sapphire 280X fiyat hakkında

Konu Sahibi
sapphire 280X fiyat hakkında
2 ay oldu olmadı yeni sistem topladım elimdeki ekran kartını satmak istiyorum kutusu garanti kağıtları herşeyi var satmak istememin sebebi yeni kart alıcam elimdeki kart nekadar eder bi fiyat söyleyebilirmisiniz?

BLasTeaR

Üye

Merhaba.
Ekran kartın gayet güzel ve yeni almışsın tüm oyunları ve programları ultra ayarda açabilirsiniz.
Acaba memnun etmeyen sebep nedir?
2. el fiyatı 700tl'den koy rahat gider, pazarlıkla 20-30tl inersin en fazla.
Ama gerçekten alıcı çıkarsa kaçırma.

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
Evet ultra oynuyorum kartta da bi sorun yok aslında sadece yüksek kalite hastalığı diyebiliriz hatta yüksek kalite bi monitör alıcaktım ilk fikir buradan çıktı o monitörü de karşılamak için daha iyi bi kart lazım bu sebepten satıcam. Alıcam kart ise Gtx970 strix

BLasTeaR

Üye

hımm
Madem yüksek model/kalite hastalığı var, o zaman tavsiye ederim.

Ekran kartı alırken kaç Gb olduğuna değil, Bit değerine bakacaksın her zaman.
Gtx Titan Z'nin GDDR5 12GB ve 768 Bit

Konu Sahibi
Ne ettun ya okadarda değil :d Gtx970 tam bana göre hem fiyatı hem kalitesi. Bu bnim kart 700tl zaten adam sıfırını almak varken bemdekini nie alsınki 700e sat dedin ya

BLasTeaR

Üye

Ha bu arada, monitörünüz nedir de Sapphire R9 280X'i karşılamıyor ?

Ne ettun ya okadarda değil :d Gtx970 tam bana göre hem fiyatı hem kalitesi. Bu bnim kart 700tl zaten adam sıfırını almak varken bemdekini nie alsınki 700e sat dedin ya
Hımm.
Ama sizdeki ekran kartı gayet kaliteli, şahsen ben yerinizde olsam satmazdım
Sizdeki ürün sıfırı 750 ama yeni bir ürün olduğu için 2. el satış fiyatları 650~700 arasında.

Konu Sahibi
Alıcam kart ile 5K da oyun oynayabiliyorsunuz

Bit değeri de o kadar önemli değil artık. Mesela Nvidia Gtx 970 256 bit iken AMD R9 280 384 bit. Fakat Gtx 970 bariz bir şekilde üstün. Grafik kartının işlemci hızını da unutmamak lazım.
O zaman 120 hertz bi monitör alın. Çünkü o ekran kartına 60 Hert bi monitör uygun olmaz.

Konu Sahibi
Daha yeni bir video izlemiştim artık bu zamanda sadece sayılara bakarak ekran kartı alınmaz teknolojisinede bakıcaksınız diyordu ki bencede öyle.
Monitör de bakıyorum düzgün bişr bulursam alıcam.
Da bu kartı nerede satabilirim öneriniz varmı?

Fiyatı nedir kardeşim ?

Asıl konuyu açma sebebim buydu dediğim gibi 2ay falan oldu alalı ikinci el fiyatı nekadar eder diye sorim dedim buraya arkadaş 650varı dedi
Kardeşim AMD'nin yeni nesil kartları çıkacak bu kartların fiyatı ucuzlayacak diye biliyorum. Sahibinden tarzı sitelere koy , belki alırlar...