Samsung Star Ve Diğerleri Hakkındaki Sorun Ve Sorularınız..Yardımcı Olabilirim..

Sponsorlu Bağlantılar

kivana

kivana

Üye
Opera ile bende hotfile ve megaupload'dan dosya indirdim rapidden indirdimmi hatırlamıyorum ama.Süreyi saymasada sayfa yenilediğinizde karşınıza link çıkıyordu heralde.boxca'dan zaten operayla iniyor onu söylemeye gerek yok.

şu sayfa yenileme olayını bir deniyeyim :oke:

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
Bir soruda ben sorayıom yaaa hep ben cevaplıyorum bu 5233w'de 5233jvıg7'de çalışan widget varmı.dene dene telefon mal oldu reset ata ata şuana kadar birtek facebook'un widget'ini yükledim dışardan oda bağlantı hatası veriyor zaten.
Egeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bunuda sen cevapla :)

bu telefona ilk aldıgındaki yüklü olan firmware ile sadece dahaçok widget uygulamasından widget indirilir..

servise götürüm firmware yükseltilirse belki dışardan htlm dosyalarıyla yüklenebilir (denemedim çünkü ihtiyaç olmadı daha servise)

eğer bu siteden yada baska bi siteden editli bir firmware yüklersen buldugun nerdeyse bütün widgetler çalışır...

--------------- Ekleme ---------------

bilgiler için teşekkürler ama opera mini de bir defasında yanılmıyorsam hotfiledan dosya çekmiştim .10 sn gibi bi süre geri saymıştı... bir defaya mahsusmuş sanırım bir daha çekemedim rapid tarzı sitelerden dosya ... bu arada bir tane navigasyon prosu buldum ben ama google mapte olduğu gibi daha tam kullanımını kavrayamadım kavrayınca zaten buradan ayrıntılı paylaşmayı düşünüyorum ha pro google mapten görsel olarak daha kötü yahoo map i yanılmıyorsam kullanıyor ama harita üzerinde güzergah ta gösteriyor (google mapte bu özellik yok sanıyorum) ...
p.......o kısmını silmem gerektiğini söylemişsin ... emek hırsızlığıyla mı itham edildim anlayamadım :)
neyse sileyim yinede nasıl olsa ne ben ne de başkası yapmadı sonuçta proyu ... eloğlu yapıyor biz buluyor koyuyoruz

o navigasyonu denemiştim anlamadım diye paylaşmadım..sanırım aynı programdan bahsediyoruz...

googlemapde yol tarifi fln var güzergah gösteriyor yannılıyorsun...
rapidden sanırım birtek sayfa yenilemeyle yapabilirsin ama diğer downloadlarda çalışır...
orayı sil dedim çünkü dosyamın içinde vardı ve daha güncellememiştim... güncelledim şimdi yani sorun yok...

Saint Buda Benden Sana...
1) Operayı Bu Kadar Övdün Bende Denedim Ama Bence Kötü Çünkü... Youtubeden video izlediğimde bağlantı başarısız diyor ve kendisi açamıyor orjinal tarayıcı devreye giriyor.. facebook wwwya girmiyo mini ye giriyor.. + bolta göre daha yavaş.. neyini seviyorsun veya sen bu sorunları aşabildinmi
2) bana önerdiğin mozat vs gibi programları nerden buluyorsun banada söylermisin özelden.. böylece arşivimi daha sık güncelleyebilirim

Şimdiden teşekkürler kardeşim

SAINT1

SAINT1

Üye

bu telefona ilk aldıgındaki yüklü olan firmware ile sadece dahaçok widget uygulamasından widget indirilir..

servise götürüm firmware yükseltilirse belki dışardan htlm dosyalarıyla yüklenebilir (denemedim çünkü ihtiyaç olmadı daha servise)

eğer bu siteden yada baska bi siteden editli bir firmware yüklersen buldugun nerdeyse bütün widgetler çalışır...

o navigasyonu denemiştim anlamadım diye paylaşmadım..sanırım aynı programdan bahsediyoruz...

rapidden sanırım birtek sayfa yenilemeyle yapabilirsin ama diğer downloadlarda çalışır...
orayı sil dedim çünkü dosyamın içinde vardı ve daha güncellememiştim... güncelledim şimdi yani sorun yok...

Saint Buda Benden Sana...
1) Operayı Bu Kadar Övdün Bende Denedim Ama Bence Kötü Çünkü... Youtubeden video izlediğimde bağlantı başarısız diyor ve kendisi açamıyor orjinal tarayıcı devreye giriyor.. facebook wwwya girmiyo mini ye giriyor.. + bolta göre daha yavaş.. neyini seviyorsun veya sen bu sorunları aşabildinmi
2) bana önerdiğin mozat vs gibi programları nerden buluyorsun banada söylermisin özelden.. böylece arşivimi daha sık güncelleyebilirim

Şimdiden teşekkürler kardeşim

OPERA MİNİ5'DEN BAHSEDİYORUZ DEĞİLMİ?
Nasıl youtube'a girecekken telefonun default tarayıcısı açılıyor bu kısmı anlayamadım.

operadan youtube video'larını tam ekran seyredebiliyorsun telefonun kendi media player'ın da ben hala izliyorum bizim evdeki modemde.ama ne gibi bi ayar bilemiyorum.bir ara bu konu forumda geçmişti,modem ayarlarınn nasıl yapılacağı falan yazıyordu çok oldu ama.Sanırım bu modem ayarları ile alakalı bazı modemlerde olmuyor.
giriyor ayarlardan telefon modunu kapatman gerek.
programları bulduğum net biryer yok google amcayla beraber bakıp buluyoruz :)

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardeşimde ben cidden şu operayı çözemedim bu kadar bilgim olmasına rağmen :S cep modunu kapat derken orda ayarlarda ceple ilgili bişi yazıyordu ama onu işaretlemedim.. işaretliymmi?

ve videoda olmuyor :S

kivana

kivana

Üye

ya elimin altında sabit internet olsa kavricam şu navigasyon olayını ama internetim problemli ... google map harita üzerinde güzergah gösteriyorsa iyiymiş yoksa tek tek şurdan şura dön ordan şu yola sap diye anlattığını biliyordum neyse onu da biraz kurcalim
bu arada şu msn programı hakkında da son yorumumu yazayım ... dostum senin dosyanın içinde o pronun olduğunu bilebilme ihtimalim biraz yok gibi ... saintte bilir bir hafta önce falan internette dolanırken buldum ve sınırlı internetimle anca 2 gün evvel sağlıklı deneyebilmiştim ... neyse yayınladığında herkesin faydalanacağına eminim kolay gelsin

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
saolasın sanada..

kivana

kivana

Üye
arkadaşlar telefonumla ilgili sinir olduğum bir durum var ... menü-ayarlar-hafıza ayarları - varsayılan bellekteki 4 seçeneği de hafıza kartı olarak değiştirmeme rağmen bir sonraki göz atmamda tekrar telefon hafızasına döndüğünü görüyorum ... bu durum sizlerde de böyle mi ? yani sürekli hafıza kartını işaretlemek zorunda mı kalıcaz yoksa bu sorunun kesin bir çözümü var mıdır ? artık telefon hafızasından hafıza kartına almaktan bi hal oldum

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonumla ilgili sinir olduğum bir durum var ... menü-ayarlar-hafıza ayarları - varsayılan bellekteki 4 seçeneği de hafıza kartı olarak değiştirmeme rağmen bir sonraki göz atmamda tekrar telefon hafızasına döndüğünü görüyorum ... bu durum sizlerde de böyle mi ? yani sürekli hafıza kartını işaretlemek zorunda mı kalıcaz yoksa bu sorunun kesin bir çözümü var mıdır ? artık telefon hafızasından hafıza kartına almaktan bi hal oldum

evet herkeste öyle bunu gidermenin çok basit bir yolu var..
kamerayı açın..
fotograf makinası modunda ayarlara tıklayın..hafıza ayarlarından hafıza kartını seçin ve TAMAM a basın
burası çok önemli tamam yerine yese yada geriye basarsanız olmaz tamamma basmak zorundasınız..

sonra aynı şeyi video modunda yapın... sonra bir kontrol edin görüceksiniz düzelmiş olacak...

kivana

kivana

Üye
evet herkeste öyle bunu gidermenin çok basit bir yolu var..
kamerayı açın..
fotograf makinası modunda ayarlara tıklayın..hafıza ayarlarından hafıza kartını seçin ve TAMAM a basın
burası çok önemli tamam yerine yese yada geriye basarsanız olmaz tamamma basmak zorundasınız..

sonra aynı şeyi video modunda yapın... sonra bir kontrol edin görüceksiniz düzelmiş olacak...

sağolasın ege970 denedim bir kaç gün içinde kendisini gösterecektir ;)

goldcan

Üye
Samsung S8500 Wave aldım. bununla ilgili uygulama ve oyunlara nasıl ulaşabilirim.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
konuda gerekli açıklama mevcut.. teşekkürler..

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
slm dostum bende i550w var. 1.sorum ilk defa wifi li telefon kullacagım acaba wifi si nerelerde kullanılır, nasıl kullanılır
2.sorum oyunları yukleyince kurulum aşamasında sertifika hatası '' diyor sis. li oyunlarda ise özellik desteklenmiyor'' diyor acaba buna oyun yuklenmezmi

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
i550w konusunda yardımcı olamayız iyi günler..

xoğuzhanx

Üye
kardeş bn almayı düşünüyorum bu samsung s5233w weya samsung s5233 starı ikisininde özellikleri aynımı yoksa ßri daa iyi ßri daa kötümü wireelesi sormuyorum bu arada yanlış nlamayın... :)

aynı anda bn kıbrısym 350 tl ßurda wifili sıfır

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
arada tek fark wifii.. wifilisi daha ii

SAINT1

SAINT1

Üye
Bu bahsettiğin problem telefonu resetlersen ve ya pc'ye bağlarsan oluyor.diğer bir şekilde hafıza olarak telefona geçmez heralde yani enazından bende böyle birşey olmuyor.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
evet birde o var tabi...

olcayayas

Üye
arkadaşlar ben bağlandım şifreyide yazdım.Şifre 13 harfli sayılı herneyse 10 tane giriyo.yukardaki anahtar uzunluğunu 128 bit yapıncada 20 yazıyo 13 yazıyom kaydediyom 20 oluyo tarayıcının profilinde sonra bağlanıncada bağlanıyor diyo sonra bağlantı kesildi diyo

:ağlarım::ağlarım:

SAINT1

SAINT1

Üye
Hiç uğraşmadan,modemdeki şifreyi kısalt öyle dene o zaman.

kivana

kivana

Üye
slm dostum bende i550w var. 1.sorum ilk defa wifi li telefon kullacagım acaba wifi si nerelerde kullanılır, nasıl kullanılır
2.sorum oyunları yukleyince kurulum aşamasında sertifika hatası '' diyor sis. li oyunlarda ise özellik desteklenmiyor'' diyor acaba buna oyun yuklenmezmi

telefon hakkında bir bilgim yok ama genel bir cevap vereyim ... samsung telefonlar ya java çalıştırıyor ya da java ... tabi yeni modellerinden bahsetmiyorum onlarda android denilen yeni bir sistem var ama zaten android de symbian işletim sistemine rakip olarak çıkarıldı yani samsung telefonlar sis uzantılı dosyaları çalıştırmaz ... sertifika hatası problemi benim telefonumda jad uzantılı dosyalarda oluyor dolayısıyla yükleyeceğin pro veya oyunun jar uzantılısını bulman gerekir ... nasıl kullanıldığına gelince onu da kurcalaman lazım :)

Bu bahsettiğin problem telefonu resetlersen ve ya pc'ye bağlarsan oluyor.diğer bir şekilde hafıza olarak telefona geçmez heralde yani enazından bende böyle birşey olmuyor.

şu ana kadar resetlemeye ve pcye bağlama olayına dikkat etmedim birazdan denerim ... sağolasın dediğin yüksek ihtimal olabilir mantıklı geldi bana da :oke:

Üst Alt