Samsung'un Galaxy S5'teki Diğer Gizli Silahı Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Tr yine Snapdragonsuz gönderirler ne anlamı kalırki

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Gerçekten de on numara cihaz yani :eller: + Haber için :tşk:

andezitt

andezitt

Üye
Benim pcde 4 gb ram yok 64 bit yok arkadaş değiştirme vakti gelmiş sanırım :)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Ee beyler touchwiz sorunu şöyle çözülemez mi Cm haricinde. Holo launcher gibi yöntemlerle_? Ki zaten ben touchwiz in S4'te kastığını görmedim.

andezitt

andezitt

Üye
Ee beyler touchwiz sorunu şöyle çözülemez mi Cm haricinde. Holo launcher gibi yöntemlerle_? Ki zaten ben touchwiz in S4'te kastığını görmedim.
Halo yüklesen dahi arka planda çalışıyo diye biliyorum.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Halo yüklesen dahi arka planda çalışıyo diye biliyorum.
Ya bende samsung galaxy s wifi 5.0 yani çok eski ama mesela cmleri iyi bulmuyorum onun için hiç iyi olmuyorlar yavaşlatıyorlar. Herhalde donanımından dolayı.Asıl cmler nasıl oluyor performanstaki artış onu bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: andezitt
mtrhsts

mtrhsts

Üye
Bence hiçbiri Bursa bunlara para vermeyin az sabredin cennete hepsi sınırsız

andezitt

andezitt

Üye
Ya bende samsung galaxy s wifi 5.0 yani çok eski ama mesela cmleri iyi bulmuyorum onun için hiç iyi olmuyorlar yavaşlatıyorlar. Herhalde donanımından dolayı.Asıl cmler nasıl oluyor performanstaki artış onu bilmiyorum.
Donanımdan olabilir cmler yavaşlatmaz kolay kolay ya :)

Quandrostr

Quandrostr

Üye
Samsung her defasında şunu yapacaz bunu edecez diyor ama hiç birşey yapmıyor ufacık hoparlör ve plastik kasasıyla ortaya çıkıyor

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Hoperlör olayındaki gelişmeyi yıllardır herkes bekliyor ben Nokia X7'ye güvenmiştim 2 yıl önce falan ama sonuç hüsran hatta telefonu çoğu kişi bilmez bile

Üst Alt