Yüksek Yoğunluklu 8GB RAM Yongası Doğrulandı, Galaxy S8'de Kullanılabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yüksek Yoğunluklu 8GB RAM Yongası Doğrulandı, Galaxy S8'de Kullanılabilir
KAYNAK LİNKİ=> Yüksek Yoğunluklu 8GB RAM Yongası Doğrulandı, Galaxy S8'de Kullanılabilir

Samsung'un Galaxy S8 amiral gemisinde yer alması beklenen yüksek yoğunluklu 8GB chipi ilk kez doğrulandı.




Dünyanın dört bir yanında, Samsung'un yaklaşmakta olan amiral gemisi Galaxy S8'in 8 GB'lık bir RAM kapasitesine sahip olabileceği yönünde söylentiler var. Ancak bu chipler şu ana kadar hiçbir yerde görülemiyordu; en azından geleceğin ince ve,zarif telefonlarında kullanılabilecek inceliğe henüz ulaşmamışlardı.

http://www.maxicep.com/samsung-2017de-60-milyon-galaxy-s8-satmayi-planliyor
Samsung, 2017'de 60 Milyon Galaxy S8 Satmayı Planlıyor
Güney Kore'de Samsung'un ana bellek yaratma yarışması olan Enter SK Hynix adlı yarışmada, bugün etkileyici bir chip ortaya çıktı. Bir çift kanal konfigürasyona bağlanmış ve dört katmanlı olarak istiflenmiş Iki adet 8 Gigabit chip dünyanın mobil cihazlar için üretilen ilk 8GB RAM'i olabilir. İşte bu tam 64 Gigabit chip, gelecekteki akıllı telefonlarda kullanılmaya hazır 8 GB mobil DRAM'a denk geliyor. Enter SK Hynix, 2013'te geriye dönük olarak ilk 1GB'lık DDR3 mobil RAM çipini de duyurduğu için bu alanda öncü olma konusunda yabancı sayılmaz.

SK Hynix, ortaya çıkan paketin mevcut LPDDR4 mobil chşplerden %30 daha az yer kapladığını ve bunun da %20 daha fazla enerji verimliliğine sahip olduğu anlamına geldiğini belirtiyor. LPDDR4X olarak adlandırılan bu yeni mobil RAM modüllerinin, bu yıl büyük talep görmesi bekleniyor çünkü yonga üreticisi, 2017 amiral gemisi telefonlarında topluca kullanılacağı konusunda ipucu verirken, diğer bir kaynak ise Galaxy S8 ve iPhone 8'in de bu RAM'lerle geleceğinden bahsediyor.

Galaxy S8'in 8GB RAM'e sahip olacağı uzun zamandır dile getirilen ve beklenen bir gelişme. Fakat donanım konusunda cimri olan Apple'ın İPhone 8 modelinde 8GB RAM'e yer vermesi pek olası görünmüyor. Yine de Cupertino merkezli şirketin bu teknoloji ile üretilmiş 4GB LPDDR4X RAM kullanacağı gelen bilgiler arasında.

Ancak Apple'ın gelişmiş bir OLED ekranlı model sunacağı biliniyor, o yüzden bugünden Eylül ayına kadar nelerin değişeceğini kimse bilemez, Tüm Cook ve Cupertino'daki diğer Apple mühendisleri dışında.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kafayı Bozmuş Bunlar
 
By_Casparov

By_Casparov

Üye
4 gb ram ile bile 4 5 tane oyun aç yinede 1.5 ram boş kalıyor. çok gereksiz olmuş. ne kadar fazla o kadar iyidir mantığıyla yine millete satmayı düşünüyorlar
 

CobrAlphan

Üye
8gb benim pcde var:gul: Telefona bence çok fazla.:sahan2:
 
Son düzenleme:
hikmet366

hikmet366

Üye
Benim anlamadığım bu telefona tam stabilize bir Windows 10 kursan bir pc oyunu oynayabilir miyiz kafamı çok kurcalıyor deli sorular var kafamda

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
The Pancar

The Pancar

Üye
4 gb ram ile bile 4 5 tane oyun aç yinede 1.5 ram boş kalıyor. çok gereksiz olmuş. ne kadar fazla o kadar iyidir mantığıyla yine millete satmayı düşünüyorlar
İnsanların 8 GB rami var mantığıyla alacağını sanmıyorum
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
8GB ram ilk olarak asus kullandı bu fuarda tanıttığı cihazında.
Samsung elbette rakiplerinin önüne geçmesi için bir hamle yapması gerekiyordu onlarda büyük ihtimal 8gb ram kullanacak
 


Üst Alt