşılaştım hemen yanındaki dükkanda galaxy w ace 2den 55 lira daha pahalıydı aynı yerde n8 280 lira.neyse konuya dönersek c6da kal eğer başka işletim sistemine geçmeyeceksen.Çünkü her ne kadar daha iyi donanımda olsa uygulama yok bi dediğın transmitter olayı var o da önemli bişey değil.telefonu usbyle müzik çalara bağla aynı şey.

Üst Alt