Samsung'dan beklenen lollipoplar :)

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
İnşalah S4 Miniyede gelir

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
İnşallah Discovery2 ye de gelir

Anil-D

Anil-D

Üye
abi root at yapayim sana zor bisimi d

The Shadow

The Shadow

Üye
Gelse bir an önce de portlasak :gul:

blackcat67

blackcat67

Üye
konuyla alakasız ben s4'e rusya firmware atmak istiyorum türkiye için tekrar csc rootsuz ayarlama şansım varmı rusya frmwaresi kullanan varsa durum nasl onda

KayraBey

KayraBey

Üye
Zor...

xmustx

xmustx

Üye
Valla son 2 aydır hep son haftalar diye, geldi gelecek diye samsung kullanıcıları olarak merakla ve sabırsızlıkla 5.0'ı bekliyoruz.sanki önümüzdeki hafta verecekler.diğer haftaya da sarkabilir.şubatta kesin verirler.verirler mi acaba ? Note 3 kullanıyorum s4'e önce versinler :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: KinG Tornado ve B.A.R.O.N
djraghav

djraghav

Üye
S4 miniye 5 gelmez dimi .s

manyaklar61

manyaklar61

Üye
bendede s4 var guncelleme yuklerim biraz kullanırım ama satmayı dışunuyorum gelsede aklımda lg g3 var ama tabi lg g4 ve galaxy s6 ı yı görüp ona göre karar vercem

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bendede s4 var guncelleme yuklerim biraz kullanırım ama satmayı dışunuyorum gelsede aklımda lg g3 var ama tabi lg g4 ve galaxy s6 ı yı görüp ona göre karar vercem
Sana tavsiyem G3 e hiç bulaşma. Oyunlarda ve arayüz de çok donuyor ve takılıyor.

manyaklar61

manyaklar61

Üye
hiçbiri s4 kadar donamaz :) android 5.0 ile lg g3 bence uçar resmen ama şuan lg g4 ve galaxy s6 yı beklicem snapdargon 810 falan gelirlerse harika olur :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
hiçbiri s4 kadar donamaz :) android 5.0 ile lg g3 bence uçar resmen ama şuan lg g4 ve galaxy s6 yı beklicem snapdargon 810 falan gelirlerse harika olur :)
Kasan bir telefondan Kasan bir telefona geçerim diyorsun yani. Sen bilirsin.

manyaklar61

manyaklar61

Üye
benim bir akrabamda var hiç kasma falan yok ! ne diyorum lg g4 veya s6 yı beklicem begenmessem lg g3 alacım

LimePie

LimePie

Üye
güncelleme gelsede hangi ülke olursa olsun yüklücem inşallah yeter bıktım kitkattan ve donmalarından

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N