sarjdayken dokunmatik ekran adam gibi çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

one_serhat

one_serhat

Üye
hemen flashçılar çıkmış meydana.
arkadaşım bazı şarj aletleri n8 e uyumsuz olduğundan öyle.
eski model şarj aletleri ve yan sanayi şarj aletlerin bazılarında
oluyor bu sorun.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
e ama ben kutudan çıkan orijinal şarj aletini kullanyorum yine oluyo?
Bence yazılımsal bi sorun

nadir_89

nadir_89

Üye
sorun şarj aletinde aletin metal kısmı uzun ise genelde ondan kaynaklanıyor yada tam takmıyorsanız kapasitif ekranda olabilir öyle şeyler çok kücük elektrik akımından bile etkilenebilir özellikle eski şarj aletlerinde oluyor tavsiyem yeni ve orjinal alet bendede olmuştu aynısı 10 tane makina denedim belki sonunda orjinal makinada sorun çıkmadı oşekildede kullanılabilir ama elinizin bir tarafını telefonun metal biyerine dokundurursanız yine düzgün çalışır dokunmatik

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
aynı sorunu c6-01 de de yaşayan birisi olarak şunu da ekleyebilirim telefonu elime aldığımda dokunmatik çok normal fakat telefonu masa veya sehpa üzerine koyup sadece ekrana dokunduğumda da tam algılamıyor ama arka kapağa dokunduğumda normale dönüyor. muhtemelen elektrik devresini tamamlamamız gerekiyor ve bu yüzden kapasitif ekranlı modellerde metal kapak veya ele temas edecek bir metal bir bölüm (iphone un yan kısmı gibi) bulunuyor ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
bi ara bndede oluyordu v25den sonra düzeldi

dj-61

dj-61

Üye
evet , telefonda metal bir yere yani şaseye tokunursanız dokunmatik o durumda calışıyor... cıhazların şase sorunu var, saırı medal kısımları şaseye bağlı değil, uysa benim uysb kablo şarj aletim onun usb ucları metal gövdeleri şaseye bağlı!!

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bozkurt955

bozkurt955

Üye
şarj aletinden kaynaklı diye düşünüyorum kardeş değiştir 800 mah gibi birşey tak sorun kalkar

saynesim

saynesim

Üye
Sen en iyisi güzel bir format at düzelir batarya programları yüklüise kasma yapabilir

karasahinemre

Üye
orj şarj aleti kullan n8 için olandan burdaki flashçıları salla adama tel çekmiyo desen flash at dicekler

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
1 yıl olmuş adam sorunu çözmüştür herhalde

uzmburak

uzmburak

Üye
Suanda ben ayni sorunu yasiyorum eski sarj aletim bazen ediyor bazen etmiyordu telde sorun yok ama baska tellerdede denedim temassizlikla ilgili bi sorun bugun baska alet aldim sarjdayken dokunmatik calismiyorbi arkadasin dedigi gibi metal kismi uzun o yuden herhalde degistirmek gerek galiba.s veya ucundaki fazlaligi kessemmi o.O

datasoft__63

Üye
orjinal şarj makinası kullanmazsan yapar....
yada düşük versiyon sarj adaptorleride yapar
n73 yada n95 adaptorleri gibi...
sana tavsiyem c7 için orjinal adaptor kullan....
sorun kendiliginden çözülür ayrıca orjinal adaptor tam doldurur....
farkı hıssedeceksin : )

Üst Alt