Samsung Galaxy A (2018), Infinity Display ile Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy A (2018), Infinity Display ile Geliyor
Samsung Galaxy A (2018) serisi, Galaxy A 8'in çerçevesiz Infinity Display ekranı ile geliyor.



Galaxy A5 (2018) ve Galaxy A7 (2018) 'e dair ilk detaylar gelmeye başlamıştı, şimdi bu cihazların tasarımına daha iyi ışık tutacak görüntüler internete sızdırıldı.

Akıllı telefonların ön yüzünde, telefonlara premium seviye bir görünüm kazandıran Infinity Display adı verilen çerçeveleri azaltılmış ekran kullanılıyor. Benchmark test sonuçları şimdiye kadar akıllı telefonların ekran çözünürlüğünü ortaya koyamadı, ancak muhtemelen 1080p, yani en / boy oranına uyması için 1,080 x 2,220 piksel bir ekran çözünürlüğü olacak.



Galaxy A (2018)'in arka tarafında tek bir kamera sensörü yer alıyor. Bu nedenle çift kamera ünitesi muhtemelen 2019 modelde yer alacak. Parmak izi okuyucu Note serisine göre daha iyi konumlandırılmış. Kamera ile hala oldukça yakın, ancak daha iyi olduğunu düşünüyoruz.

Ve son olarak, Samsung'un dijital sesli asistanı Bixby'i başlatmak için telefonun yan tarafında Bixby tuşu olduğunu görüyoruz. Serinin en küçük cihazı olacak Galaxy A3 (2018)'de Infinity Display ve özel Bixby tuşu gibi bazı özelliklerin olmayabileceğini de not edelim.

Samsung'un 2018 model Galaxy A serisini ne zaman gün yüzüne çıkaracağını henüz belli olmadı ancak üç cihazın da yıl sonundan önce raflardaki yerini alması bekleniyor.
Samsung Galaxy A (2018), Infinity Display ile Geliyor
 


Üst Alt