hasank65
Üye
ya güldürmeyin başlık bile İphone benzemeyi onun gibi olmayı gösteriyor.1 günde 1,5 milyonu samsungun hangi telefonu yapıyor acaba?boş yere uğraşmayın hiçbir telefon İphone a rakip olamaz.
nadir fanatik olmaktan haberleri takip edemedin heralde bende samsungda yok iphoneda yok ama rahar soylerim samsung suanda iphone killer bazi iphone fanboylar ne kadar kabul etmeselerde oyle,cem yilmazin dedigi gibi vallha oyle iphone tamam bir zamanlar firtina estirdi ama ona laf yoj ama artik teknoloji bu iphone alanlar ozellike iphone 4 ,maalesef samsung yazik etti size gecmis olsun
biz çok iphone killer gördük be koçum.hepsi şimdi yerlerde.
okudum senden önce.şu an 4g stokta yok,apple yetiştiremiyor.anlayacağın 4g yok satıyor.5-10 bin satmakla iphone killer olunmuyor.
sen git onu al.ama iphone killer deme.o övdüğün telefon iphone un yanına yaklaşamaz bana göre.iphone yıllardır en aşağı 1 milyon satıyor.
ya siz heralde i phoneu bilmiyosunuz düşününki dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri farmville i phone ile anlaşma sağlıyor hadi alanlarda 5000i 10.000i telefondan anlamıyor e kardeşim 1.4 milyon gibi bir rakamdan konuşuyoruz bu adamlar hiçmi bişe bilmio ben bir nokia kullanıcısı olamama rağmen nokianın i phone a yetişemeyeceğini rahatlıkla söylüorm eğer samsung bada işletim sistemini geliştirirse (ki bu yıllar alır) nokiaya yetişebilir internette wave baktım iphone baktım wavein i phonedan tek üstün yanı ekranı.. oyunlarda programlarda i phoneun yanından geçemez ayrıca film izleme konusu yeni nesil her telefonda mümkün olabilior bende telefonlarımdan sorunsuz film izliorm size tavsiyem girin bi youtuba i phone oyunlarına flan bakın yorumu yine size bırakıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?