elvan1993
Üye
http://www.maxicep.com/bada-os/samsung-wave-wave-2-bunlari-biliyor-muydunuz-469957.html bu konuya bi göz at saolun arkadaşlar allah razı olsun yardımcı oldunuz için bende wave 2 yi almayı düşünüyorum inaşlaah onu alıcaz çok saolun yardımlar için bide ben youtube de bi video izledim samsung wave 2 pes 11 gerçekten öylemi oyunlar feln bilgisayardaki ne çok yakındı ya oyunlar felan ölemi gerçekten ve oyun performansı n8 den yüksekmi

vayy kardeşim çok saolasın valla bu özellikleri bilmiyordum laptopa mouse ve modem gibi allah arazı olsun yardımcı olduğunuz için
Waveyi değişmem hiçbirşeye bende yeni aldım wave 2 yi 2 ay kadar oluuyor once nokia kullanıyordum saybiyan işletim sistemii beladan başka hiç birşey deil evet saybian güzel hackliyebiliiyorsun telinii tamamen kişiselleştirebiliyorsun ama dediğim gibi bela flashlıyosun 1 hafta somra tekrar flashlıyosun bu şekilde telin azına ..... ediiyorsun..... Kasma çok fazla yok n8 deil n80000 de olsa sybiamn işletim sistemi her telii kasar....
NEDEN WAVE 2
1 ghz işlemci
512 ram
3.7 inc ekran
süper kalite görüntü
metalik kasa
dokunmatık hassasiyet(dikkat parmajlara duyarlıdır yani kalemle vb. ile kullanamazsın
ekran asla çızılmez (videolar var bende denedim anahtar biçak felan nafile çizilmiyor)
Saybian göre hada görsel, efekleri güzel.....(En başta teli yan çevirince saybian baya bekletiyor ve ekranı parça parça getiriyor... ama bada da böyle deil çok akışkan bir şekilde ekran dönuyor)
Saybianda bazı özelllikler için ek pro krman gerekiyor(mesela prof hesap mak.+ radyo kayıt+ekran görüntüsü almak)
bilmiyorum bu kadar yeterlimi şimdide olumsuz tarafları
Uygulamalar yetersiz ve ücretli olması
Badanın geleceği (Belkide böylekalır samsung geliştirmez)
Kamera bence yeterli ama n8 gibi deil 5 magapixcellllll
N8de olan radyo fm verici yok
dahili bellek 2 gb (eğer sizce sorunsa)
Hafiza kartı bataryanın altında olması
Her uygulamada kurarken kaldırırken 1kr gibi internet ücreti alıyor(ben hala anlam veremedim belki sorun bende birşeyleri kapatmam gerekiyordu kapatmadım)
arkdaşlar kaç gündür telefon almaya gidicem ama şu iki telefon arsında kaldım samsung wave 2 mi nokia n8 mi arkadşlar benim için önemli olan şeyler şunlar lütfen artık şu kafamdaki soru işaretlerini bi silin lütfen bana biraz yardımcı olun