samsung wave ile ilgili aradiginiz hersey burda!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

:::burak:::

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave ile ilgili aradiginiz hersey burda!!!!!!
Route 66 sync üzerinden harita yükleme

Merhaba;

Bazı arkadaşlar navigasyon için haritalarını aktive edemiyorlar ve bu yüzden gerçek amacında kullanamıyorlar GPS'i.

Bazıları şu şekilde bir hata mesajı alıyor; "Operation not supported. Plase download ROUTE 66 Sync from and use it on your PC to obtain new content." Router sunucularına bağlanamadığınız zaman aldığınız bu uyarı sonrası haritaları aktive etmek için yapılması gerekenler şunlar.

Öncelikle adresine gidip, Route 66 Sync programını indirmelisiniz.

Program kurulumunu yaptıktan sonra, telefonunuzu yığın bellek olarak bilgisayara takın. Programı açtıktan sonra ilk önce yeni bir hesap açmanız gerekiyor. Eğer telefonunuz bilgisayara bağlı değilse hesap oluştur kısmı açılmaz.

Hesap bilgilerini girdikten sonra e-posta adresinize gelen postadaki linke tıklayarak hesabınızı aktive edin.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, Route 66 Mağazası'nı tıklayın ve açılacak olan pencereden Haritalar'ı seçin.

Türkiye haritasını seçin ve alt taraftaki ücretsiz butonuna tıklayın. (Ücretsiz butonu haritayı daha önce indirdiğim için bende aktif değil)

Route 66 Mağazası - Sesler kısmından da Türkçe Kadın ya da Erkek seslerini indirebilirsiniz.
Son olarak i ndirdiğiniz harita ve sesleri telefonunuza aktive ederek yüklüyor.

İÇERİĞİM - Haritalar kısmına tıklayarak yüklediğiniz haritayı görebilirsiniz. Yanında ki kilit açıksa, işlemi başarıyla yapmışsınız demektir.

Artık haritanız hazır. İstediğiniz gibi gezebilirsiniz

KİES'üzerinden uygulama yükleme

samsung bada os uygulamalarını suan sadece kies üzerinden yüklemeye izinveriyor
APP uzantılı bada uygulamaları cihazınızın içinden yükliyemessiniz ŞİMDİLİK ancak altennatif yollar çıkacaktır
paylaşilan bada uygulamaları burası yanlış anlaşilmasın samsungapp stordakiler paylaşilan JAVA yada widgetler degil

uygulamaları yükliyebilmek için kies uygulamasını açmadan önce indirdiginiz dosyayı APP uzantılı haliyle (RAR yadaZİP degil)
BELGELERİM/SAMSUNG/KİES/DOWNLOAD/APPLİCATİONS klasörü içine atın
daha sonra KİES programını açin appstora bağlanın ve üstte indirdiklerim bölümünde gözükücektir
yükle dediginizde yükleme başlar

Samsung Wave ile Youtube a nasıl girilir?

Öncelikle Wave de
Ayarlar
Bağlantılar
Wifi
kısmına girilecek ve burada
Bağlı bulunduğunuz Wifi noktası seçilecek bu durumda karşınıza şöyle bir menu çıkar

Burada gördüğünüz IP adresini bir yere not edin. Bu ekranda wifi bağlantısı yok, wifi bağlantısı olduğunda gözükecek IP. Özellikle wifi bağlantısız verdim ki benim IP ile kafanız karışmasın.

Burası önemli wifi nıktasını seçince sol tarafta Unut yazan bir seçenek çıkar bununla wifi noktasının ayarlarını iptal edeceksiniz.

Şimdi wifi bağlantısını koparıp resimdeki ekrana gelelim. Burada Dinamik IP yazan yere gelin ve tıklayın.

Statik IP yi işaretleyip IP yazan yere biraz evvel not aldığınız IP yi yazacaksınız. Ağ geçidi ile ilgili 2 değere ise PC nizden ulaşabilirsiniz aşağıda verdiğim ekran görüntüsü herwireless modem için farklı olabilir.

Dns adreslerini ekranda görüyorsunuz onlar doğru adreslerdir. Şu an için çalışmaktadırlar.

Bu ayarları yaptıktan sonra Kaydet e 2 defa basmak gerekiyor.

Ayarlar bitti. Şimdi wifi noktanıza tekrar bağlantı kurup. Wifi şifrenizi girdikten sonra bağlantınız okeylenir.

kolay gelsin:oke:

googlemaps java

illaki kullanmak istiyorum diyorsanız java sürümünü deneyin bana pek kullanıslı gelmedi
sanal klawye ile kullanılıyor dokunmatik destegi yok
sanal klawyeden 123 olan butona tıklayınca 1 ve 3 tuslarıyla yakın uzak ayarliya bilirsiniz

YENİ(BADA OS) WİDGET

tema isteyenler icin teselli olur insallah

buyrun:

simdilk bu kadaar:yuru

• Beğen
Tepkiler: sarosix, neyfel42 ve racim

caneryendi

caneryendi

Üye
dostum mesela anamenü tuşuna nasıl anaekrana getirebiliriz benim telefonda bulamıyorum illa orta tuşa basınca menüye giebiliyorum bunun bir yolu yokmu. ? mesela nette izlediğim telefonlarda bu özellik var

favarol

favarol

Üye
Route 66 sync üzerinden harita yükleme

Merhaba;

Bazı arkadaşlar navigasyon için haritalarını aktive edemiyorlar ve bu yüzden gerçek amacında kullanamıyorlar GPS'i.

Bazıları şu şekilde bir hata mesajı alıyor; "Operation not supported. Plase download ROUTE 66 Sync from and use it on your PC to obtain new content." Router sunucularına bağlanamadığınız zaman aldığınız bu uyarı sonrası haritaları aktive etmek için yapılması gerekenler şunlar.

Öncelikle adresine gidip, Route 66 Sync programını indirmelisiniz.

Program kurulumunu yaptıktan sonra, telefonunuzu yığın bellek olarak bilgisayara takın. Programı açtıktan sonra ilk önce yeni bir hesap açmanız gerekiyor. Eğer telefonunuz bilgisayara bağlı değilse hesap oluştur kısmı açılmaz.

Hesap bilgilerini girdikten sonra e-posta adresinize gelen postadaki linke tıklayarak hesabınızı aktive edin.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, Route 66 Mağazası'nı tıklayın ve açılacak olan pencereden Haritalar'ı seçin.

Türkiye haritasını seçin ve alt taraftaki ücretsiz butonuna tıklayın. (Ücretsiz butonu haritayı daha önce indirdiğim için bende aktif değil)

Route 66 Mağazası - Sesler kısmından da Türkçe Kadın ya da Erkek seslerini indirebilirsiniz.
Son olarak i ndirdiğiniz harita ve sesleri telefonunuza aktive ederek yüklüyor.

İÇERİĞİM - Haritalar kısmına tıklayarak yüklediğiniz haritayı görebilirsiniz. Yanında ki kilit açıksa, işlemi başarıyla yapmışsınız demektir.

Artık haritanız hazır. İstediğiniz gibi gezebilirsiniz

KİES'üzerinden uygulama yükleme

samsung bada os uygulamalarını suan sadece kies üzerinden yüklemeye izinveriyor
APP uzantılı bada uygulamaları cihazınızın içinden yükliyemessiniz ŞİMDİLİK ancak altennatif yollar çıkacaktır
paylaşilan bada uygulamaları burası yanlış anlaşilmasın samsungapp stordakiler paylaşilan JAVA yada widgetler degil

uygulamaları yükliyebilmek için kies uygulamasını açmadan önce indirdiginiz dosyayı APP uzantılı haliyle (RAR yadaZİP degil)
BELGELERİM/SAMSUNG/KİES/DOWNLOAD/APPLİCATİONS klasörü içine atın
daha sonra KİES programını açin appstora bağlanın ve üstte indirdiklerim bölümünde gözükücektir
yükle dediginizde yükleme başlar

Samsung Wave ile Youtube a nasıl girilir?

Öncelikle Wave de
Ayarlar
Bağlantılar
Wifi
kısmına girilecek ve burada
Bağlı bulunduğunuz Wifi noktası seçilecek bu durumda karşınıza şöyle bir menu çıkar

Burada gördüğünüz IP adresini bir yere not edin. Bu ekranda wifi bağlantısı yok, wifi bağlantısı olduğunda gözükecek IP. Özellikle wifi bağlantısız verdim ki benim IP ile kafanız karışmasın.

Burası önemli wifi nıktasını seçince sol tarafta Unut yazan bir seçenek çıkar bununla wifi noktasının ayarlarını iptal edeceksiniz.

Şimdi wifi bağlantısını koparıp resimdeki ekrana gelelim. Burada Dinamik IP yazan yere gelin ve tıklayın.

Statik IP yi işaretleyip IP yazan yere biraz evvel not aldığınız IP yi yazacaksınız. Ağ geçidi ile ilgili 2 değere ise PC nizden ulaşabilirsiniz aşağıda verdiğim ekran görüntüsü herwireless modem için farklı olabilir.

Dns adreslerini ekranda görüyorsunuz onlar doğru adreslerdir. Şu an için çalışmaktadırlar.

Bu ayarları yaptıktan sonra Kaydet e 2 defa basmak gerekiyor.

Ayarlar bitti. Şimdi wifi noktanıza tekrar bağlantı kurup. Wifi şifrenizi girdikten sonra bağlantınız okeylenir.

kolay gelsin:oke:

googlemaps java

illaki kullanmak istiyorum diyorsanız java sürümünü deneyin bana pek kullanıslı gelmedi
sanal klawye ile kullanılıyor dokunmatik destegi yok
sanal klawyeden 123 olan butona tıklayınca 1 ve 3 tuslarıyla yakın uzak ayarliya bilirsiniz

YENİ(BADA OS) WİDGET

tema isteyenler icin teselli olur insallah

buyrun:

simdilk bu kadaar:yuru
tarif ettiğiniz üzere route 66 yı kurdum pc programında herşey tamam görünüyor, fakat telefonda harita görünmüyor? kilitler açık göründüğü halde bir türlü navigasyon çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirimm

burakyy

Üye
teşekkürler

Üye
    Konu Sahibi
tarif ettiğiniz üzere route 66 yı kurdum pc programında herşey tamam görünüyor, fakat telefonda harita görünmüyor? kilitler açık göründüğü halde bir türlü navigasyon çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirimm

proyu senkronize ettinmi?

--------------- Ekleme ---------------

dostum mesela anamenü tuşuna nasıl anaekrana getirebiliriz benim telefonda bulamıyorum illa orta tuşa basınca menüye giebiliyorum bunun bir yolu yokmu. ? mesela nette izlediğim telefonlarda bu özellik var

menu ->duzenleyi dene

cosmo61

cosmo61

Üye
arkadaşlar bişi sorucam 2 saat önce samsung s8500 wave aldım çok memnunum ama karşıdan beni aradıkları zaman ses kısık 1 sn sonra gümbür gümbür çalıo sizinde kısıktan sesliye doğrumu acaba merak ettim sorunmu var???

caneryendi

caneryendi

Üye
yok arkadaşım ne sorunu kesin zil sesi artarak ayarlıdır telefonun ayarları yap zaten yaklaşık 1 ay hiç elinden düşürmeyeceksin :) hayırlı olsun kolay gelsinnn

menu ->duzenleyi dene

iyide ana ekran simgesi yok ki sorunda burda onu bulamıyorum . şuana kadar hiç görmedim internetten izlediğim tellerde var acaba tr deki tellerdemi yok ?

26eses26

Üye
yha benm route 66 çok uzun süre aygıt arıo ama daha bulamadı çok sinir oldun navigasyonu kullanamıom :S

favarol

favarol

Üye

pro yu senkronize ettin mi derken...
harita göründü ama bu programda bi git falan diye bi eylem yok yerimi buluyor adres giriyorum alet yürümüyor.. yani route la biz anlaşamıyozzz galiba ama birşeyler eksik eminimm route synv de ki işlemleri daha detaylı açıklarmısınız

cosmo61

cosmo61

Üye
eyvallah hocam saol deniyeceğim ayarlarımı kontrol edicem

son bi sorum olucak sark süreleri hakkında 2 gün zor gitti ekran ısığım 5'te açık bile değil 1 saat müzik 10 resim 5 dk video başka hiç bişe yok yaklaşık 50 msj sarjı uzun gider dedi vatan computer ama cofladı sanki normalmi ilk dolum sarkı ile bide ???

caneryendi

caneryendi

Üye
ARKADAŞLAR WAVEDE SON NOKTA FACEDEKİ VİDEOLARI TELEFONUNUZA İNDİREBİLİYORSUNUZ BUGÜN BULDUM SANKİ ALTIN BULMUŞ GİBİYİM :) BU TELEFON AŞMIŞ YAWW VALLA ÇOK SEVİYORUM TELEFONUMU... WİDGETLERDEN FEEDS & UPDATE Yİ EKRANINIZA TAŞIYIN ORADAN FACEYİ GÖRECEKSİNİZ AYARLARIDA VAR ZATEN ORADAN VİDEOYA TIKLAYIN SİZE UYARI GELİYOR ONA OK DİYORSUNUZ VİDEO TELEFONUNUZA İNİYOR DOSYALARA DİREK KAYDEDİYOR VALLA MUHTEŞEM BİRŞEY BU WAVEEEEEEEEEE

şarj olayı normal arkadaşım böyle telefonlarda wave bu konuda en iyisi ıphoneyi kullanamadan günde 2 kere şarj ediyordum bu teli 2 günde 1 ...

caneryendi

caneryendi

Üye
arkadaşlar buyrun size waveden müthiş bir özellik daha tv kablosunu tv ye bağlıyorsunuz telinizde yüklü olan oyunları oynuyorsunuz lcd tvde araba yarışı keyfini düşünün waveyi direksiyon gibi kullanıyorsunuz. :):) isterseniz resimleri izleyin isterseniz hd film izleyin kısacası ne yaparsanız yapın wave size sunuyor...

cosmo61

cosmo61

Üye
kabloyu nerden alıcaz:))

concours_76

Üye
sanırım harita yükleme işlemini başardım ama bi kaç sorum olcak. mesela türkçe kadın sesini seçtiğimde yanındaki açık kilit işareti mavi renk oluyor her ne kadar konuşturmayı başaramasamda :D ama türkiye haritasını seçtiğimde ki seçilcek başka harita yok yanındaki açık kilit işareti sarı yanmaya devam ediyor bu bir sorunmudur ? bide üstüne tıkladığımda ingilizce bişiler yazıyor içinde koordinatlar falan var anlam veremedim :d bide iki nokta arasındaki mesafenin ne kadar olduğuna v.s nasıl bakabiliyoruz. yani kısacası bu navigasyon nasıl kullanılır bi tarif eden olursa hayır duamı alır .haritayı açtıktan sonra telefonla aramızda tren inek ilişkisi oluyorda ayıptır söylemesi :D:D:D

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
arkadaşlar bişi sorucam 2 saat önce samsung s8500 wave aldım çok memnunum ama karşıdan beni aradıkları zaman ses kısık 1 sn sonra gümbür gümbür çalıo sizinde kısıktan sesliye doğrumu acaba merak ettim sorunmu var???
bütün samsung tellerde var sanrım bu

fordmuro

Üye
arkadaşlar 8500 için mcleaner programı varmıdır.. bide gps çok geç bağlanıyor hele kapalı alanda hiç bağlanmıyor.. başka markalarda flash(kurulum dosyası değitirirerek) atarak bu sorunu çözmüşler.. bizmkine çok beklermiyiz???

hayabusa77

hayabusa77

Üye
buyurun tv kablosu

beyler bende real football 2010 var wave için siteye nasıl ekleyebiliriz hızl inmesi ve silinmemesi açısından

racim

Üye
navigasyon konusunda gercekten emeine saglık dostum sonunda dolaşabiliorum memleketi eyw... :D :good:

tento12

tento12

Üye
Bende de aynı durum var ve zil sesi artarak ayarlı değil. Gayet sinir bozucu... zil sesi 2 3 saniye kısık çalıyor sonra açılıyor sesi.

arkadaşlar bişi sorucam 2 saat önce samsung s8500 wave aldım çok memnunum ama karşıdan beni aradıkları zaman ses kısık 1 sn sonra gümbür gümbür çalıo sizinde kısıktan sesliye doğrumu acaba merak ettim sorun mu var???

bütün samsung tellerde var sanrım bu

yok arkadaşım ne sorunu kesin zil sesi artarak ayarlıdır telefonun ayarları yap zaten yaklaşık 1 ay hiç elinden düşürmeyeceksin :) hayırlı olsun kolay gelsinnn

Üst Alt