arkadaş sende gelip gelip n8 kötülemeye çalışıyorsun...n8 kullandın mı hiç..kullanmadıysan lütfen seni yerine alalım yani wave kısmına insanları etkileme çabasındasın yada popüler olma amacındasın...
kardeşim senden ricam wave kısmına da açarmısın aynı konuyu arkadaş rahatsız olmuş sanırım...hey allam yarbbim...
ayrıca bu linke de gir bak bakalım wave hakkında yapılan olumsuz yorumları da gör oke...
bada OS

benim asıl almak istediğimwave ama o parayı hak ediomu onu bilmiyorum o yüzden bu konuyu açtım kalbim wave aklım n8 dio

siz kaç yasındasınız arkadasım yasınınız heralde küçük olgun yasta olsaydınız böyle farklı yorum yazanlara atlamazdınız.evet rahatsız oldum kardeş n8 kullanmıyorsun diye ikide bir gelip cihazı kötülüyorsun...sana wavenle mutluluklar dilerim oke..burda n8 kullanıpta yorum yapanlara sesimiz yok dikkatini çekerim..önce n8 al eline kullan ondan sonra gel tartışalım oke..ayrıca okuduğun anla sonra yorum yap...bak bakalım ekranla ilgili bir yazım varmı şuanda![]()
siz kaç yasındasınız arkadasım yasınınız heralde küçük olgun yasta olsaydınız böyle mesajlar yazmazdınız.
waveyi elinize alıp kullanmadan yok böyle yok şoyle yok kötü gibi mesajlar yazıyorsunuz merak etme sizde n8 yokken bende vardı. size laf atanmı var hemen saldırıya geçiyorsun?
sen önce benim yazdıklarımı anla sonra avukatlığa başla bence...benim wave hakkında kötü yazdım bir yazı göster aha buraya yazıorum son mesajım olacak..benim yaşımdan sanane evlatlıkmı alacaksın
ayrıca senin mesleğinde avukatlık sanırım parasını vereyim de benim avukatım olun bari malum davalarım da çok...