Samsung Star Ve Diğerleri Hakkındaki Sorun Ve Sorularınız..Yardımcı Olabilirim..

Sponsorlu Bağlantılar

kivana

kivana

Üye
bluetothla chatin calismasi icin programin java olmasi yeterlidir... siraya koymanin baska yolu yoktur

5-6 tane bluetooth chat buldum bakalım arkadaşımla deneyince (yaklaşık bi 20 gün sonra) sonucu açıklayacağım ;)

4Dejar

Üye
Arkadaşlar uzun zamandan aramama rağmen bir türlü e-book kitap okuyucu program bulamadım..İpohe tarzı sayfayı dokunmatik elle çevirebileceğim bir kitap okuyucu program arıyorum..veya buna benzer programmı oluyor javamı oluyor pek anlamıyorum...Benim amacım rahatlıkla kitap okumak şimdiden yardımınız için teşşekür ederim...

Bozgun_

Bozgun_

Üye
çok yararlı bir paylaşım Tşkler

SAINT1

SAINT1

Üye
Arkadaşlar uzun zamandan aramama rağmen bir türlü e-book kitap okuyucu program bulamadım..İpohe tarzı sayfayı dokunmatik elle çevirebileceğim bir kitap okuyucu program arıyorum..veya buna benzer programmı oluyor javamı oluyor pek anlamıyorum...Benim amacım rahatlıkla kitap okumak şimdiden yardımınız için teşşekür ederim...

flubu programını kullanmanı tavsiye ederim bu konuda gördüğüm en başarılı program bu hem kullanım hem görsellik açısından ondan iyisi yok şuanda.

çok yararlı bir paylaşım Tşkler

Sağol yardımcı olabildiysek ne mutlu.:oke:

--------------- Ekleme ---------------

comodore 64 emulatörü olduğu söyleniyor 5230'u olan biri bunu deneyebilirmi bende 5233w var çalışmadı.

kivana

kivana

Üye
flubu programını kullanmanı tavsiye ederim bu konuda gördüğüm en başarılı program bu hem kullanım hem görsellik açısından ondan iyisi yok şuanda.

1 saattir google da Flubu prosunu arıyorum fakat flubu adındaki sensörlü oyundan başka bir şey bulamadım. Pronun ismi Flubu kesin eminsin di mi Saint ?! yanlış hatırlıyorsundur belki diye söylim dedim.Ona göre aramalarıma devam edeceğim. Ya da ana sitesini söyleyebilirsen süper olacak ordan edinebiliriz proyu :oke:

SAINT1

SAINT1

Üye
1 saattir google da Flubu prosunu arıyorum fakat flubu adındaki sensörlü oyundan başka bir şey bulamadım. Pronun ismi Flubu kesin eminsin di mi Saint ?! yanlış hatırlıyorsundur belki diye söylim dedim.Ona göre aramalarıma devam edeceğim. Ya da ana sitesini söyleyebilirsen süper olacak ordan edinebiliriz proyu :oke:
Çok pardon Kivana FOLİANT programın adı kusura bakma nerden aklımda kaldıysa o kalmış aklımda.
Senide boşuna uğraştırdık ya.Buradan indirebilirsin qimoO'nun paylaşımı

kivana

kivana

Üye
Çok pardon Kivana FOLİANT programın adı kusura bakma nerden aklımda kaldıysa o kalmış aklımda.
Senide boşuna uğraştırdık ya.Buradan indirebilirsin qimoO'nun paylaşımı

sağolasın Saint ... en kısa süreçte deneyeceğim ... problem değil bu arada erkenden anlamıştım ismin hatalı olabileceğini çok üstüne gitmedim o yüzden ;) yalnız şunu farkettim şu telefonda herşeyi yapmaya çalışıyoruz yaf bakalım sonumuz ne olacak :)

proyu denedim menüsü, kullanımı çok hoş ama tr desteği yok sanıyorum ama yine de bir çok kişinin işine yarayabilir ...

SAINT1

SAINT1

Üye
evet başta söylemiştim tr desteği yok malesef.kullanımı menüsü çok hoş ama Türkçe'den kaybediyor buda.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler herkese... turkiyteye dondugumde cok daha fazla yardimci olacagim...

yebote

Üye
samsung s8500 wave için tema indirebiliceğim bir yer var mı tema var mı ya da ?

SAINT1

SAINT1

Üye
Bildiğim kadarı ile şuan 8500 wave için tema yok.

akrepkral06

Üye
benim d900 telefona reset attım ama ajanda ve telefonda kayıtlı nolar gitti. programla felan düzelir mi gelir mi ?

SAINT1

SAINT1

Üye
benim d900 telefona reset attım ama ajanda ve telefonda kayıtlı nolar gitti. programla felan düzelir mi gelir mi ?
Sanırım reset değil format atmışsın yani fabrika ayarlarına geri döndürmüşsün telefonu.Bu durumda giden bilgiler geri gelmez malesef.

Ses yok formatlamışsın heralde.

Varmı başka soru

beter_bocek_

Üye
samsnug monte kullanıyorum ve firmware yükleyeceğim yüklemek için ne yapmam gerekiyor extra bir program mı kullanmam lazım ? yardımcı olursanız sevinirim

beter_bocek_

Üye
benim bulduğum firmware S5620XXJC1 bunu yükleyecem uygundur sanırım ve nasıl bi program bulucam deminden beri bakıyorum ama bulamadım :(

SAINT1

SAINT1

Üye
Verdiğim linkte konunu başında yazıyor multi loader,fw falan diye bak görürsün.

aslolan fiil

Üye
selam samsung l760 ta mesaj engelleme seçeneği var mı, symbian programla bu işi görür müyüz? nasıl görürüz?

haylaz_6161

Üye
kardeş bn samsung telefonlarına atılan oyunları dokunmatiğe çevirmek istiyorum bunun için ayar falan yapırmussun sn bulabılır mısın ???

SAINT1

SAINT1

Üye
ege birkaç güne dönecek o sana bu konuda yardımcı olabilir.Yapıldığını biliyorum ama hiç uğraşmadım ben o kesin uğraşmışdır.

Üst Alt