Samsung wave ıphone 4 ~ r a k ı b ı ~ ve yenı bada software

Sponsorlu Bağlantılar

silver021

silver021

Üye
Nokia alıyorsun kardeşim tuşları elinde kalıyor. Plastik tuşlar zırt pırt yerinden çıkıyor. İphone desen ayrı bi felaket. bi resim çekiosun yüzünden iki tane görüosun. birde otofokusu varmış külliyen yalan. :D samsung wave bambaşka birşey ya. bgn konsere gittim. bir video çektim defalarca izledim. çünkü beni şaşkına çevirdi. bu kadar güzel çekemez başka bir cep. ayrıca ekranı hani şu bilim kurgu filmlerinde kağıt biçiminde kıvrılan eğilen bükülen ekranlardan. (superamoledi biraz daha inceleyin bilim kurgu gerçek olmuş dersiniz. :) ) şimdi bana kalkıpta nokiayı iphoneu övmeyin. hepside elin yahudisinin yada emperyalist ABDnin malı. Allahın güneykorelisi alsın kazansın daha iyi. işte o içime oturmaz. Ayrıca nokia euro bazlı gelior ülkeye. ehh haliyle 200 euroya satılanı bizim ülkede 800 e kakalıorlar malesef. bizim halkta en pahalı hangisi direk ona zaping. Pahalı ya her zaman iyidir. ;)

erem.qns

erem.qns

Üye
Dediğin gibi Wave bambaska..
Bende konserde video çektim. Süper kalite.
Ve gecende Iphone 4'ü Wave ile ezdim :D
Ligtv den video izlemeye uağraşıo baktım. Ben girdim sayfaya anasayfada ki videoyu direk actı. Adam öyle kaldı :D
Wave'mi SEVİYORUM :)

nidforspid

nidforspid

Üye
yaaaav wavede telefonmu yaaa,telefon değil wave yaa baska bişey başka:ehe
wave i kötüleyenler var beyler şu arkadaşlara teknoloji öğretmek lazım forumu dolaşın biraz heryerde wavei kötülüyolar:off:

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
wave kullanmayan bilemez wave bir telefon değil o baska bişey ya süper ötesi.

Trackmania

Trackmania

Üye
iphone un adam akıllı bir widgetri bile yok :ehe

aaaaargin

Üye
farkı fiyatı

reis061

Üye
arkadaslar yorumlarınızı hemen hemen okudum bende bi wave kullanıcısyım ve inanın bu zamana kadar aldığım en güzel mukemmel makine ipone bence wave nın yanından bile gecemez apps de istediğiniz tüm özellik var bak beğen ve indir ekranıyla tasarımıyla ince cizgisiyle benden wave ye tam not bu zamana kadar aldığım ve pişman olmadığım tek cihaz...:bigstar:

Madmark88

Madmark88

Üye
Kullanıcı notuma gelirsek gerçekten harika bir telefon verdiğiniz parayı hakediyor ve aynı zamanda gelişmekte olan bir işletim sistemine sahip ki böyle bir işe giren samsungun kolay kolay böyle bir projeyi çöpe atıcağını sanmıyorum çünkü bu bir prestij işi ve bada 'dan desteklerini çekmeleri bu işi beceremedikleri anlamına gelir ki samsung gibi üretici firmasından beklenecek bir olay değil benim için.

frkn159

Üye
Wave gibisi var mı ya :D On numara telefon. Bütün özllikleri müthiş. İphone ile wave kıyaslanamaz bile. İphone alan enayi zaten sırf gösteriş admlar bilmiyoki nasıl bokan bişey aldığını :D

teoalp

teoalp

Üye
Önceki yazdığım bir yazımı paylaşma gereği duydum:

Arkadaşlar ben, 3 yıllık iphone kullanıcısıyım (master durumunda).İlk iphone umu aldığımda 1.0 fw vardı.Şu anda 4.2.1 fw kullanan iphone 2g-3g-3gs ve şimdi 4g donanımlı modelini çıkardı.Geldiği nokta ve yazılımının üzerinden geçen yıllara bakarsak,iphone çook hemde çok yavaş yol kat etmiş.ilk iphone umu aldığımda 1.1 fw güncellemesi çıkmıştı ve inanın ona rağmen ne internette rahat geziyordunuz,ne appstore da adam gibi bir uygulama vardı,bunları geçin Türkçe hiçbir uygulama olmadığı gibi,telefonun Tr dil desteği bile yoktu. yani yok oğlu yok...Bunları neden mi anlattım;wave ilk modeli ve ilk yazılımıyla iphone nun şu anki geldiği noktayı hem donanımı ile hemde yazılımı ile geçmiş durumda başladı.Ben,bundan 1 yıl sonraki güncellemesinde neler yapabileceğini inanın tahmin bile edemiyorum...
iphone da halen :
**bluetooth dosya alışverişi yapılamıyor
**Radyo yok (sadece internet üzerinden var )
**görüntülü görüşme yapılamıyor(sadece wifi bağlantı ile iphone 4 ler arasında yapılıyor)
**halen flash desteği yok ve olmaycak,çünkü apple adobe ile anlaşma yapmayacağını açıkladı(wave in yeni sürümünde gelecek)
vs.vs.vs....
Bunca yıllık iphone alışkanlığımı ve harcadığım emek ve tecrübemi bırakıp İphone 4 yerine Wave 8500 aldım.
saygılarımla...

furkant

furkant

Üye
Bada 2.0 ile de wifi üzerinden konuşma olacak arkadaşım. Samsung Wave birsürü ilke imza atan bir telefondu, hepte öyle olacak bu gidişle...

bysanal63

Üye
5 aydır samsung8500 wawe kullanıyorum sarjı 3 günden asagı gitmiyo.süper amoled ekran harika bigörsellik sunuyoo hele oyunları süper ps3den farkı yok 1ghz işlemcisi oyunda kendini belli ediyo internet harika facebook ve you tubeden videoları kesintisiz izleyebiliyorum harika bi kamerası var hd video kaydı yapıyo herseyiyle 4x4 bi telefon iphone 4 den eksigi yok fazlası var diyebilirim....

franzliszt

franzliszt

Üye
arkadaslar uctunuzmu wave i en iyi cihaz ilan etmissiniz wave ne iphone kadar populer olabilir hiz konusundada gecemez oyun performansdada,ne n8kadar iyi cekebilir dslr makinalarindaki mobil islemcisi var broadcom,ne n900gibi isletim sistemine sahip olabilir orjinal linux cunku daha kaliteli sistem maemo , ne htc gibi hayvani cihazlara yetisemez adreno gpu larla 2gh e ulasiyorlar overlockla . fazla cosmayin yani cihaz eyvallah cok guzelde sapitmayin bilader . akil var mantik var koru korune salliyorsunuz diger markalara ne hirsmis bilader .

mavrick

mavrick

Üye
arkadaslar uctunuzmu wave i en iyi cihaz ilan etmissiniz wave ne iphone kadar populer olabilir hiz konusundada gecemez oyun performansdada,ne n8kadar iyi cekebilir dslr makinalarindaki mobil islemcisi var broadcom,ne n900gibi isletim sistemine sahip olabilir orjinal linux cunku daha kaliteli sistem maemo , ne htc gibi hayvani cihazlara yetisemez adreno gpu larla 2gh e ulasiyorlar overlockla . fazla cosmayin yani cihaz eyvallah cok guzelde sapitmayin bilader . akil var mantik var koru korune salliyorsunuz diger markalara ne hirsmis bilader .

frazliszt dünyanım en iyi işlemcisi var wavede sen neysen bahsediyon,hızda geçemezmiş denedinmi gördünmü ne körü ne körüne her zman ki gib başladın,ipad de 10 inç ekran var gitmiş cortez a8 kullandı v7 modeli waven işlemcisi niye apple iphone4 deki işlemciyi kullanmadıda gitti waven ki kullandı çünkü waven işlemcisinde neon teknolojş var ve ancak 10 inç ekranı o işlemci götürür,ne kadar büyük ve güçlü bir encoding rendering ve compusiting var bu işlemcide anladınmı şindi,wavei kimse abarymıyor biz burda samsungu böyle bir tel yapt ve ucuzza verdiği için övüyosuz kullanıyoruz,bizim için tel performansı önemli sizin için kamera fm transmiiter önemli fark ortada sanırım!biz bu teli oyun için almadık oyun n8 dede var hız için almadık hız iphonedada var biz bu teli ondanda ve ondanda ve daha iyi olsun diye aldık ve öylede zaten ,ben jbencmarkın testini gördükten sonra broadcom istediği ödülü alsın!!tamam nokia broadcom kullanmakla iyi bir cevap verdi n8i eleştirenlere ama sizde abartmayın artık bir symbian işl sistemı stabil deyil bada kadar,ui özellikleri bada kadar çok deyil ve ortalama performansta az farkla da olsa wave geçiyor n8 biz bunu diyorz aylardır

franzliszt

franzliszt

Üye
frazliszt dünyanım en iyi işlemcisi var wavede sen neysen bahsediyon,hızda geçemezmiş denedinmi gördünmü ne körü ne körüne her zman ki gib başladın,ipad de 10 inç ekran var gitmiş cortez a8 kullandı v7 modeli waven işlemcisi niye apple iphone4 deki işlemciyi kullanmadıda gitti waven ki kullandı çünkü waven işlemcisinde neon teknolojş var ve ancak 10 inç ekranı o işlemci götürür,ne kadar büyük ve güçlü bir encoding rendering ve compusiting var bu işlemcide anladınmı şindi,wavei kimse abarymıyor biz burda samsungu böyle bir tel yapt ve ucuzza verdiği için övüyosuz kullanıyoruz,bizim için tel performansı önemli sizin için kamera fm transmiiter önemli fark ortada sanırım!biz bu teli oyun için almadık oyun n8 dede var hız için almadık hız iphonedada var biz bu teli ondanda ve ondanda ve daha iyi olsun diye aldık ve öylede zaten ,ben jbencmarkın testini gördükten sonra broadcom istediği ödülü alsın!!tamam nokia broadcom kullanmakla iyi bir cevap verdi n8i eleştirenlere ama sizde abartmayın artık bir symbian işl sistemı stabil deyil bada kadar,ui özellikleri bada kadar çok deyil ve ortalama performansta az farkla da olsa wave geçiyor n8 biz bunu diyorz aylardır

canim bende n900 var operim gozlerinden :oke: 3d oyun performansda bencmarklara bak gorursun ama genel bencmarkda tabiki geciyor cunku cortex var ama eger sadece gpulara bakarsak desmis wave i farkindaysan . ve oyun video cekimi foto isleme gorevi gpu dadir gunaydinlar size :oke: o yuzden cogu forumda n8 e dalasmiyorlar . broadcomun verdigi degerler cok daha yuksek sagir sultan biliyor bunu

--------------- Ekleme ---------------

birde cosmussun dunyanin en iyi islemcisi falan cortex bu ibm in 5gh lik islemcisi degil :D n900 dede var hatta suan 1150mhz de n900umden yaziyorum maemo mozilla farkiyla ;)

mavrick

mavrick

Üye
canim bende n900 var operim gozlerinden :oke: 3d oyun performansda bencmarklara bak gorursun ama genel bencmarkda tabiki geciyor cunku cortex var ama eger sadece gpulara bakarsak desmis wave i farkindaysan . ve oyun video cekimi foto isleme gorevi gpu dadir gunaydinlar size :oke: o yuzden cogu forumda n8 e dalasmiyorlar . broadcomun verdigi degerler cok daha yuksek sagir sultan biliyor bunu

--------------- Ekleme ---------------

birde cosmussun dunyanin en iyi islemcisi falan cortex bu ibm in 5gh lik islemcisi degil :D n900 dede var hatta suan 1150mhz de n900umden yaziyorum maemo mozilla farkiyla ;)

o yüzden bada os da daha fazla hd oyun var demi????????? wave pratikte n8 den hızlı n900 dende hızlı jbencmark sonuclarında hızlı eee sen istiyon kardeş anlamadım ben:ehe
cıkıs yolları kapalı franzliszt beyfendi:ehe
dünyanı en iyi cpu su eveet bir kere ,yanlış bilgi veriyosun n900deki omap arm değil arm omaptan kat kat iyi

franzliszt

franzliszt

Üye
o yüzden bada os da daha fazla hd oyun var demi????????? wave pratikte n8 den hızlı n900 dende hızlı jbencmark sonuclarında hızlı eee sen istiyon kardeş anlamadım ben:ehe
cıkıs yolları kapalı franzliszt beyfendi:ehe
dünyanı en iyi cpu su eveet bir kere ,yanlış bilgi veriyosun n900deki omap arm değil arm omaptan kat kat iyi

arkadas cahillikde bir yere kadarr arm cortex n900 de arti maemo hahahahaha ne diyorsun sen n900den hizli hahahaha ben omap demedimki kendi kendine gelin guvey olmussun :islik:islik

mavrick

mavrick

Üye
arkadas cahillikde bir yere kadarr arm cortex n900 de arti maemo hahahahaha ne diyorsun sen n900den hizli hahahaha ben omap demedimki kendi kendine gelin guvey olmussun :islik:islik

kendini güzel tarif ediyosun!wavee overlock atıldıda bizmi görmedik acaba wave overlock at 1600 mhz ne yani:naughty::islik

franzliszt

franzliszt

Üye
kendini güzel tarif ediyosun!wavee overlock atıldıda bizmi görmedik acaba wave overlock at 1600 mhz ne yani:naughty::islik

canim benim wave piyasaya cikmamisken n900 1.6gh e overlocklanmisti o cortex overlock olayi ilk hangi cihazda denendi saniyorsun hadi azicik bilginle hava atma bana :islik

mavrick

mavrick

Üye
canim benim wave piyasaya cikmamisken n900 1.6gh e overlocklanmisti o cortex overlock olayi ilk hangi cihazda denendi saniyorsun hadi azicik bilginle hava atma bana :islik

o overlock n900 cihaz waven daha hızlı bunumu demeye çalışıyon ???hava ne atıcam yaa wave yeterince hava atıyo zaten:ehe bu arada waven overlock olmus halını kiimse bilmiyor onu dikkate alarak konusmak lazım demi,çünkü ssen görmedin bişeyle karşılaştırmaya başladın

Üst Alt