YaşlıTaşCocuk54
Üye
Alacak olanlar düşünsün baya farkettimi ?
zamlar fena geldi
Net yavaş o yüzden göremedim resmi yeni yüklendi
Alacak olanlar düşünsün baya farkettimi ?
zamlar fena geldi
Zorındamıyız?vestelin yuzune oldu hepsi yerli mali kullanmiyoruz diye meclisemi ne getmis
İmaj falan yapmaz, zaten Note 2'ye vermek zorunda. Sony hala Z'ye nasıl veriyorsa Samsung da paşa paşa Note 2'ye verecek.Verirse çok iyi bir imaj yapar. Note 2 2012 de çıktı.
Sana göre tabi...İmaj falan yapmaz, zaten Note 2'ye vermek zorunda. Sony hala Z'ye nasıl veriyorsa Samsung da paşa paşa Note 2'ye verecek.
Belli olmaz samsung buİmaj falan yapmaz, zaten Note 2'ye vermek zorunda. Sony hala Z'ye nasıl veriyorsa Samsung da paşa paşa Note 2'ye verecek.
Bana göre falan değil, vermek zorunda.Sana göre tabi...
Uzatmaya gerek yok.Bana göre falan değil, vermek zorunda.
Paylastgım site samsung finlandiya resmi sitesiSammobile yi diyorsan resmi degil diyorlardı
Sen kitkat almadın diye biz L almayalim mi broBence almaz yav. S4 alırda note 2 zor
![]()

Yok yav kendi düşüncem sadece yoksa sizden çok biz isteriz almanızı, malum L portu olmazsa olmazSen kitkat almadın diye biz L almayalim mi bro![]()

Galaxy Note 3 (SM-N9005) Android Lollipop güncellemesi sızdırıldı - MaxiCepÖnce bize sonra size yav portlar sizde daha stabil çalışıyor galiba [emoji1]Yok yav kendi düşüncem sadece yoksa sizden çok biz isteriz almanızı, malum L portu olmazsa olmaz![]()
Önce bize sonra size yav portlar sizde daha stabil çalışıyor galiba [emoji1]