Samsung'un Galaxy S5'teki Diğer Gizli Silahı Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
androidin geleceği yok tizen

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Qarapapaq kardeşim ben cok amatorum bu iste cm nedir onu bile bilmiyorum? Sasasa741 kardeşim bencede android kasar yani bence ram sorunu aynen devam bence zaten bu cihaz samsungun androidli son amiral gemisi kendi sistemiyle kendi islemcisini kombin yapicak yapmalida

Invoke

Invoke

Üye
He... Androidin geleceği yok, tizenin var =P (!)
Qarapapaq kardeşim ben cok amatorum bu iste cm nedir onu bile bilmiyorum? Sasasa741 kardeşim bencede android kasar yani bence ram sorunu aynen devam bence zaten bu cihaz samsungun androidli son amiral gemisi kendi sistemiyle kendi islemcisini kombin yapicak yapmalida

Cyanogenmod.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Ben en fazla 3 yil diyorum lg sistemini t
Yaptı mozilla yapti jolla yapti apple zaten muhteşem bir sistemi var ama bence 3 yil sonra lider wp

Invoke

Invoke

Üye
Göreceğiz, hayırlısı olsun.

Invoke

Invoke

Üye
Hayırlı geceler.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Samsung utanmasa telefonun içine Ceo'sunu da koycakmış haa. Adamlar gene uçmuş hayırlısı bakalım.

Enes

Enes

Üye
ne kadar fiyattan satmayı düşünüyorlar acaba bu malzemeyi

emreli01

emreli01

Üye
Yakında pc leri çöpe attıracaklar

Quandrostr

Quandrostr

Üye
LG G3 e değiştirilebilir batarya ve sd kart yuvası koyarak çıkartsalar bence s5 den çok ilgi görür

boran9999

boran9999

Üye
Samsung bunu hep yapıyor sözü edilen kamera S4 de olacaktı yetişmedi dediler Note3 e koyacağız oda olmadı S5 te kullanacağız diyorlar :) yine 2 model yaparlar nasıl olsa satıyor diye 2. sınıf olanı bizim gibi ülkelere verirler taki rakip çıkana kadar. Her yıl aynı senaryo. out

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
anisti

anisti

Üye
ya adamlar ne biçim cihazlar çıkarıyor ya

Sarangni

Sarangni

Üye
Samsung pek hazzetmesem de cihaz şu özelliklerle resmen göz dolduruyor.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
klasik samsung dedikoduları telefon çıkmadan senaryo yazıyorlar yine felan filan samsung göz boyama işini çok iyi yapıyor bu özellikler çok abartılmış ve yazılanlar senaryolarda kalıyor

esokmen

esokmen

Üye
Artık sapıttılar :D

Üst Alt