Samsung Star,Corby,Preston,Monte,Lindy için Sorularınız varsa de hadi buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

baha396

Üye
merhaba bn samsung monte aldım daha önce nokia n79 kullanıyordum yanlışlıkla sim kartta ki numaraları hafıza kartına yükledim hafıza kartında ki numaraları nasıl geri yüklerim acilll cvb gönderirmisiniz...

iletif

iletif

Üye
kardes samsung lindy de biriyle konusurken tus kilidi oluyo.mesela müsteri hezm. arıyorum 1e basacam tus kilidini acmam gerekiyo.acıyom oto gene kilitleniyo ama normal tus kilidi gibi deil.arma kapatma tusu flan calısıyo sadece dokunmatik tuslar kilitli oluyo gercek tuslar deil.bunu nasıl kaldıracaz.birde lindye sanal Q klavye bişi yokmu.lindy için video dönüstürecem ne formatıda kac pixele cewirecem videoları.telin göstermesi için videoyuyu nelerini deistirecem. yardımın için tesekkürler

gameover1907

Üye
arkadaşlar corby kalvyeli aldım bugün bi sorum olacak çektiğim resmi duvar kağıdı yapıyorum ama tam ekran olmuyor nasıl ayarlarım.

darklegend58

Üye
samsung b 5310 için tema bulabilr miisn kardeşim ?

s.akbulut007

Üye
Size bir şey sorabilirmiyim. Tlf. kapalıyken alarmı çalmıyor.Servise gönderdim, yazılım güncellendi ve anakart değişti.Şu anda hala tel.kapalıyken çalmıyor.Sadece Monte de değil birçok Samsungda bu sorunu duydum.Bu konuda sizden bigi alabilirmiyim.(otomatik açılışı da açıyorum ama çalmıyor).Bu durum hariç çok memnunum tlf dan.Teşekkürler

vehbiasl

Üye
Monte bar la internetten video izleyebiliyomusun???

mesan

Üye
arkadaşlar m5650 lindy telefonum var ve versiyonu m5650JVIL1 bunun daha yeni bir versiyonu var mı? bide versiyon güncelleme yoluyla tema yüklemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

mystery_06

Üye
arkadşlar bende corby var ama menüye basıyorum veya rehbere tuşlara giriyor algılamıyor yani, ama bu şarja takınca düzeliyor çıkarnca gene aynı durum menüye giremiyorum yardm lütfen arkadaşlar.....
birde bu sorunu nasıl çözebilirm...

eXeRCuTeR

eXeRCuTeR

Üye
Telefonum hediye geldi. (Corby WiFi S3653W) Garanti belgesi falan hepsi bende. Aradan biraz zaman geçti ve telefonun sol üst ekran köşesinde tozları farkettim. Bu Garanti kapsamına giriyor mu ? İlk elime aldığımda farkettim ama o anın heyecanıyla "çok az, boşver bişe olmaz" dedim. Ağustos 2010'da aldım :) Garanti kapsamında mı lütfen yardım edin...

ssxI

Üye
merhaba ben samsung corby pro B5310 sahibiyim bu telefonda ses yükseltme işlemini nasıl yapabilirim ayrıntılarıyla aradığım kadarıyla pek bulamadım ve özellikle istediğim sadece mp3 ü kulaklıkla dinlerken sesini arttırma işlemi yapabilirmiyiz, teşekkür ederim

bilalxb3838

Üye
arkadaşlar samsung star mobile tv de kulaklıktan müzik değiştiremiyorum ne yapmam lazım lütfen yardım

cakmakfuat

Üye
Arkadaşlar s.a, bu konuyu araştırdım ama birtürlü derdime derman bulamadım.. LÜTFEN BİRİSİ YARDIM ETSİN İNŞ.
arkadaşlar bendeki tel; samsung star wifi s5233w model bi dokunmatik, işin kötü tarafı tel. java olduğu için çok sıkıntı yaşatıyo mesela ben telefonu WEBCAM olarak kullanamıyorum üstelik kullanmak için YAZILIM BİLE BULAMYIROUM. LÜTFEN BİR ARKADAŞ YARDIM ETSİN yeni aldım tel.i.... tek derdim şuanda sadece bu. WEBCAM olarak kullanabileceğim bir java program varmı????????

sky100

Üye
Telefon:Samsung Star S5233 Wifi
Telefona oyuna atacam jar dosyasını jad yapmam gerekli mi???

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Mrb. Arkadaslar Değerli Vaktinzden Çaldıgım İçin Özür Dİlerim.
Ben Telefonum Samsung C3510 İçin FirmWare Buldum Fakat Ses Kısma+Tuş Kilidi+Açma Tusuna Bastıgımda Telefon Dowload Moduna Geçmiyor.Bu Telefonu Nasıl Dowload Moduna Geçirebilirim?
Şimdiden Teşekurler..

ececiks

Üye
samsung star için arama kısıtlama programı istiyorum:(

Krtkn

Üye
Ya bende Samsung GT M5650 Lindy var firmware yapıcam ama firmware öncesi download moduna giremiyorum. Samsung monte ve starda Açma/Kapama tuşu + Kamera tuşu + Ses azaltma tuşu denedim oluyor. Ben nasıl yapacağım?

Connors

Üye
Corby 2 Tanitim videosunda gördüm qwerty klavye nasil acildigini da gösteriyo ama benim telde o secenek yok sms yazarken cok lazim oluyo nette oluyo hatta yatay ekran bile oluyo ama smsde qwerty acilmiyor yardim edin dellendim ya

kahraman353

Üye
ben you tubeden video izleyemiyorum telim corby wifi

çetin969696

Üye
samsun b5310 corby proda telefondan hafıza kartına resim müzik vs nasıl atılıyor bir türlü taşı yazısını bulamadım...