samsung wave ile ilgili aradiginiz hersey burda!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ceycey111

ceycey111

Üye
Arkadaşlar Bilgisayara Kies programını yükleyemiyorum 'kurulum İptal Edildi' diye bi yazı çıkıyor Lütfen Yardımcı olurmusunuz.

xxbeykozluxx

Üye
arkadaşlar bende dün aldım bu cihazı. Çok güzel mükemmel harika bir telefon elimden düşmüyor:d: Yanlız bi kaç sorum olacak wifiden facebooka bağlandıımda videoları göremedim. Burada ben videoyu göremedğim halde indirebilen arkadaşlara sesleniyorum lütfen yardımcı olurmusunuz flashmı yüklemek gerekir:hmmm ? bi tane daha sorum olacak youtubede izlemiştim mesajlaşırken baloncuk renkleri değişiyordu ama ben beceremedim ? zıt bir renkte durdu sinir oldum mawi-sarı :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Ceycey kiesi yüklerken son derece sabırlı ol. Ayrıca telefonun pcye bağlı olsun.

eagleneco

eagleneco

Üye
arkadaşlar benim bi sorum olacak ekranın fotosunu nasıl çekip kaydediyoz bilgisayarda print screen diye bi tuş var bunda da bi kısa yol veya bi program varmıdır???

murat2045

Üye
nasıl oluyo

mehmet600

Üye
samsung wave için msn programı var mı, ve youtube girdiğimde dns hata veriyor not: 3g ile bağlanıyorum wifi kullanmıyorum yardımcı olacak kim var aramızda

rahmican.

Üye
slm arkadaşlar bu wave den youtubeye girmyi başaran varmı? varsa bi yardım edebilirmisiniz tesekurler.

tento12

tento12

Üye
samsung wave için msn programı var mı, ve youtube girdiğimde dns hata veriyor not: 3g ile bağlanıyorum wifi kullanmıyorum yardımcı olacak kim var aramızda

Kendim kullanmadım fakat telpa'nın sitesinde e-buddy'nin java versiyonu ile msne bağlanma konusu anlatılıyor.

--------------- Ekleme ---------------

slm arkadaşlar bu wave den youtubeye girmyi başaran varmı? varsa bi yardım edebilirmisiniz tesekurler.

Selam

soru 2 ve cevabında youtube'a nasıl girilebileceği açıklanmış.

ilgisiz dipnot: dilimizde soru ekleri ayrı yazılır. "var mı?" ya da "edebilir misiniz?" şeklinde. :islik

eagleneco

eagleneco

Üye
arkadaşlar benim bi sorum olacak ekranın fotosunu nasıl çekip kaydediyoz bilgisayarda print screen diye bi tuş var bunda da bi kısa yol veya bi program varmıdır???

Kendi cevabımı kendim vereyim. orta tuşa basılı tutup tuş kilidi düğmesine bastığınızda o an ekran görüntüsünü yakalıp resim olarak kaydediyor.

Birde bu tv kablosu olayını bulan deneyen varmı. Araştırmalarıma göre nokia 5800, n82, n95, n97 ye göre üretilen tv kablosu bizim telede uyuyomuş. Nokiaya gıcığım ama bu kabloyu alacam galiba :)
Kablonun çalıştığının videosu var
.com/watch?v=K_FCXsSObjU

Burada da güzel fiyata buldum ama henüz almış değilim bilginize.

kleof

Üye
arkadaşlar ben wave aldım çok memnunum faceden video izlemek için ayarları karıştırıp içinde flaşı yürüt seçenegini etkinleştirin faceden video izleyebilirsiniz

sabri1963

Üye
facebook kışılerını rehberdekılerle nasıl ılışkılendırırım yardımcı olurmusunuz

Lacrymosa

Üye
facebook kışılerını rehberdekılerle nasıl ılışkılendırırım yardımcı olurmusunuz

Hesaplarıma gir. Sosyal ağlara Facebook'u ekle. Ekledikten sonra ya da zaten ekliyse ordan Facebook'a dokun. Açılan yerden "Kişi senkr" seç. Sonra Rehberi aç. ... ya dokun>Arkadaş edin>Hesap ekle kısmından Facebook'u ekle ve senkronize işlemini yaptır.

Telefon rehberinde "Ahmet" diye bir arkadaşın kayıtlı diyelim ve onun Facebook'u da var. Sen bu işlemi yapınca telefon rehberinde hem Ahmet, hem de Facebook'tan gelen "Ahmet Soyadı" olacak. Bunu tek kişiye indirmek için Ahmet'in üstüne basılı tutup bağlantı kişileri seç. Bağlantılı kişi olarak Facebook'dan ya da Twitter, MySpace gibi yerlerden gelen Ahmet'i seç. Bu sefer tek Ahmet olacak ve içinde hem numarası hem Facebook güncelleme bilgileri, doğum tarihi, etkinlikleri vs. her şeyi olacak.

sessiz01

Üye
ya arkadaşlar ben Route 66 sync yüklerken bilgisayar reset attı şimdi yüklemek istedigimde ise ücretsiz bölümü aktif degil ne yapmamgerekiyor aktifolması için

iridemir

Üye
mrb arkadaşlar mesajlarda türkçe karakterler gözükmüyo mesela aşkım yazıo karşıdaki mesaj a k m die gelio sorunu nasıl çözerim

aekici

Üye
Merhaba Kisa yoldan arama var mi? Mesela 2 ye basinca evi, 3 e basinca esimi aramak istesem nasil yaparim?

frkn159

Üye

Kardeşim geç oldu ama Orta daki tuş ile kilit tuşuna aynı anda basın olur =)

Lacrymosa

Üye
mrb arkadaşlar mesajlarda türkçe karakterler gözükmüyo mesela aşkım yazıo karşıdaki mesaj a k m die gelio sorunu nasıl çözerim

Mesaj ayarlarını karıştır oralarda bir yerlerde karakter desteğini ayalarını göreceksin. Onu Tam yap.
Ayrıca başka telefona gönderdiğinde sorun yoksa sorun karşındaki telefondadır.

Merhaba Kisa yoldan arama var mi? Mesela 2 ye basinca evi, 3 e basinca esimi aramak istesem nasil yaparim?

Daha güzeli var. Rehbere gir ve hızlı arama yapmak istediğin kişilerin rehber profiline gir. İsimlerinin sağında bir yıldız resmi var. Ona dokun ve yıldız turuncu renk olsun. İstediğin herkese bunu yap. Daha sonra bekleme ekranına dön ve Widget yazısına dokun arkadaşlar widgeti ( widget / bada 1.2'de adı arkadaşlar / bada 1 kullanıyorsan adı başka bir şey olabilir o yüzden resimle gösterdim ) ni ekrana getir. Oradan istediğini hızlıca arayabilirsin. Hatta o kişinin Facebook, Twitter, MySpace hesaplarını kişiyle bağdaştırırsan seçtiğin kişinin sosyal ağlardaki güncellemelerini de alırsın. Ya da almazsın senin tercihin.

ya arkadaşlar ben Route 66 sync yüklerken bilgisayar reset attı şimdi yüklemek istedigimde ise ücretsiz bölümü aktif degil ne yapmamgerekiyor aktifolması için

Tavsiye: Route 66'nın Türkiye haritası ayrıntısız. POI desteği zayıf ve kırsal yerler yok. NDrive kullan. Forumda kurulum anlatılmış.

MahsunCooL

MahsunCooL

Üye
arkadaşlar bişi sorucam 2 saat önce samsung s8500 wave aldım çok memnunum ama karşıdan beni aradıkları zaman ses kısık 1 sn sonra gümbür gümbür çalıo sizinde kısıktan sesliye doğrumu acaba merak ettim sorunmu var???
arkadaşımız sorunu geçen sene yaşamış, muhtemelen sürümü bada 1 idi.. hâlâ bu sorundan müzdarip arkadaşlar varsa; yazılımı 1.2 'ye güncelleyince problem ortadan kalıyor, aklınızda bulunsun..

Üst Alt