samsung Wave s8500 için bedava gps programı yükleyen varmı???

Sponsorlu Bağlantılar

hüsooooo

Üye
    Konu Sahibi
samsung Wave s8500 için bedava gps programı yükleyen varmı???
2 Yıl N95' Yüklediğim Garmin programıyla yolumu, sınav yerlerimi, bulunduğum yerin konumlarımı vs. çok iyi bir şekilde buldum.

--------------- Ekleme ---------------

ama bu cihazı alınca hayallerim şuan için yarım kaldı, çünkü bir türlü uydu programı kuramadım çok uğraştım ama root 66 dan başka seçenek yok gibi gözüküyor onuda illaki internete bağlanıp parasını ödeyecez. yokmu bunun bedava yolu. root 66 bedava ama demeyin deneyen yükleyen arkadaşlar mesaj yazıp yardımcı olsun.

bu sitede sırf s8500 den bahsediyor. ama paralı 90 milyona yakın gidiyor. ayrıca hadi parayı vereyim dedim bu seferde IMEI Numarası istedi yazdım bende ama bir türlü kabul etmedi. yaa sahte olan fake siteler varya onlardan biri benim ımeı numarasını aldı şimdi :) yada beceremedim hatlardan dolayı. deliricem:aha:

hüsooooo

Üye
    Konu Sahibi
Anlşılan kmse garmin kurmayı başaramamış tamam root 66 yı gerçekten kurmayı başarmış bir kişi varsa o bari anlatsın onu kuralım.ama buraya yazın......

Adamın teki programı kurmadan çıkmış root 66 nasıl kurulur diye yazı yazmış ama hep eksik????

mtrcan123

Üye
abi allah için bulun şunun dermanını terchimizin bi sebebi gpsli olması :)

hüsooooo

Üye
    Konu Sahibi
haritasını ve sesini yükledim ama navigasyon yani yol tarifi 20euro oda bir yıllık garmii buna entegre edene kadar zaten yıllar geçecek belli

cbalim

Üye
sanırsam 31 aralığa kadar kampanya var 1kerelik ücret verip ömür boyu sınırsız kullanılabiliyor bilginiz olsun

Lacrymosa

Üye
Route 66'yı açmak için telefondaki Navigasyon'a tıklamanız yeterli. Türkiye haritasını Navigasyon uygulamasınına ayarlarından indirebiliyorsunuz ücretsiz olarak. Ya siz bunları görmüyorsunuz ya da ben bu tarz şeyleri görüyorum hiç uğraşmıyorum.

deccalsufyan

Üye
süper telefon yeni aldım bir kaç gün önce
route 66 nın haritası berbat ötesi.garmin daha iyi bence .
ama garmin de bada için yok bence çıkarması gerek..

Lacrymosa

Üye
Bada için nDrive var. Başarsoft haritası olduğu için çok ayrıntılı Türkiye haritası var. Ovi Maps'te ve Route 66'da Türkiye'nin en az %60'ı yok. Abartmıyorum. Sadece ve sadece şehir merkezleri var.

hüsooooo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar root 66 nın haritası gerçekten yetersiz denemelerim sonucunda bunu söylüyorum, ancak buğün wave içine samsung apss den indirip yüklediğim gps status adlı programcıkla o kadar hızlı bir şekilde uyduya bağlandımki çok şaşırdım. 50 saniye bile sürmeden bağlandım, uyduya bağlandıktan hemen sonrada root 66 yı açtım uyduya önceden bağlandığım için hemen yol tarifi konumuna geçti, normal şartlar altında root 66 yı açıp uyduya bağlanmasını beklediğimde en az 6 dakika beklemem gerekiyordu, bu şekilde çok hızlandı, deneyin siz de görürsünüz.

behcet98

Üye
6220c de daha hızlı bağlanır ve önceden bir proğrama girip bağlan demeye gerek kalmaz.
Google map v3.0.3 için jar dosyası bada nın forumunda verilmiş ve gps e bağlanıp yol tarifi verebiliyor
Ancak yıldızlı öğeleimi enkronize edemedim ve yeni bir versiyonunu gremedim.
Eğer yeni versiyonları bulabilirseniz çalışacaktır.

dafiaa

Üye
arkadaslar samsung wave de navigasyon ücretli mi ?

arkadaslar samsung wave de navigasyon ücretli mi?

halil45

Üye
arkadaşlar herşeyden önce wi-fi den birağa bağlanın telefonun paket veri bağlantısını kapayın; telefon menüsünden navigasyona girin; program açılınca diğer seçeneklerinden içerikleri indir seçeneğine girin bu seçenek altında haritalar başlığının altından yol haritalarına girip daha fazla yol haritası seçeneğine girin avrupayı seçip türkiye haritasını seç cihaz geri kalanı kendisi yapacaktır... navigasyon kısmından ise aynı şekilde türkçe ses indirebilirsiniz... :oke: daha deneme aşamasındayım sınırlı kullanım olabilir, bende bilmiyorum... wave nin tek eksiği igo8 veya igo amigo..... iyi günler...

hamit15

Üye
kardeş wifi olan biyerde route 66 ayarlarına gir. harita indir seçeneklerden. o zaman çalışıyo. ama nokia gibi değil. uyduyu çabuk bulamıyo. bu ara google maps indirebilirsin. ama o kontürünü yer

silver021

silver021

Üye
araç sürerken route 66 yı açıp kullanıorum hemde hiç bir ücret ödemeden.
Tüm navigasyon işlemlerini gerçekleştiriorum.
3D perspektif modunda sıradan bir navigasyon aracının içindeki herşey mevcut hale gelior.
Gaziantepte dolaşmadığım yer kalmadı hepsinide iyi bildi.
Barlar kafeler alışverişmerkezi gibi yerleri doğru buluor.
Walla bilemiorum siz hangi şehirdesiniz ama antebin oğuzeli ilçesini bile verior haritasında. :D

ammocihe

Üye
hocam bunu nasıl basardıgınızı bı acıklayabılır mısınız?

programmer2

programmer2

Üye
araç sürerken route 66 yı açıp kullanıorum hemde hiç bir ücret ödemeden.
Tüm navigasyon işlemlerini gerçekleştiriorum.
3D perspektif modunda sıradan bir navigasyon aracının içindeki herşey mevcut hale gelior.
Gaziantepte dolaşmadığım yer kalmadı hepsinide iyi bildi.
Barlar kafeler alışverişmerkezi gibi yerleri doğru buluor.
Walla bilemiorum siz hangi şehirdesiniz ama antebin oğuzeli ilçesini bile verior haritasında. :D

Hiçbir ücret ödemeden nasıl çalıştırdın? Wave de A-gps mi var yoksa Gps mi var?

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
uydu ya bağlanmanın bir püf noktası varmı arkadaşlar

qzwx

Üye
Şu ana kadar hiç görmedim ve duymadımda :aha:

metins8500

Üye
2 Yıl N95' Yüklediğim Garmin programıyla yolumu, sınav yerlerimi, bulunduğum yerin konumlarımı vs. çok iyi bir şekilde buldum.

ama bu cihazı alınca hayallerim şuan için yarım kaldı, çünkü bir türlü uydu programı kuramadım çok uğraştım ama root 66 dan başka seçenek yok gibi gözüküyor onuda illaki internete bağlanıp parasını ödeyecez. yokmu bunun bedava yolu. root 66 bedava ama demeyin deneyen yükleyen arkadaşlar mesaj yazıp yardımcı olsun.

bu sitede sırf s8500 den bahsediyor. ama paralı 90 milyona yakın gidiyor. ayrıca hadi parayı vereyim dedim bu seferde IMEI Numarası istedi yazdım bende ama bir türlü kabul etmedi. yaa sahte olan fake siteler varya onlardan biri benim ımeı numarasını aldı şimdi :) yada beceremedim hatlardan dolayı. deliricem:aha:

AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian Creole ALPHAHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish⇄AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian Creole ALPHAHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Detect language » Hungarian​

arkadaslar samsung wave de navigasyon ücretli mi ?

arkadaslar samsung wave de navigasyon ücretli mi?

aNDrive Paket Bir kopya ile isi bitir

1 Kiesi Acin Samsung Apps'a girin Sag asagi Köseden ISPANYA yi secin ve sag üstten arama moturuna "NDrive (Fin Promo)"
Yazarak taratip bulun ve kiesinize indirin

2 ardindan cihazinizi KIES modunda PC nize baglayarak NDrive (Fin Promo) yu cihaza kurun kurulim isi bitincede Muhakak NDrive prosunu bir defaya mahsus acip kapatin nete baglanti ister birakin yapsin sonra kediliginden kapanacak zaten.

3 Simdi cihazinizi yigin Bellek modunda PC'nize baglayin ve

Bilgisayarım / Memori Card / Ot s / __@@bada_applications@@__ / y0250j52st

"y0250j52st" dosyasinin üzerine Asagdaki verdigim linkteki y0250j52st yi yazdirin her cikan uyariya evet deyin islem tamam

4 islem bitince de Teli Ingilizce Türkce yapin ve güle güle kullanin

Buradan

Mega nin arasindaki (-) tireyi silin

NDrive alternatif Paket linki:
(-) aradaki tireyi silin (@d.k D®!FT K!NG nickli arkadasa tesekürler )

Forum donanım sitesinden alıntıdır.
Ben demedim oldu. hatta daha sonra haritanın güncellini bulup, haritayı güncelledim.
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian Creole ALPHAHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish⇄AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian Creole ALPHAHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Detect language » Hungarian​

yunuscinki

Üye
metins 8500 kardeş verdiğin likler ölü değil ama indiremiyorum

Üst Alt