sarjdayken dokunmatik ekran adam gibi çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

capadent

Üye
    Konu Sahibi
sarjdayken dokunmatik ekran adam gibi çalışmıyor
nokia n8 ime oviden anna yükledim.herkes gibi türkçe sorunum var bir de hiçbir kimseden duymadığım bir şikayetim var.şarjdayken dokunmatik ekran doğrıu düzgün çalışmıyor.defalarca basıyorum algılamıyor.şarjdan çıkarınca normale dönüyor.önceki versiyonda böyle bir sorun yoktu.çözümü bilen var mı?teşekkürler şimdiden

Artles

Artles

Üye
Sende şarjdayken basma o zaman. :D

Lenneth

Üye
Başka bir şarj aleti ile denediniz mi ? Başka şarj aletindede aynı sorun varsa, phoenix ile Anna'yı tekrardan flash atın derim. Düzelmezse servis yolu..

Einstein..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105 ve sado826

capadent

Üye
    Konu Sahibi
espri yaptığını zannediyorsun ama zeka seviyen yerlerde olduğu için onu da yapamazsın sen.sana galiba şarjdayken arama falan gelmiyor.yese basmak zoruna olmazsın o zaman. zaten senin gibi birini kim napıp ta arasın?

• Beğen
Tepkiler: sado826
tuzluca76

tuzluca76

Üye
Benimki Normal Şarjdayken Sorun Yapmıyor Fakat Usb Şarjında Dediğin Gibi Oluyor Önceden Böyle Bir SOrunum Yoktu Belleden Sonra Oldu

pasha14

pasha14

Üye
Hard format at olmadı yazılımı tekrardan at. Son çare servis yolu görünür zaten.

uMTOku

Üye
Şarj aleti kaynaklı olabilir

projectmaximo

projectmaximo

Üye
bende de belleden sonra şöyle bi sorun oldu.telefon kapalıyken şarja takınca açma tuşuna basıyorum telefon açılıyo pin soruyo fakat pini giremiyorum..yani bi tek şarja takılıyken açınca oluyo o sorun..telefon açıkken şarja takınca sorun yok..
pek dert etmiyorum bu yüzden

Artles

Artles

Üye
espri yaptığını zannediyorsun ama zeka seviyen yerlerde olduğu için onu da yapamazsın sen.sana galiba şarjdayken arama falan gelmiyor.yese basmak zoruna olmazsın o zaman. zaten senin gibi birini kim napıp ta arasın?
Sakin ol şampiyon. Beni tanımadan bu kadar laf söylemen, asıl senin zeka seviyenin düşük olduğunu gösterir ^^
Hadi git şimdi :D

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede sarjdayken aynı olay oluyor

hizan

hizan

Üye
nokia n8 ime oviden anna yükledim.herkes gibi türkçe sorunum var bir de hiçbir kimseden duymadığım bir şikayetim var.şarjdayken dokunmatik ekran doğrıu düzgün çalışmıyor.defalarca basıyorum algılamıyor.şarjdan çıkarınca normale dönüyor.önceki versiyonda böyle bir sorun yoktu.çözümü bilen var mı?teşekkürler şimdiden

arkadaşlar ovi ve cihaz üzerinden yazılım yüklemelerde hep sorun oluyor illaki phoenix ile atmak gerekiyor ve hiç bir sorun yaşamazsınız bilginize .

isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim bana özelden pm atın yeter.

Karanlık97

Karanlık97

Üye

Sakin ol şampiyon. Beni tanımadan bu kadar laf söylemen, asıl senin zeka seviyenin düşük olduğunu gösterir ^^
Hadi git şimdi :D

Hooop dur bakalım ikinizde adam şaka yapmış.. Sıranı bekleyeceksin.... Lop diye balığın önüne gelmesini bekleme ... Ayrıca çok kabasın... Şakayıda mahvettin kendinide alt tabaka diye tanıttın gerçekten tanımadığın birine düşük zekalı diyemezsin insanın içiyle dışı bütün değildir ... İçerde fırtına döner, dışardan komik olursun içindeki kimliği saklamak için.. Kimsenin hakkını öfkeyle yeme!

SilentOne

SilentOne

Üye
vericem servise atcaklar flashı oh misgibi flashı kendimde atardımda uğraşmak istemiyom ama bunu belle gelince yapıcam

n000k

n000k

Üye
valla bende öyle bir sorun yok.. usb ile tele bağlasamda , normal kendi şarj aletiylede şarj olurken telle oynasamda gayet rahat ekranı algılıyor.. ya adam akıllı flash istiyor yada şarj aletinde yada usb kablosunda birşey vardır diyorum ben..

chakal58

chakal58

Üye
Kablo elektriksel ya da manyetik bir alan oluşturduğundan - telefonun dokunmatiği elektriksel ya da manyetik etkiden dolayı çalışıyor - dolayı olabilir diye düşündüm. Çok uzak bir ihtimal ancak olur mu olur dedirtti bana (Gülmeyin ha, olmazsa :) ).

Teknik servise götür eğer başka şarj aletiyle de sorun yaşarsan.

Revengeful

Emekli Yönetici
Sarj aletin orjinal mi ?

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar bende c7 var anna yüklü öyle bir sorun olmadı telefona yazılımı tekrar flash layın düzelir.

capadent

Üye
    Konu Sahibi
cevap veren herkese teşekkürler şarj cihazını değiştirdim düzeldi olay şarj cihazındaymış meğer

Üst Alt