Samsung Star,Corby,Preston,Monte,Lindy için Sorularınız varsa de hadi buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
hayır internetten radyo dinlenemiyor da neden fm radyo dinlemiyorsun?

battanie

Üye
bende Samsung Star var. konuşma esnasında dakka başı ötüyo uyarı veriyo. bunu nerden kapatıcam

DhEngEshEz

Üye
selam dengesiz :D

--------------- Ekleme ---------------

telefonda arkadaşın nicki gibiymiş o zaman dengesiz :d:
:D walla telefonda benim kadar ''dhengeshez'' olsa daha ne isterim ki :D ama malesef deil :D
telefondan twitter baglanıp matrax a bile msj atıyorum ne diyorsun sen :D bi telefon bu kadar mı süper olur :D

bi yandan radyo dinlerken bi yandada twitter facebook hepsini aynı anda kullanıyorum q klavyesi bana bu son 4 5 aydır intsiz pc bile aratmadı :D :D

(ama gene int çektim artık msjları pcden radyoyuda telefondan dinlerim :D )

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
:naughty:

--------------- Ekleme ---------------

battanie valla bu sorun ilk başlarda benim de başıma gelmişti fakat sonradan kendi kendine düzeldi

makabin

Üye
slm kardeş benimde bir sorum var samsung star da tv izlemek mümkünmü acaba

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
mümkün deil ama samsung starın tvli versiyonu da vardı :

ouz09

ouz09

Üye
YHa arkadasLar benim Samsung GT-S5233a war internet paketimde var ama videoLar açıLmıyor nasıL yapıcam yardımcı Olursanız sevinirim
SaygıLar.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim starda sadece ozel web browser kullanarak youtubedan video izleyebilirsin yani faceten felan video izleyemezsin

1HAN1

Üye
slm bende gt-s3653 wifi model tel var. Tel hafızasındaki dosyalar şifreli onları ne silebiliyor nede hafıza kartına taşıyabiliyorum yardım edersen sevinirim kolay gelsin

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
telefon sistem dosyalarıysa hiç uğraşma zaten olmaz ama önceden atmış olduğun şifreli bi dosyaysa ve eğer önemli dosyalar değilse telefonuna hard reset at

blue848

Üye
arkadaslar samsung star wifi aldımm yanlızz faceden falan video nsl ızyelecegızz bıde msn prg lazımmmm bunları nsl çözeblrzz yardım plsss..

1HAN1

Üye
öncelikle cevap verdiğin için saol telefonu yeni aldım kendi içerisinde yüklü olan resim ve ses dosyaları silemiyorum

DhEngEshEz

Üye
öncelikle cevap verdiğin için saol telefonu yeni aldım kendi içerisinde yüklü olan resim ve ses dosyaları silemiyorum
onları silemezsin telefona gömülüdür onlar.. hem o bi kaç resim ve ses dosyasının neresi seni rahatsız etti anladım:bilmm:bann:

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
blue faceten video izleyemezsin uygulamalar içinde şu sitelere bi bak:

(Buna telefondan gir)

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
guncel

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
ok sorun kalmadı yani :D

tr_47_tr

Üye
samsung5233star kullanıyorum acaba program yükleniyor mu mesela video yada resim değiştirme ...gibi şeyler cvplarsanız linkleriyle birlikte yazabilir misiniz..?

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
video yada resim değiştirme derken ??? daha da açık belirtirsen link verebilirim

m_e_t_i_n_m_u_r

Üye
preston da varsayılan belleği hafıza kartı ayarlıyorum hepsini. telefonu kapatıyorum açıyorum yine varsayılan bellek telefon olmuş nasıl düzeltebiliriz