Samsung Star,Corby,Preston,Monte,Lindy için Sorularınız varsa de hadi buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

ulukilicc

ulukilicc

Üye
Lindyde internetteki yatay klavye mesaj yazarkende oluyormu

city06

Üye
slm monteyi yeni aldım navi kurmak istiyorum özelliklede germini ama birtürlü yazılımını bulamıyorum yardımcı olurmusun? samsung teknik servisle konuştum onlarda sadece google maps le olur diyorlar :) (hadi lennnn dedim) kendimemi dedim yoksa o konuşan arkadaşamı dedim acaba:))))))) şimdiden teşekkürler

sinem_gökhan

Üye
samsung corby pro marka tel aldım msj okunan sayfayı actıgım zaman msjlar asırı buyuk harf gozukuyo duzeltemıyorum fabrıka ayarlarına bıle dondum duzelmedı yardım ıstıyorum ...:ah

go44

Üye
Arkadaşlar Samsung Corbi wifi Cep telefonum var.Bilgisayarımda webcam Kamera yok O yüzden msn de görüntülü konuşma yapamıyorum.Samsung corbi telefon webcam olarak bilgisayarda kullanılabilinirmi ? Program yükleyerek veya usb kablo kullanarak web kamera olarak msn de kendi görüntümü yollayabilirmiyim ?

haydar7116

Üye
bende de corby 3653 wifi var hem wifi hemde normalden bi türlü internete bağlanamıyorum.

scorpidos

scorpidos

Üye
samsung corby pro marka tel aldım msj okunan sayfayı actıgım zaman msjlar asırı buyuk harf gozukuyo duzeltemıyorum fabrıka ayarlarına bıle dondum duzelmedı yardım ıstıyorum ...:ah
Mesaj okuma ekranında ses arttırma ve azaltma tuşları ile yazı boyutunu ayarlayabilirsiniz. :)

free

free

Üye
slm ben 5620 almayı düşünüyorum
5620de
-wi fi bağlantısı nasıl kopmalar oluyor mu
-operadan video sitelerinde video izleme hızı nasıl takılmalar oluyormu vb
-mobil tv uygulaması sadece 3g ilemi mümkün wifi den tv yok mu
-gps nasıl

ilkerdemirbjk

Üye
samsung corby kullanıyorum.
bunun nokialar da ovistore gibi oyun,müzik indirebileceğimiz bi sitesi yokmu ?
ınstant messenger'a bağlanamıyorum !!
hata veriyor ayarlarını falan yardımcı olursanız sevinirm.

free

free

Üye
montede wi fi bağlanmak için hangi ayarları yapmalıyım.
internet profil ayarıda istiyor mu acaba

nurtn

nurtn

Üye
samsung gt-s3653 pc studio 3 tlfonuma nasıl kurucam bana yardımcı olunnnnnn :nono:

--------------- Ekleme ---------------

samsung gt-s3653 pc studio 3 tlfonuma nasıl kurucam bana yardımcı olunnnnnn:nono:

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
pc studioyu pcye kuruyosun telefona değil :nono:

Lindyde internetteki yatay klavye mesaj yazarkende oluyormu

evet oluyor

slm monteyi yeni aldım navi kurmak istiyorum özelliklede germini ama birtürlü yazılımını bulamıyorum yardımcı olurmusun? samsung teknik servisle konuştum onlarda sadece google maps le olur diyorlar :) (hadi lennnn dedim) kendimemi dedim yoksa o konuşan arkadaşamı dedim acaba:))))))) şimdiden teşekkürler

navi ve germin symbiana kuruluyor benim bildiğim ben 5800ımda ovi maps kullanıyorum :oke:

herhangi bir mesajı aç ve telefonun yanındaki ses kısma tuşuna bas yavaş yavaş küçülecektir :oke:

montede wi fi bağlanmak için hangi ayarları yapmalıyım.
internet profil ayarıda istiyor mu acaba

evet istiyor eğer herhangi bir tarayıcıyla bağlanıyorsan(bolt,opera v.s)oyun ve uygulamalardan diğer deyip bağlantılara tıklayacaksın telefonun kendi tarayıcısını kullanıyorsan tarayıcıyı seçip tarayıcı profilleri diyeceksin

n_u_r

n_u_r

Üye
3653W kullanıyorum ama kulaklıktan çıkan sesten pek memnun deilim arttırmamız mümkünmü ?

ihocan

Üye
corby pro kullanıyorum kendi tarayıcısından girince yeterli hafıza yok diyerek sayfayı büyütmüyor ayrıca bazen çalışan widgetleride kapatıyor neden tel hafızasında hiç birşey yok

bide wifi ile girince arada bir wifiden kendiliğinden çıkıyor bunu nasıl önleyebilirim bu yüzden bütün liralarım gitti ;(

bide bunun için flash player yada boltdan başka video izlenebilecek browser çıktımı

biraz fazla oldu ama :$:$;););):teslimol::teslimol::teslimol: :tşk::tşk::tşk:

vitamin122

Üye
selam arkadaşlar ben gt-m5650 kullanıyorum. Daha önce de olmuştu sorunun telefonun internet tarayıcı profillerinden bişey sildim galiba wifi ye bağlandığımda hiç bir siteyi açamıyordum fabrika ayarlarına geri göndüm ama olmadı servise götürdüm herhalde formatladılar sorun çözüldü ne yaptıysam yine wifi ye bağlanıyor fakat yine hiç bir yere giremiyorum. Acaba kendim nasıl format atarım ve tekrar nasıl yüklerim ayrıca format atarken nelere dikkat etmem gerekir. Saygılar.

Quaresma | 7

Quaresma | 7

Üye
Merhaba sizi Donanım Haberden de tanıyorum :) bir kaç sorum olacak zahmet olmaz ise.. ?

Samsung Star Wifi telefonum da bazen internete girmeye çalışırken DNS BAŞARISIZ Diyor neden olabilir bilginiz varmı ?

Bir sorum daha var, kamera yı açıyorum kamera da kare kare şeyler var resim çekince çıkmıyor ama çekmeden önce bakarken çıkıyor kare çizgiler nasıl düzeltebilirim ?

Vodafone hattımı takıp telefonumu açtığım 10 dk boyunca Gönderiliyor.. Yazıyor gidip geliyor o yazı ama diğer hatlarda bir sorun olmuyor nasıl çözebilirim?

Son olarak telefonumun ekranı temiz değil garantiye yollarsam ücretsiz değiştirebilirmiyim?

Teşekkürler

sakuraozgun

Üye
S.a Arkadaşlar bende Samsung Lindy var.Okuduğum Kadarıyla telefonu yan tuttuğumuzda resimlerin kayarak aktığı oluyormuş.Hatta Telefonun yarım bölümde de bahsediyor bundan fakat bende olmadı.Bunun nedeni nedir.Birde msj yazarken telefonu yat tuttuğumuzda klavye yan yatıyormu kullanan arkadaşlarda??...

savliusta

Üye
benim samsung jetin dokunmatiği çalışmıyo hiç bir tuşa tepki vermiyor telfon donuyo kalıyo

Halleluja

Üye
merhaba benim 3 adet sorum vardı umarım cevabını alabilirim..

telefon Samsung GT B5310 Corby Pro

1. ekranda saat ve batarya işaretinin yanında kırmızı R harfi var bu neyin nesidir.?
2. telefonuma video atmak istesem hangi format destekliyor bu Telefon.(3gp Hariç)
3. wi-fi ile internete bağlantı kurduğumu gösteren bi işaret varmı.

şimdiden sağolun

emhhre

Üye
Merabalar arkadaşım bende monte var wifiyle nete girdiğimde youtube den video izleyebiliyorum ama normal hattan nete girdiğimde 3g+ bağlantıda bile videoları açmıyor bağlanılıyor diyor sonra tekrar deneyin diyip açmıyor sebebi nedir acaba video izleyebilmek için illa wifi mi lazım? Şimdiden çok teşekkur ederim..

khmerkoan

Üye
Konuyu görmeden önce sorunum hakkında konu açmıştım ama birde buraya yazayım.

Corby s3653w telefonumda bluetooth a giriyorum,açmak için ekrana dokunuyorum uzun bir süre bekledikten sonra etkinleştirilemedi diyor. fabrika ayarlarına dönmeyi denedim yine aynı hatayı verdi. nasıl çözebilirim?

Birde telefonda güya wifi var ama ben nerden girildiğini bulamadım bu konuda yardımcı olabilir misiniz?