Samsung Star Ve Diğerleri Hakkındaki Sorun Ve Sorularınız..Yardımcı Olabilirim..

Sponsorlu Bağlantılar

haylaz_6161

Üye
bna bi link ver de alayım ordan da kardeş

haylaz_6161

Üye
kardeş bu konu değil bn oyunları dokunmatıge cevırmek ıstıyorum onla ılgılı bı şey varsa gondersne bna

SAINT1

SAINT1

Üye
Yanlış hatırlamıyorsam onunla ilgili bir yazı vardı ama nerede olduğunu hatırlamıyorum bu forumda biryerlerdeydi heralde.

haylaz_6161

Üye
bn bu forumdan yapmıştm şimdi bulamyorum belki sn bulursun dıye bu konuya geldım

SAINT1

SAINT1

Üye
Biraz araştırıyım bulunca yazarım buraya ok :oke:

randy orton 40

Üye
bende samsung c5130 var onda nasıl msn me girebilirim

haylaz_6161

Üye
tamm kardeş saolasn

SAINT1

SAINT1

Üye
EyvAllah.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
daha sorunu olan varsa cekinmesin :D

kivana

kivana

Üye
samsung star telefonumuzu wepcam e dönüştürmek için her hangi bir program var mıdır ? internette biraz araştırma yaptım mobiola wepcamera diye bir şey var ama o da symbian lar için sanıyorum

beyazenci61

Üye
Nokia 6630 kullandım 5 Yıl , Hala kullanıyordum ama şarj sorunu çıktı ve en son ekranı kırıldı. Yeni telefon bakıyordum. Samsung Star Wi Fi Uygun geldi aldım. Fakat bu telefon 6630 den çok daha pasif bir telefon. İlk başta 6630 kullanırken bilgisayarın yanına gelmem telefon ile PC nin senkronizasyonu için yetiyordu Outlook ile Pc ile kendiliğinden senkron oluyordu Bluetooth vasıtası ile. Ve ben 5 yıl önce aldığım telefondaki özelliği bu modelde bulamadım. Bu telefonda da PC bağlantısı var fakat Senkronizasyonu manuel olarak yapmak zorundasın. ki outlookla senkron olmuyor. Bu husustan dolayı nokia almadığım için son derece pişmanım çok önemki bir özellik asıl teknoloji bence bu dokuntaik ekran değil:)

neyse samsung ile herkes olumlu yorum yapmış ama çok basit bir özelliği gösterdim basit ama çok önemli bir özellik.
beceremediğimi filan düşünmeyin olmuyor samsung teknik servisinide aradım en son telefonunuzda bu özellik yok denildi.

kivana

kivana

Üye
Nokia 6630 kullandım 5 Yıl , Hala kullanıyordum ama şarj sorunu çıktı ve en son ekranı kırıldı. Yeni telefon bakıyordum. Samsung Star Wi Fi Uygun geldi aldım. Fakat bu telefon 6630 den çok daha pasif bir telefon. İlk başta 6630 kullanırken bilgisayarın yanına gelmem telefon ile PC nin senkronizasyonu için yetiyordu Outlook ile Pc ile kendiliğinden senkron oluyordu Bluetooth vasıtası ile. Ve ben 5 yıl önce aldığım telefondaki özelliği bu modelde bulamadım. Bu telefonda da PC bağlantısı var fakat Senkronizasyonu manuel olarak yapmak zorundasın. ki outlookla senkron olmuyor. Bu husustan dolayı nokia almadığım için son derece pişmanım çok önemki bir özellik asıl teknoloji bence bu dokuntaik ekran değil:)

neyse samsung ile herkes olumlu yorum yapmış ama çok basit bir özelliği gösterdim basit ama çok önemli bir özellik.
beceremediğimi filan düşünmeyin olmuyor samsung teknik servisinide aradım en son telefonunuzda bu özellik yok denildi.

symbian işletim sistemi javadan herzaman daha üstündür. dolayısıyla symbiana sahip telefonda herzaman daha çok alternatif üretilebilir. Nitekim örneğin nokia xpress music (tanıdığımda var olduğundan dolayı biliyorum) daha çok alternatif barındırıyor ( 3g si dışında wireless ı felan var ama alternatif derken symbianı kasdediyorum ) fakat görsellik, dış görünüm ve kullanım açısından samsung star da bin basar :)

qazwsx1234567

qazwsx1234567

Üye
eline sağlık çok işime yadradı bilgiler

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
Onemlı degıl tesekkurler..

RedColt

RedColt

Üye
ben daha yeni samsung star wifi .. gt s5233w aldım oyunlar ekran boyutu nelerdiir.. onda çalışacak en azından bir tane örnek dokunmatik oyun verir misiniz..
Maxicep.com - S gt s5233w ve bu oyun için bir ayar yapılack mı yapılırsa garanti gider m
ve de başka hangi model oyunları gt s5233w de çalışıır

haylaz_6161

Üye
kardeş sn buLamadın mı haLa bnm dokunmatıge çevirme işiNi

alpi067

Üye
aga çok acil bi sorunum var pcde en son samsung pc studio yüklü telefonum gt-s5233a telefonu modem gibi kullanıp laptoptan internete girmek istiyorum modemi buluyo ama seçemiyorum var mı derdime çare allah aşkına yardım!!!

selcukusta

Üye
iyi günler 5722 telefonum var yeni aldım fakat sorunlarım var: 1- usb görmüyor işletim sistemim vista ultimate 64 bit cihazla birlikte gelen kies yazılımını yükleyip updatesinide yaptım ama tanımıyor bir türlü ne yapmam lazım 2-tam sürüm oyun nasıl yükleyebilirim usb den açıkça yazarmısınız. zaten sd karttan yükleyemiyorum korumalı diye hata veriyor kartın üzerindeki look tuşu açık yani kilitte degil bir yol da varmı düzeltmek için bunu saygılar...

Üst Alt