Samsung Starda ve Corbyde HD Video İzleme[Resimli Anlatım]

Sponsorlu Bağlantılar

angelss288

Üye
bu paylaşım için teşekkür ederm ama çok yer kaplıyo telefonda biraz daha düşük yer kapyalan kaliteli bi video türü varmı acaba mp4 flv tarzı bildiginiz bi tür varsa paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

3rhan336

3rhan336

Üye
prestonda da olurmu bide takılırmı bazı ceviricilerde takılabiliyo

cAs1905

cAs1905

Üye
ben aynısını yaptım dosyaları telefona attım çoğu dosyayı desteklemiyor diye uyarı alıyorum

Buucu

Buucu

Üye
Video Conventerdan çok daha iyi ve daha hızlı :)
Teşekkürler.

svastika

Üye
teşekkürler :oke:

free

free

Üye
çok kaliteli görüntü veriyor..
bu arada anlatım çok güzel diikatli şekilde yaptıktan sonra sorun çıkmaz..
paylaşım için sağol..500-600 mb çok fazla boyut bence de.ama kalite çok iyi

Mustafa Can 19

Üye
qimoo 3.70 de arayüz değişmiş biraz ben yaptım ama yapamayan vardır onun içinde 1 tane hazırlasan iyi olur.

berk09

berk09

Üye
her seferinde ayarları yeniden yapmam gerekiyo oysa kaydet yapıyorum.tek tek değilde bikaç film birden dönüştüremezmiyim..

serkan_c

serkan_c

Üye
çok teşekkür ederim hocam çok güzel anlatmışsın, şimdi çeviriyorum filmi sayende

~~Q8~~

Üye
çok uzun sürüyo birde sen çevirdiğin filim leri paylaşsan güzel olur çok sağol

free

free

Üye
herkes çevirdiği 1-2 filmi paylaşşsa yeter aslında ama forumda yasak yoksa tabi bu konuda..
yerli filmlerde yasak olabilir bence
çok uzun sürüyo birde sen çevirdiğin filim leri paylaşsan güzel olur çok sağol

kalpsiz_cadi

kalpsiz_cadi

Üye
Cok sagol.:)

'Davut

'Davut

Üye
Emeğine Sağlık Güzel Anlatım olmuş...;)

nohackmove

Üye
bu iyi hoşda bu kez video daha fazla yer kaplıyor orjinalinden.

JavaStar

JavaStar

Üye
Samsung star telefonum var inşallah sorun çıkmaz.Eline sağlık kardeşim sayende boş vakitlerimde sıkılmayacağım

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar çok filim hareketleri samsung starda denedim aynen ayarları yaptım hiç bir sorun yok mis gibi hd eline sağlık kardeşim.Hata veren arkadaşlar ayarlarda bri yanlışlık yapmış olabilir tekrar baksınlar

ELEGORN

Üye
programda çevirmeyi başlatıyorum fakat 3-5 sn sonra progrram kapanıyor bu sorunu nasıl çözebiliriz

carfeng

carfeng

Üye
Çok saol eline sağlık

owert

Üye
samsung s5620 monte ye göre dönüştürmeyi anlatırsanız çok sevinirim çok uğraşmama rağmen yapamadım kafayı yiğcem yoksa yardımcı olursanız sevinirim ...

Üst Alt