Hadi oyun performansını anladımda boot animasyonu ne alaka?sürekli yeniden mi başlatıp o müzikle resme mi bakıyorsun?
![]()

Note 3'e gelmediS5 teki boot animasyonu iştebende L sızıntı kurdum oradan biliyorum. NOTE 3 e geldiyse S4 e de gelir
![]()
Kurdum gördüm diyorum? Yanlış görmüş değilim. Android L sızıntı sürümünde vardı. Gördüğüm şeyi inkar edemem.Note 3'e gelmedi
Resmi olarak diyorum?Kurdum gördüm diyorum? Yanlış görmüş değilim. Android L sızıntı sürümünde vardı. Gördüğüm şeyi inkar edemem.
Evet offical fakat sızıntı yani yanlışıkla sizmis. Xda developersta N900 ve n9005 için bulabilirsin.Resmi olarak diyorum?
Gordum N9005 pek stabil ve saglam degil. romlardan gidicemEvet offical fakat sızıntı yani yanlışıkla sizmis. Xda developersta N900 ve n9005 için bulabilirsin.

Sana tavsiyem G3 e hiç bulaşma. Oyunlarda ve arayüz de çok donuyor ve takılıyor.bendede s4 var guncelleme yuklerim biraz kullanırım ama satmayı dışunuyorum gelsede aklımda lg g3 var ama tabi lg g4 ve galaxy s6 ı yı görüp ona göre karar vercem
Kasan bir telefondan Kasan bir telefona geçerim diyorsun yani. Sen bilirsin.hiçbiri s4 kadar donamazandroid 5.0 ile lg g3 bence uçar resmen ama şuan lg g4 ve galaxy s6 yı beklicem snapdargon 810 falan gelirlerse harika olur
![]()