Samsung Starda ve Corbyde HD Video İzleme[Resimli Anlatım]

Sponsorlu Bağlantılar

reque

Üye
slm gimoo arkadaşım bu programı nasıl bulup indirecegiz kafayı yicem 2 gündür ugraşşıyorum yok yok görüntü cöz. 176x144bu nu nasıl yükseltecez

bende samsung star kullanıorm yapamamısstm şimdi ogrendm goruntu kalıtesı cok guzel ve ses cok net indirdiğin filmleri su verıcegım adresten ındırıp gimoonun dedigi gibi ayar yaparsan goruntu kalıtesı ve ses mukemmel olucak filmleri burdan indirip qimonun dedigi gibi ayarları yaparsan halledersin hadi kolay gelsin

SilentOne

SilentOne

Üye
wowww...

HarryPotter93

HarryPotter93

Üye
Çok saol :)

ahmeht2

ahmeht2

Üye
normal 3gp leri hd yaparmı peki bu?

must20

Üye
Çok teşekkürler.....

1234safa

Üye
bu videoları tek tek mi yapabiliriz çok zn sürüyor

ethemelsayed

Üye
emeğine sağlık çok iyi anlatmışsın s5233w kullanıyorum dediklerini yapıp dönüştürdüm ancak videoda ses var ekran simsiyah dönüştürdüğüm küçük bir parça çizgi filmdi neden boyle oldugu konusunda fikriniz var mı yardım lütfen

apache117

Üye
Çok teşekkerler süper çalışma. (Ahh bide video boyutları o kadar büyümese 700mb aviyi 1gb yapıyor :S)

cellatm

cellatm

Üye
güzel çalışma

darchevil

Üye
Allh razı olsun kardeşim

meisterx1

Üye
samsung b3410 a bir türlü video atamıyrm. bu gösterdıgın formattan hariç belki binlerce formatı denemişimdir ama bir türlü destekleyeni bulamadım.
Bu gösterdıgınde umutluydm samsung star için blki çalşr die ama buda olmadı.
b3410 için bilen varsa aydınlatırsa benı sevınırım

secccan

Üye
bir şey sormak istiyorum bu programın versiyonu olmadığı için yapmadı yardım edebilirmisiniz :S

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
bir şey sormak istiyorum bu programın versiyonu olmadığı için yapmadı yardım edebilirmisiniz :S

Fu versiyon yapmak için gerekli anlatım var.Ona bakarak ful yapınız ondan sonra dönüştürme işlemine geçiniz.

00000023

Üye
Mükkemmel halloldu sorunum sağolasın yaaaa....

draqonsahin

Üye
arkadaşlar siz yüklediniz de ben yapamadım sayfa yüklenirken hata diyo :S

ImProBabLe

ImProBabLe

Üye
Can't Resample Aborting Hatası alıyorum lo :S

Zloy Volk

Zloy Volk

Üye
Güzel işe yarıyo.

Üst Alt