Samsung Star Ve Diğerleri Hakkındaki Sorun Ve Sorularınız..Yardımcı Olabilirim..

Sponsorlu Bağlantılar

mickeyozi75

Üye
kardeşler benım samsung c3053 var onda kendi çektiğim videolar hariç video izliyemiyorum mp4 de çevirdim nelere çevirdim ama malesef en az 5 programla denedım olmuyor her seferinde desteklenmeyen ortam dıyor yardımcı olacak bırı varmı acaba su flımlerı ızleyebılcegım bır program varmıdır acaba

baburm

Üye
Iyi günler ben star wi-fi kullanıyorum wireless dan internete bağlanıyorum hotmail adresimin ayarlarını yaptım maillerimi görebiliyorum fakat ben mail gönderemiyorum e-posta gönderebilmek için ayrı bir ayar var mı acaba yardımcı olabilir misiniz teşekkürler

SAINT1

SAINT1

Üye
1-s5233w menü geçişlerini nasıl hızlandırabilirim ?
2-facebook a s5233w den nasıl resim atılıyor ??
Geçişleri hızlandırma konusunda telefon hafızasına fazla yüklenme demekten başka brşey diyemem.

Facebook'a en rahat şekilde şöyle resim atabilirsin:
menü den topluluklara gir.burada facebook'u seç ve oraya kullanıcı adın ve parolanı girerek onaylat.
bundan sonra yapman gereken istediğin resimdeyken seçeneklere basıp web'e yükle demek ve oradan facebook'u seçmek.
2. bir yol daha var oda facebook'un sana özel vereceği mail adresine resmi mail atmak.

melihakkas

Üye
benim telefonumu şarja takınca şarj olmuş gösteriyor cıkarınca kendiliğinden yeniden başlıyor samsung new pc studioda acil kurtarma gibi birşey bulmuştum onu yapmalıyım teşekkürler.

aranfurkan

Üye
konu açtım ama burdada belirtmek istiyorum

telefona oyun yüklemek için jar dosyalarını telefona atıyorum
yüklemek için bastığımda "desteklenmeyen dosya türü" diyor.

bir öneriniz varmı?

efe_ogu

Üye
kardeşim bana da gelen mesajlar tekrar geliyor.format attım aynı sonuç.aweayı aradım işlem yaptım dedi aynı sonuç.bir kişden de değil o gün ne mesaj geldiyse akşam saatlerinde tekrar geliyor 3'er 5'er kez.çıldırmak üzereyim.önceki telefonumda yoktu.starı alınca bu olay cereyan etmeye başladı.bi çözüm bi umut..
şimdiden saol
ustam cewap wermemişsin bana bea.müşkül durumdayım
sen kızmazsan arkadaşlar flood da kasabilir :) ama sensin usta yani :)

SAINT1

SAINT1

Üye
kardeşim bana da gelen mesajlar tekrar geliyor.format attım aynı sonuç.aweayı aradım işlem yaptım dedi aynı sonuç.bir kişden de değil o gün ne mesaj geldiyse akşam saatlerinde tekrar geliyor 3'er 5'er kez.çıldırmak üzereyim.önceki telefonumda yoktu.starı alınca bu olay cereyan etmeye başladı.bi çözüm bi umut..
şimdiden saol
ustam cewap wermemişsin bana bea.müşkül durumdayım
sen kızmazsan arkadaşlar flood da kasabilir :) ama sensin usta yani :)
Buraya bakabilirsin.

http://www.maxicep.com/samsung/corby-mesaj-sorunu-301189.html

--------------- Ekleme ---------------

benim telefonumu şarja takınca şarj olmuş gösteriyor cıkarınca kendiliğinden yeniden başlıyor samsung new pc studioda acil kurtarma gibi birşey bulmuştum onu yapmalıyım teşekkürler.
Format'ı dene olmuyorsa senin için büyük bir problemse bu servise vermeni tavsiye ederim.Serviste yazılım güncellenir ve sorun kalmaz.

konu açtım ama burdada belirtmek istiyorum

telefona oyun yüklemek için jar dosyalarını telefona atıyorum
yüklemek için bastığımda "desteklenmeyen dosya türü" diyor.

bir öneriniz varmı?
öncedende cevap yazmıştım ama istersen birde bunu dene veyseloğlu arkadaşımız paylaşmış bu bilgiyi.

Oyunları Yükliyebilmeniz İçin;
arama tusuna basıp *#6984125*# gırıyoruz

yenı bır menu acılacak

4 e basıyoruz 4 Internals

*#9072641*# bu kodu gırıyoruz boylelıkle ıstedıgımız sekılde ayarlama yapabılmek ıcın yetkı alıyoruz

sonra 6 ya basıyoruz (6 Storage settings)

sonra 2 ye basıyoruz (2 Update media database)

sonra 3 e basıyorz (3 Update Java DB)

sonra 10 a basıyoruz (10 Create Ax Dat File)

sımdı hepsınden cıkıyoruz . Sonra hangi klasöre yüklediyseniz oyunları üzerine girip tıklayın hemen kuruyor

aranfurkan

Üye
Buraya bakabilirsin.

http://www.maxicep.com/samsung/corby-mesaj-sorunu-301189.html

Format'ı dene olmuyorsa senin için büyük bir problemse bu servise vermeni tavsiye ederim.Serviste yazılım güncellenir ve sorun kalmaz.

öncedende cevap yazmıştım ama istersen birde bunu dene veyseloğlu arkadaşımız paylaşmış bu bilgiyi.

yenı bır menu acılacak

*#9072641*# bu kodu gırıyoruz boylelıkle ıstedıgımız sekılde ayarlama yapabılmek ıcın yetkı alıyoruz

sımdı hepsınden cıkıyoruz . Sonra hangi klasöre yüklediyseniz oyunları üzerine girip tıklayın hemen kuruyor

*#6984125*#

yukarıdaki numarayı yazıp gönderdiğimde yanlış veri diyor :S

kivana

kivana

Üye
Geçişleri hızlandırma konusunda telefon hafızasına fazla yüklenme demekten başka brşey diyemem.

menü den topluluklara gir.burada facebook'u seç ve oraya kullanıcı adın ve parolanı girerek onaylat.
bundan sonra yapman gereken istediğin resimdeyken seçeneklere basıp web'e yükle demek ve oradan facebook'u seçmek.
2. bir yol daha var oda facebook'un sana özel vereceği mail adresine resmi mail atmak.

bilmiyordum sağolasın saint ;) bu arada hemen belirtim denedim tabiki çalışıyor :)

Emre-45

Emre-45

Üye
samsung star dan nasıl tv izleyebilirim ? elimde wi-fi li modeli var wifi üzerinden tv izlemek istiyorum .. nasıl yapabilirim ?

Pianist07

Pianist07

Üye
Benim bir sorum var. Ben Samsung GT-S5233W star Wi-Fi telefon kullanıyorum. Acaba Wi-fi ile internete bağlandığımızda e-buddy'e girince paralı mı oluyor yoksa internet üzerinden mi oluyor?

zeusahmet

zeusahmet

Üye
Benim bir sorum var. Ben Samsung GT-S5233W star Wi-Fi telefon kullanıyorum. Acaba Wi-fi ile internete bağlandığımızda e-buddy'e girince paralı mı oluyor yoksa internet üzerinden mi oluyor?
ben kullanıyorum wireless üzerinden herhangi bir ücret yok modemden bağlanıyorsun şebeken değil gönül rahatlığıyla kullanabilirsin

memocaptan

Üye
çok teşekkürler fakat 2. yolu denediğimde bağlantı başarısız diyor bunun sebebi nedir?

SAINT1

SAINT1

Üye
bilmiyordum sağolasın saint ;) bu arada hemen belirtim denedim tabiki çalışıyor :)
Önemli değil kivana :oke:

samsung star dan nasıl tv izleyebilirim ? elimde wi-fi li modeli var wifi üzerinden tv izlemek istiyorum .. nasıl yapabilirim ?
tristit browser 'ın tek kanalından başaka bir yöntemi programı yok sanırım.

Wi-fi ile bağlandığında nereye nasıl ne şekilde girersen gir paran gitmez.Yeterki tarayıcı profillerinden ve uygulama profillerinden bağlandığın modem seçili olsun.

kivana

kivana

Üye
benim şuanda bir problemim var ... geçen gün opera mininin son sürümünü yüklim diye opera yı silip yenisini yükledim ... o günden beri java uygulamalarımda problem yaşıyorum ... örn. foliantı ve ya tristit ı veya boltu veya herhangi bir java uygulamasını açarken yüklenme olayı 10 snden fazla sürüyor ... işte java yazılı ekran uzun süre bekletiyor beni ... problem ne olabilir ? ayrıca yeni yüklediğim opera mini de sayfa kaydırmam da problemli !!! bi türlü düzgün kaymıyor arkadaş sayfa !!! çok az dokunsam ekrana çok az kayıyor normal dokununca da sayfanın sonuna kadar sayfa kayıyor durduramıyorum bi türlü ...

SAINT1

SAINT1

Üye
Heralde biraz kasma falan oluyor olabilir ama neden sebep böyle yapar ona bişi diyemiycem. uygulama yükleyip silmeyle böyle nasıl olur anlamadım başka bişeyler vardır bence.

kivana

kivana

Üye
Heralde biraz kasma falan oluyor olabilir ama neden sebep böyle yapar ona bişi diyemiycem. uygulama yükleyip silmeyle böyle nasıl olur anlamadım başka bişeyler vardır bence.

opera miniyi silip tekrar yükledim ... diğer prolardaki kasmalar gitti ... fakat opera 5.1 türkçe de hala kasma devam ediyor ... kah pro açılırken kah sayfaları kaydırırken ... herkeste böylemidir acaba ?

şu operayı doğru düzgün çalıştırabilsem aslında pro harika ... yazı boyutları büyük tam ekrana yayması muazzam ... hatta maxicep gibi normal siteleri bile telefona uyarlayarak açıyor yani mobil sitelere girme gibi bi kısıtlaması da yok ... yeni sekme de sayfa açabiliyorsun ve sanıyorum youtube da video da açılıyor fakat henüz açabilmiş değilim video ekranı geliyor fakat bağlanamıyor bitürlü ... kısayolları var vs ... ama kasıyor sayfayı doğru düzgün kaydıramıyorum açılışta bekletiyor ... herkeste böyleyse artık bi sonraki operayı beklicem

memocaptan

Üye

2. yolu denediğimde bağlantı başarısız diyor benun sebebi nedir?

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
yenı bır menu acılacak

Saınt java bellegını arttırmak ıcın ne yapıyorduk?

Bu arada
1) faceden vıdeo ızleyemezsınız kasmayın
2) operanın kasmasını ıstemıyorsan
a) telefona flash at versyonunu guncelle... yada res at herseyı sıl çunku sen gormesende o oyunlar kısmında kilitli dosyalar kalıyor ve yavaslatıyor..
b) herseyı sıl oyunlardakı kılıtlı dosyalarla bırlıkte belkı yararı olur
3) ana menuyu hızlandırmak mumkun deıl kasma yasıyorsan muzık caları no tusuna basarak kapat..
4) TIM servıslerınden eposta ayarlarınızı yaptırabılırsınız..
5) facebookdan fotograf yuklemek ıcın pcden facenıze gırın orda mobıl kısmı var.. size özel bi eposta verıcekler ona fotografları telden yolladıgınızda yuklenecektır..
6) steelstorm o mavının cıkmaması gerek baglantını sectıgınden emın ol
7) tv ızlemek ıcın trıst browser var ama ondada tek kanaldı yanlıs hatırlamıyosam
8) samsung mabıl tv telefonu ıle muzık dınleyebılırsınız
9) duvar kagıtları sadece star ıcın yapılmıstr corby pro ve lındy monte gıbı telefonlarda tam uyarlanamaz
10) kıvana bendede opera oyle.. ben o yuzden bolt kullanıyorum ne yaptıysam operayı hayata donduremedım

bunun dısında boyle boyle toplu cvplar verıcem cunku msnye gunde 50 kısı eklıyor yardım ıcın onlara yardım etmekten sıteye fazla bakamıyorum

Üst Alt