caneryendi
Üye
bak wavede 1 milyonu geçmişkardes ben farmvilla sahibi olsam bende iphonela anlasirin cunku daha cok satti bunun konuyla alakasi yok,iphoneboylar hic bosuna samsung wave camur atmayin iphoneda teknolojiye yenilir o gun bugunmus
sen simdi farmvilleye gore telefonmu karsilastiriyosun
--------------- Ekleme ---------------
wave kullanan birisinin yazdiklari
Hayatınızda
1-Mkv seyredebildiğiniz telefon oldu mu su an piyasada kaç tane var
2-Facebook veya youtube dan video seyretmişliğiniz belki vardır. Bir video da bir kerede buffering yapmazmı bir telefon direk bas izle kesintisiz video sonuna kadar.
3-Hiç telefonunuzla 720p 30 fps video çekmişliğiniz var mı
4-Hiç telefonunuzda böyle mükemmel bir ekran oldu mu?
5-Hic boyle hızlı calışan bir işletim sistemi kullandınız mı?
6-Hic oyun oynamaktan bu kadar zevk aldığınız bir telefonunuz oldu mu?
7-Hiç bu kadar hızlı akıcı ve kullanım kolaylıklarıyla dolu bir web browser kullandınız mı?
8-Hiç ayarları bu kadar cinliklerle dolu bir telefonunuz oldu mu? (Fake call, sms engelleme, email engelleme, adaptive menu, double tapping vs. vs.)
9-Hiç sosyal ağlarla bu kadar entegre, arkadaşlarınızın yaptıklarını ana ekranda bile görebildiğiniz ve otomatik güncelleyebildiğiniz bir telefonunuz oldu mu?
Daha yazarım ama bu kadarı yeterli.
Benim kendi adıma cevabım olmadı.Hem de hep en ust seviye 1300-1500 Tl seviyesinde telefonlar kullanmış biri olarak.
Sıkıntılarınıza da paylaşacaksınız tabii, ama abartmayın.
1-mkv adını ilk defa duydum :S
2-5530da skyfire ile kesintisiz izliorm
3-telefonu vidyo .çekimi içiin almadım ama siteyenler için iyi bir özellik
4-amoled ekren kullanmadım ama iyi olduğunu söylüorlar
5-oldu symbiannın son sürümleri gayet hızlı
6- işte garip sorusamsung kullananlar daha önce telefonlarında oyun oynama fırsatı bulamadığı için bu özellik çok garip gelio onlara
7-forever opera(bilgisayardaki mozilla gibi)
8-bu özelliklerin %90ı hatta çok daha fazlası nokianın programlarında sağlanabilior
9-güzel bir özellik ama bunun içnde internete bağlı kalmak gerekior
soruları tarafsızca cevaplamaya çalıştım şunuda söliim ben yukarıda dedimki iphone4 1.4milyon sattı samsungda 1.7 milyon sattı yanlış anlaşılmasın iphone4g çıktığı ilk günden 1.4 milyon sattı samsung ise bir haftada bu rakama anca gelebildi
ıphone diyen arkadaşlar siz bekleyin 6 ay ıphone4 alın 2000 tl verin kazıklanın üstüne teli elinize alın çekmesin ekran sararsın solsun oyun oyna şarj yarım günde bitsin sonra sırf adı ıphone diye kullanın durun ayrıca burda saçma sapan örnekler verip samsungun kötü telefonlarını kullanmayın nokianın 5 para etmez yüzlerce telefonu varken herneyse burda samsung u değil wave yi konuşuyoruz ...
aynen katılıyorum sana showmaster tabi adamların wave yok ne yapsınlar mecburen çamur atacaklar ben ıphone kullandım teli biliyorum o yüzdende kötülüyorum haklı olarak ama bu adamlar wave kullanmadan bilmeden sallıyorlar hele ıphone 4 ü tartışmaya bile gerek yok telefon tam patladı herkesin elinde kaldı okadar para veren insanlara acıyorum...
ozaman sen telefondan anlamıyorsun...
--------------- Ekleme ---------------
arakdaş sen zaten wave savunuyorsun o ozaman benim mesajımı iyi okumamışsın sen niye atladın anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?