Samsung'un Galaxy Note7 modeli Geekbench'te ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'un Galaxy Note7 modeli Geekbench'te ortaya çıktı
Akıllı telefon pazarının güçlü isimlerinden olan Samsung, kısa bir süre sonra bu senenin en önemli akıllı telefon modellerinden birisini daha sunmaya hazırlanıyor. Bu yeni akıllı telefonun Galaxy Note6 adı ile sunulması bekleniyordu, ancak Samsung, Galaxy S serisi il numaraları eşitlemeye karar verdi ve bu nedenle de Galaxy Note7 adı ile gün yüzüne çıkacak.



Yeni Galaxy Note7 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor ve kısa süre önce akıllı telefon AnTuTu'da görünmüştü. Şimdi de bir başka önemli benchmark uygulaması Geekbench'in sitesinde göründü. Model numarası SM-930V olan akıllı telefonun ABD'de faaliyet gösteren cep telefonu operatörü Verizon Wireless üzerinden sunulacak versiyon olduğu kaydedilmekte.

Geekbench'e bakacak olursak eğer, Samsung Galaxy Note7 SM-N930V akıllı telefon Qualcomm'un dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 820 yonga setinden güç alıyor. Sistem belleği 4GB olarak yer alırken, işletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olarak görünüyor.

AnTuTu üzerinden gelen diğer teknik özelliklere bakacak olursak eğer, Galaxy Note7, 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak. Akıllı telefonun ekranın ise 5.7" olacağı kaydediliyor. 64GB dahili veri kapasitesi ile gelecek olan akıllı telefon ayrıca 12MP arka kamera ve 5MP ön kamera ile sunulacak.

İki yanı kavisli dokunmatik ekran ile gelecek olan cihaz ayrıca suya dayanıklı yapı da içerebilir. Ayrıca önceki Galaxy Note modelleri gibi S-Pen desteğine de sahip olacak.
Samsung'un Galaxy Note7 modeli Geekbench'te ortaya çıktı
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bismillah Daha Note 6 Yi Almadık Elimize
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
S7 çıktıktan sonra samsung note 6 isminde cihaz çıkartması olmazdı çünkü insanların kafasında rakam olarak biri 7 biri 6 olduğu zaman satışları olumsuz etkileyeceği görüşü sebebiyle note 7 olacak :hmmm
 

Koradam

Üye
Zaten hep öyle oldu ki . Note 4 den sonra S6 çıktı S6 dan sonra Note 5
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Zaten hep öyle oldu ki . Note 4 den sonra S6 çıktı S6 dan sonra Note 5
acaba s ve note serisi kaça kadar gidecek merak ediyorum :hmmm bir aralar s serisi bitecek yerine A serisi geçecek demişlerdi
 
Luck Star

Luck Star

Üye
Samsung'da çözüm tükenmez S7 2017 versiyonu diye bile çıkartır. S10 çıkartır sonra S10.1 yapar. Bu zamana kadar yapmadığı bir şey değil. S ve Note serisi dışındaki modeller de işe yarar, alınmaya değer versiyonları da görülüyor artık. Her ne kadar ülkemizde fiyat konusunda daha iyi alternatifleri olsa da deneyimli firmanın ürünleri her zaman daha tercih edilesidir bana göre.

Note 7'ye gelirsek S7 Edge ile ekran ve spen hariç aynı donanıma sahip olacağını düşünüyorum. En azından uluslarası sürüm için. Çünkü Snapdragon versiyon satışa çıkan ülkelerde sevilmedi...
 


Üst Alt