samsung wave (s8500) mi , nokıa n8 mi??????????????

Sponsorlu Bağlantılar

the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave (s8500) mi , nokıa n8 mi??????????????
sizce hangisi
bada OS symbian^3 ????????

• Beğen
Tepkiler: orcusss

erkara_64

arkadaşlar yeter ama n8 i karşılaştırmaktan bıkmadınız mı???

sana tavsiyem ben sadece telefon kullanırım dersen wawe al...

ama ben herşeyi yapmak istiyorum dersen n8 al...

umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır...

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
:ehe:ehe:ehe wave diyecem şimdi n8 ciler itiraz edecek en iyisi kafana göre al .

franzliszt

franzliszt

Üye
neye göre seçelim arkadaşım belirtmemişsinki bu şuna benziyor araba alıcam bmw 116 mı alsam audi a3 mü alsam ??

erkara_64

bence en güzeli n8 ile çekilen filmleri izle hem sakinlersin hem düşünürsün:)

:::burak:::

Üye
konuyu buraya actigina gore hangisinin galip gelceni biliyosundur :ehe

erkara_64

arkadaş sende gelip gelip n8 kötülemeye çalışıyorsun...n8 kullandın mı hiç..kullanmadıysan lütfen seni yerine alalım yani wave kısmına insanları etkileme çabasındasın yada popüler olma amacındasın...
kardeşim senden ricam wave kısmına da açarmısın aynı konuyu arkadaş rahatsız olmuş sanırım...hey allam yarbbim...

ayrıca bu linke de gir bak bakalım wave hakkında yapılan olumsuz yorumları da gör oke...
http://www.maxicep.com/bada-os/

the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
benim asıl almak istediğimwave ama o parayı hak ediomu onu bilmiyorum o yüzden bu konuyu açtım kalbim wave aklım n8 dio

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
bu n8 güzel birşey de birde sesi iyi olsa güzel olurdu

Üye
arkadaş sende gelip gelip n8 kötülemeye çalışıyorsun...n8 kullandın mı hiç..kullanmadıysan lütfen seni yerine alalım yani wave kısmına insanları etkileme çabasındasın yada popüler olma amacındasın...
kardeşim senden ricam wave kısmına da açarmısın aynı konuyu arkadaş rahatsız olmuş sanırım...hey allam yarbbim...

ayrıca bu linke de gir bak bakalım wave hakkında yapılan olumsuz yorumları da gör oke...
bada OS

ne oldu arkadasim rahatsiz mi oldun??wave ekranini n8 de kullaniyo iki gun sonra arizayla gelmeyin:ehe

--------------- Ekleme ---------------

benim asıl almak istediğimwave ama o parayı hak ediomu onu bilmiyorum o yüzden bu konuyu açtım kalbim wave aklım n8 dio

wave daha iyi parasi hak eden baska tel yok

erkara_64

evet rahatsız oldum kardeş n8 kullanmıyorsun diye ikide bir gelip cihazı kötülüyorsun...sana wavenle mutluluklar dilerim oke..burda n8 kullanıpta yorum yapanlara sesimiz yok dikkatini çekerim..önce n8 al eline kullan ondan sonra gel tartışalım oke..ayrıca okuduğun anla sonra yorum yap...bak bakalım ekranla ilgili bir yazım varmı şuanda:)

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
evet rahatsız oldum kardeş n8 kullanmıyorsun diye ikide bir gelip cihazı kötülüyorsun...sana wavenle mutluluklar dilerim oke..burda n8 kullanıpta yorum yapanlara sesimiz yok dikkatini çekerim..önce n8 al eline kullan ondan sonra gel tartışalım oke..ayrıca okuduğun anla sonra yorum yap...bak bakalım ekranla ilgili bir yazım varmı şuanda:)
siz kaç yasındasınız arkadasım yasınınız heralde küçük olgun yasta olsaydınız böyle farklı yorum yazanlara atlamazdınız.
waveyi elinize alıp kullanmadan yok böyle yok şoyle yok kötü gibi mesajlar yazıyorsunuz merak etme sizde n8 yokken bende vardı. ilk defa telefon kullanıyorsun heralde.

erkara_64

siz kaç yasındasınız arkadasım yasınınız heralde küçük olgun yasta olsaydınız böyle mesajlar yazmazdınız.
waveyi elinize alıp kullanmadan yok böyle yok şoyle yok kötü gibi mesajlar yazıyorsunuz merak etme sizde n8 yokken bende vardı. size laf atanmı var hemen saldırıya geçiyorsun?

al işte anlama kıtı olan birisi daha çıktı karşımıza:)sen önce benim yazdıklarımı anla sonra avukatlığa başla bence...benim wave hakkında kötü yazdım bir yazı göster aha buraya yazıorum son mesajım olacak..benim yaşımdan sanane evlatlıkmı alacaksın:) ayrıca senin mesleğinde avukatlık sanırım parasını vereyim de benim avukatım olun bari malum davalarım da çok...:)

erkara_64

dostum seni çok pis bozardım ama seviyesiz olduğun için geçiştiriyorsun ispatla gel bana bundan sonra oke..ayrıca yaşım 29 boğaziçi ünv.tesi iktisat fakultesi mezunuyum sanırım yeterlidir bu sana oke..

pRime.

pRime.

Üye
Wave bugüne kadar üretilmiş en iyi cihazdır. Ne Iphone 4 ne N8 ne de N900, Wavein kudreti karşısında durabilir. Özelliklerini saymayacağım bile. Kesinlikle Wave diyorum. Al tepe tepe kullan. :oke:

ganster86

Üye
nokia n8 bence

SilentOne

SilentOne

Üye
şimdilik n8

ThebLue16

ThebLue16

Üye
yeter be artık karşılaştırmayı bırakın

srkn0834

srkn0834

Üye
açık ara wave derim n8 de amoled ekran wavede super amoled (amoled ekran samsung ürünüdür)
İşlemci olarak Wave de 1 Ghz n8 de 680 Mhz (işlemcilerde samsung ürünüdür)
N8 donanımı wave allshare mobilap vs programlarıyla fark atıyor ayrıca bcontrol programı ile telefonu mause,klavye,jostik olarakda kullabiliyorsun. görsel karşılaştırmaları youtube den bakabilirsin kendi kararını videoları izleyince ver wave 999 TL ile satışa sürüldü halen aynı fiyat n8 1400-1500 Arası cıktı şuanki fiyatı 999 TL kadar indi şimdiye kadar karşılaşılan bir sürü arızasıda cabası.

• Beğen
Tepkiler: ekremsoft
Uruloki

Uruloki

Üye
arthur yalnız fena kızmış işe iphone 4 ve n900 bile sokmuş sakin arthur

Üst Alt