Samsung Star Ve Diğerleri Hakkındaki Sorun Ve Sorularınız..Yardımcı Olabilirim..

Sponsorlu Bağlantılar

SAINT1

SAINT1

Üye
Pc'ye bağladığında kesinlikle cihaz hafızasına geçiyor ondan eminim ama resetlemeyi net hatırlamıyorum.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
evet cihaza geçiyor çok saçma bence ama öyle yapmışlar... reslemekde forumda vardı bi konuda arama motorunu kullanabilirsiniz

SAINT1

SAINT1

Üye
cihaz hafızasına geçmesinin sebebi hafıza kartını pc kullandığı için o anki işlemlerin telefon hafızası ile devam edebilmesi bence.Tabi sonra geri almaması nasıl bir olay o yapılabilirmiydi orası muamma.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
evet oda olabilir

SAINT1

SAINT1

Üye
aynen

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
Konu aşşa düşüyo lan :D diğer konu kadar rabet görmedi nedense :D

SAINT1

SAINT1

Üye
Sora sora soru kalmadı demekki :)

delta 07

Üye
Merhaba. ben yeni üyeyim. Samsung Star Wifi kullanıcısıyım ve çok memnunum. FAkat telefonu daha eğlenceli bi hale getirmek istıorum. gitar veya org çalma programı varsa link yayınlarmısınız ? şimdiden teşekkürler

cacask

Üye
ya ben bunları indirdim ama winrardan çıkarırken şifre istiyor??? napmam gerek ?

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfada yazıyor

SAINT1

SAINT1

Üye
rar pas

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
SAINT1

SAINT1

Üye
Eyvallah ;)

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
NoProblem :D

SAINT1

SAINT1

Üye
Bu sabah yurtdışı yolcususu he hade ii yolculuklar sana.Tikkat et kendine :bye2:

--------------- Ekleme ---------------

yokmu soru herkes kaptı işi heralde.

oktays60

Üye
merhaba
bende corby var bu oyunlar corby e uyar mı yoksa ayarlamam lazımsa orjinal boyutları nelerdir

kivana

kivana

Üye
merhaba
bende corby var bu oyunlar corby e uyar mı yoksa ayarlamam lazımsa orjinal boyutları nelerdir

corby nin ekran boyutu 240*320 imiş ... sanıyorum uyumlulukta bir problem çıkmayacaktır nitekim starında ekran boyutu aynı fakat tam ekran star oyunlarında problem çıkabilir.

bu arada samsung star için bildiğiniz bluetooth chat olayı var mıdır arkadaşlar ? ayrıca telefonla gelen oyunları silmenin bir yolu yordamı var mıdır ? bir de yer imlerine eklediğimiz adres kısa yollarını silmeden sıraya koymanın bir yolu var mıdır ?

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
corby nin ekran boyutu 240*320 imiş ... sanıyorum uyumlulukta bir problem çıkmayacaktır nitekim starında ekran boyutu aynı fakat tam ekran star oyunlarında problem çıkabilir.

bu arada samsung star için bildiğiniz bluetooth chat olayı var mıdır arkadaşlar ? ayrıca telefonla gelen oyunları silmenin bir yolu yordamı var mıdır ? bir de yer imlerine eklediğimiz adres kısa yollarını silmeden sıraya koymanın bir yolu var mıdır ?

bluetothla chatin calismasi icin programin java olmasi yeterlidir... siraya koymanin baska yolu yoktur

Üst Alt