kivana
Üye
bluetothla chatin calismasi icin programin java olmasi yeterlidir... siraya koymanin baska yolu yoktur
5-6 tane bluetooth chat buldum bakalım arkadaşımla deneyince (yaklaşık bi 20 gün sonra) sonucu açıklayacağım
bluetothla chatin calismasi icin programin java olmasi yeterlidir... siraya koymanin baska yolu yoktur
Arkadaşlar uzun zamandan aramama rağmen bir türlü e-book kitap okuyucu program bulamadım..İpohe tarzı sayfayı dokunmatik elle çevirebileceğim bir kitap okuyucu program arıyorum..veya buna benzer programmı oluyor javamı oluyor pek anlamıyorum...Benim amacım rahatlıkla kitap okumak şimdiden yardımınız için teşşekür ederim...
çok yararlı bir paylaşım Tşkler

flubu programını kullanmanı tavsiye ederim bu konuda gördüğüm en başarılı program bu hem kullanım hem görsellik açısından ondan iyisi yok şuanda.

Çok pardon Kivana FOLİANT programın adı kusura bakma nerden aklımda kaldıysa o kalmış aklımda.1 saattir google da Flubu prosunu arıyorum fakat flubu adındaki sensörlü oyundan başka bir şey bulamadım. Pronun ismi Flubu kesin eminsin di mi Saint ?! yanlış hatırlıyorsundur belki diye söylim dedim.Ona göre aramalarıma devam edeceğim. Ya da ana sitesini söyleyebilirsen süper olacak ordan edinebiliriz proyu![]()
Çok pardon Kivana FOLİANT programın adı kusura bakma nerden aklımda kaldıysa o kalmış aklımda.
Senide boşuna uğraştırdık ya.Buradan indirebilirsin qimoO'nun paylaşımı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sanırım reset değil format atmışsın yani fabrika ayarlarına geri döndürmüşsün telefonu.Bu durumda giden bilgiler geri gelmez malesef.benim d900 telefona reset attım ama ajanda ve telefonda kayıtlı nolar gitti. programla felan düzelir mi gelir mi ?
Ses yok formatlamışsın heralde.benim d900 telefona reset attım ama ajanda ve telefonda kayıtlı nolar gitti. programla felan düzelir mi gelir mi ?