samsung Wave s8500 için bedava gps programı yükleyen varmı???

Sponsorlu Bağlantılar

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Arkadaşlar dragon üstadımızında paylaştığı ndrive türkiye var formumuzu biraz araştırın benim gibi para vermeden yüklersiniz :)) az para değil 60 tl boş yere neden ödeme yapasınız kii

bada 1.2 ciler yukardaki resimli anlatımından yapabilirler

1.0 cılar da spoofer yöntemi ile yapabilirlerr

frk_bulut

Üye
dediğin her seyi yaptım ama program daha calısmadı...? neden olabilir...

silver021

silver021

Üye
Hiçbir ücret ödemeden nasıl çalıştırdın? Wave de A-gps mi var yoksa Gps mi var?

Sen bu cebi herhalde yeni aldin anlasilan. bildigin uyduya bağlanabiliyor arkadaşim. route 66 yi aç sadece konum servisleri ve sensörü aç türkiye haritasini indir kur yükle sonra beleşe gir çatur çutur navigasyonunu kullanmaya basla kardesim. gaziantebin heryerini gösteriyor.

zizu2008

Üye
metins deniyecem kardeş sağol şimdiden sonucu yazarım wave 2 var bende umarım olur

cyhs

Üye
slm kardeş link ölü yardımcı olursanız sevinirim

muhammed08

Üye
[/QUOTE] metin kardeş dediklerini linklere kadar yaptım fakat neyi nereye yazdırıcamı çözemedim daha açıklayıcı anlatırsan sevinirim

cyhs

Üye
selam arkadaşlar ndrive nin yeni sürüm haritasını kullanıyorum şuan navikolik.com adlı siteden temin edebilirsiniz.

golge1710

Üye
nasıl abartmıyorsun..balıkesir in erdek ilçesi bile sokak sokak var..ha tamam route 66 berbat bir program ona katılıyorum..sakın kimse para verip yüklemesin iğrenç bir program..sokak numaraları yalnış..mevcut sokağı bulmuyor..mesela izmirde 5733 sokağı arattırıyorum alakasız sokakları gösteriyor ama haritadan arayınca buluyorum..kesinlikle iş görmez route 66. ama harita detayı olarak garminden iyi garminde mesala erdek ilçesinin sadece liman ı görünüyordu...ama tercih yapacak olursam tabiiki garmin.ndrive ı kullanmadım ama başarsoft u hep övüyorlar sanırım route dan iyidir tekrar söylüyorum sakın ha sakın route 66 yüklemeyin.param boşa gitti..

----------Eklendi @ 00:13:11 ---------- Yazıldı @ 00:09:59 ----------

QArkadaşlar wave 2 de route 66 iki ay deneme sürümü hediyelidir. bilginiz olsun ...

sevinc42

Üye
Arkadaşlar kolay gelsin. Bende samsung ave s7233e var. gps üzerinden ücretsiz bir yazılım arıyorum. Bulamadım. İşletim sistemi bada. Anlamadığım bir olayda s8500 için program var niye s7233e için yok. Yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada alacak arkadaşlara tavsiye etmiyorum. Badadan uzak durun simbian veya android işlemcili cihazlar alın derim. 3 aydır navigasyonla ilgili araştırma yaptım. Ücretli bile olsa program bulamadım. Acil tarafından cevap ve yardım bekliyorum. İyi çalışmalar.

assaint

Üye
aNDrive Paket Bir kopya ile isi bitir

1 Kiesi Acin Samsung Apps'a girin Sag asagi Köseden ISPANYA yi secin ve sag üstten arama moturuna "NDrive (Fin Promo)"
Yazarak taratip bulun ve kiesinize indirin

2 ardindan cihazinizi KIES modunda PC nize baglayarak NDrive (Fin Promo) yu cihaza kurun kurulim isi bitincede Muhakak NDrive prosunu bir defaya mahsus acip kapatin nete baglanti ister birakin yapsin sonra kediliginden kapanacak zaten.

3 Simdi cihazinizi yigin Bellek modunda PC'nize baglayin ve

Bilgisayarım / Memori Card / Ot s / __@@bada_applications@@__ / y0250j52st

"y0250j52st" dosyasinin üzerine Asagdaki verdigim linkteki y0250j52st yi yazdirin her cikan uyariya evet deyin islem tamam

4 islem bitince de Teli Ingilizce Türkce yapin ve güle güle kullanin

Buradan

Mega nin arasindaki (-) tireyi silin

NDrive alternatif Paket linki:
(-) aradaki tireyi silin (@D.K D®!FT K!NG nickli arkadasa tesekürler )

Forum donanım sitesinden alıntıdır.
Ben demedim oldu. hatta daha sonra haritanın güncellini bulup, haritayı güncelledim.
[/COLOR][/CENTER]

Valla süper oldu teşekkür ederim helal sana metin kardeş.

mustafa1800

Üye
arkdşm telefnn kndi map'sinden türkiye haritasını indir. bir kaç ayar var kurcaladıkça blursun halledilr :)

hames

Üye
ispanyayı secince oturum kapanıyor nasıl olacak

Üst Alt