Samsung Star,Corby,Preston,Monte,Lindy için Sorularınız varsa de hadi buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 829631

Silinen Üye 829631

Kapalı Hesap
samsung montenin orjnal dvar kağıtları olan var mı:hmmm

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
peh orjinal duvar kağıtlarına noldu?

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
e peki neden hala java belleğini yükseltmek istiyorsun ki?

roker

roker

Üye
Sayın manyetikkarpuz,samsung 5230 A,da konuşurken hoparlör açık olması için hangi tuşa basılacak ya da hoparlörü etkinleştirmek için bir yöntem var mı?:hmmm

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
aramaya başladığında altta hoparlör yazısı çıkıyor zaten ona bas

emre6548

Üye
Telefonum Gt-c3510 oyunlar bölümünün kapasitesini arttırmak istiyorum.Nasıl Yapıcağım?

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
bence hiç deneme bu yüzden bi arkadaşımın telefonu servislik oluyodu

emre6548

Üye
Teşekkürler...

roker

roker

Üye
Arama başladığında hoparlör resmi çıkmıyor bende gelen çağrıyı reddet yazısı çıkıyor,sayın manyetikkarpuz.

komando__14

Üye
arkadslar ben Samsung s5603 kullanıyorum.Telefonda ki dosyarlar,mesajlar vs. bunlara sifrelemek istiyorm ama telefonun kendi bir kodu varmıs.ben bu sifreyi bilmiyorm da nerden ogrenebilirm veya belli bir kodu var mı telefonun?teşekkürler

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
her telefon başlangıçta 0000 telefon koduyla gelir ilk onu dene olmazsa *2767*3855# yi tusla sonra bekle bu telefonun hard resetidir telefon kendine reset atar yeniden başlatır sonra yine 0000 kodunu dene

roker

roker

Üye
Arama başladığında hoparlör resmi çıkmıyor bende gelen çağrıyı reddet yazısı çıkıyor,sayın manyetikkarpuz.(Üstte kaldığı için herhalde gözünden kaçtı,mesajımı yineliyorum)

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
arama yaptıktan sonra telefonun sağ tarafındaki kilit tuşuna bas arama seçenekleri çıkacaktır

eddi

Üye
beyza senin ilacın burda o telefonla bi çok şey yapabilirsin bana ulaş programlar hakkında bilgi ve program vereyim sana youtubede video izleme programından dosya şifreleme programına kadar bir çok seçenek

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
konuyu karıştırma :sopa:

bahababa3838

Üye
video yüklediğimde misal bir klip , desteklenmeyen dosya biçimi diyor bunu nasıl aşabilirim acaba?

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
video biçiminin mp4 veya 3gp olması lazım total video conventer kullanabilirsin

bahababa3838

Üye
cevabın için tesekkur ederim telefonum s5233w mp4 ü de calıstırmıyor ne yazıkkı ayrıca bu model hakkında bilgin varsa hangi programları yüklememi tavsiye edersin..