2 Yıl N95' Yüklediğim Garmin programıyla yolumu, sınav yerlerimi, bulunduğum yerin konumlarımı vs. çok iyi bir şekilde buldum.
--------------- Ekleme ---------------
ama bu cihazı alınca hayallerim şuan için yarım kaldı, çünkü bir türlü uydu programı kuramadım çok uğraştım ama root 66 dan başka seçenek yok gibi gözüküyor onuda illaki internete bağlanıp parasını ödeyecez. yokmu bunun bedava yolu. root 66 bedava ama demeyin deneyen yükleyen arkadaşlar mesaj yazıp yardımcı olsun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu sitede sırf s8500 den bahsediyor. ama paralı 90 milyona yakın gidiyor. ayrıca hadi parayı vereyim dedim bu seferde IMEI Numarası istedi yazdım bende ama bir türlü kabul etmedi. yaa sahte olan fake siteler varya onlardan biri benim ımeı numarasını aldı şimdi

yada beceremedim hatlardan dolayı. deliricem
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian Creole ALPHAHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish⇄AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian Creole ALPHAHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddishDetect language » Hungarian
arkadaslar samsung wave de navigasyon ücretli mi ?
arkadaslar samsung wave de navigasyon ücretli mi?
aNDrive Paket Bir kopya ile isi bitir
1 Kiesi Acin Samsung Apps'a girin Sag asagi Köseden ISPANYA yi secin ve sag üstten arama moturuna "NDrive (Fin Promo)"
Yazarak taratip bulun ve kiesinize indirin
2 ardindan cihazinizi KIES modunda PC nize baglayarak NDrive (Fin Promo) yu cihaza kurun kurulim isi bitincede Muhakak NDrive prosunu bir defaya mahsus acip kapatin nete baglanti ister birakin yapsin sonra kediliginden kapanacak zaten.
3 Simdi cihazinizi yigin Bellek modunda PC'nize baglayin ve
Bilgisayarım / Memori Card / Ot
s / __@@bada_applications@@__ / y0250j52st
"y0250j52st" dosyasinin üzerine Asagdaki verdigim linkteki y0250j52st yi yazdirin her cikan uyariya evet deyin islem tamam
4 islem bitince de Teli Ingilizce Türkce yapin ve güle güle kullanin
Buradan
Mega nin arasindaki (-) tireyi silin
NDrive alternatif Paket linki:
(-) aradaki tireyi silin (@
d.k D®!FT K!NG nickli arkadasa tesekürler )
Forum donanım sitesinden alıntıdır.
Ben demedim oldu. hatta daha sonra haritanın güncellini bulup, haritayı güncelledim.
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian Creole ALPHAHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish⇄AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian Creole ALPHAHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddishDetect language » Hungarian