mickeyozi75
Üye
Geçişleri hızlandırma konusunda telefon hafızasına fazla yüklenme demekten başka brşey diyemem.1-s5233w menü geçişlerini nasıl hızlandırabilirim ?
2-facebook a s5233w den nasıl resim atılıyor ??
ama sensin usta yani 
Buraya bakabilirsin.kardeşim bana da gelen mesajlar tekrar geliyor.format attım aynı sonuç.aweayı aradım işlem yaptım dedi aynı sonuç.bir kişden de değil o gün ne mesaj geldiyse akşam saatlerinde tekrar geliyor 3'er 5'er kez.çıldırmak üzereyim.önceki telefonumda yoktu.starı alınca bu olay cereyan etmeye başladı.bi çözüm bi umut..
şimdiden saol
ustam cewap wermemişsin bana bea.müşkül durumdayım
sen kızmazsan arkadaşlar flood da kasabilirama sensin usta yani
![]()
Format'ı dene olmuyorsa senin için büyük bir problemse bu servise vermeni tavsiye ederim.Serviste yazılım güncellenir ve sorun kalmaz.benim telefonumu şarja takınca şarj olmuş gösteriyor cıkarınca kendiliğinden yeniden başlıyor samsung new pc studioda acil kurtarma gibi birşey bulmuştum onu yapmalıyım teşekkürler.
öncedende cevap yazmıştım ama istersen birde bunu dene veyseloğlu arkadaşımız paylaşmış bu bilgiyi.konu açtım ama burdada belirtmek istiyorum
telefona oyun yüklemek için jar dosyalarını telefona atıyorum
yüklemek için bastığımda "desteklenmeyen dosya türü" diyor.
bir öneriniz varmı?
Buraya bakabilirsin.
http://www.maxicep.com/samsung/corby-mesaj-sorunu-301189.html
--------------- Ekleme ---------------
Format'ı dene olmuyorsa senin için büyük bir problemse bu servise vermeni tavsiye ederim.Serviste yazılım güncellenir ve sorun kalmaz.
--------------- Ekleme ---------------
öncedende cevap yazmıştım ama istersen birde bunu dene veyseloğlu arkadaşımız paylaşmış bu bilgiyi.
Oyunları Yükliyebilmeniz İçin;
arama tusuna basıp *#6984125*# gırıyoruz
yenı bır menu acılacak
4 e basıyoruz 4 Internals
*#9072641*# bu kodu gırıyoruz boylelıkle ıstedıgımız sekılde ayarlama yapabılmek ıcın yetkı alıyoruz
sonra 6 ya basıyoruz (6 Storage settings)
sonra 2 ye basıyoruz (2 Update media database)
sonra 3 e basıyorz (3 Update Java DB)
sonra 10 a basıyoruz (10 Create Ax Dat File)
sımdı hepsınden cıkıyoruz . Sonra hangi klasöre yüklediyseniz oyunları üzerine girip tıklayın hemen kuruyor
Geçişleri hızlandırma konusunda telefon hafızasına fazla yüklenme demekten başka brşey diyemem.
Facebook'a en rahat şekilde şöyle resim atabilirsin:
menü den topluluklara gir.burada facebook'u seç ve oraya kullanıcı adın ve parolanı girerek onaylat.
bundan sonra yapman gereken istediğin resimdeyken seçeneklere basıp web'e yükle demek ve oradan facebook'u seçmek.
2. bir yol daha var oda facebook'un sana özel vereceği mail adresine resmi mail atmak.

ben kullanıyorum wireless üzerinden herhangi bir ücret yok modemden bağlanıyorsun şebeken değil gönül rahatlığıyla kullanabilirsinBenim bir sorum var. Ben Samsung GT-S5233W star Wi-Fi telefon kullanıyorum. Acaba Wi-fi ile internete bağlandığımızda e-buddy'e girince paralı mı oluyor yoksa internet üzerinden mi oluyor?
Önemli değil kivanabilmiyordum sağolasın saintbu arada hemen belirtim denedim tabiki çalışıyor
![]()

tristit browser 'ın tek kanalından başaka bir yöntemi programı yok sanırım.samsung star dan nasıl tv izleyebilirim ? elimde wi-fi li modeli var wifi üzerinden tv izlemek istiyorum .. nasıl yapabilirim ?
Wi-fi ile bağlandığında nereye nasıl ne şekilde girersen gir paran gitmez.Yeterki tarayıcı profillerinden ve uygulama profillerinden bağlandığın modem seçili olsun.Benim bir sorum var. Ben Samsung GT-S5233W star Wi-Fi telefon kullanıyorum. Acaba Wi-fi ile internete bağlandığımızda e-buddy'e girince paralı mı oluyor yoksa internet üzerinden mi oluyor?
Heralde biraz kasma falan oluyor olabilir ama neden sebep böyle yapar ona bişi diyemiycem. uygulama yükleyip silmeyle böyle nasıl olur anlamadım başka bişeyler vardır bence.
Geçişleri hızlandırma konusunda telefon hafızasına fazla yüklenme demekten başka brşey diyemem.
Facebook'a en rahat şekilde şöyle resim atabilirsin:
menü den topluluklara gir.burada facebook'u seç ve oraya kullanıcı adın ve parolanı girerek onaylat.
bundan sonra yapman gereken istediğin resimdeyken seçeneklere basıp web'e yükle demek ve oradan facebook'u seçmek.
2. bir yol daha var oda facebook'un sana özel vereceği mail adresine resmi mail atmak.
1. yol oluyorsa 2.Si ile hiç uğraşma.2. yolu denediğimde bağlantı başarısız diyor benun sebebi nedir?