Samsung Star,Corby,Preston,Monte,Lindy için Sorularınız varsa de hadi buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

üye80

Üye
s3653w var bnde wifiye bağlanıom kndi modemim dns hatası dio :S

klas4885

klas4885

Üye
corby pro için oyun linki verebilirmisin dostum ?

sessiz_cocuk

Üye
arkadaşlar samsung widget vansirc.net adresinden başka nerden indirebiliriz?

ozerme

ozerme

Üye
corby pro kullanıyorum. internete rahat rahat girebiliyodum. durduk yerde girmemeye başladı. bağlanamıyorum hiç bi modeme bi çok modemle denedim modemle alakası yok. Modeme bağlanıyor ama internete girmiyor napabilirim

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
*2767*3855# yap hard reset atacaktır telefona arada bi reset atmak iyidir

ozerme

ozerme

Üye
saolasın

sheithan0000

Üye
getjar süpermiş çok saol..!!

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardişşşşş :ehe

hossin

Üye
bnmde samsung s 5620 telefonum var bn telefonuma arapça karekter yüklemek istiyorum nası yükleyebilirim bi bilgisi olan varmı :)))

SalihEmrre

Üye
ben b5310 corby pro kullanıyorum, opera mini ve bolt yükledim ama bu programlarla 3g'den internete giremiyorum, her seferinde wifi'den bağlanmaya çalışıyor. internet profilini turkcell gprs seçmeme rağmen telefonun kendi internet tarayıcısı 3g'den giriyo ama bolt ve opera girmiyor. ne yapabilirim?

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
menü>>uygulamalar>>oyunlar ve daha fazlası>>diğer>>bağlantılar>>bağlandığın wap :oke:

SalihEmrre

Üye
teşekkürler

haskap

Üye
merhaba arkadaşım bende s5233t model telefonum var video izlerken tam boyut izleyemiyorum..ekran boyutunu enboy oranını yoksay seçeneğini yapıyorum yan çeviriyorum tam ekrena açmıyor.. aynı videoyu s5233a modelinde tam ekran yapıyor..benim telefonumun sıkıntısı nedir..kafayı yiyeceğim..yardım lütfennnn

knhn8

Üye
merhaba bende samsung star wifi var bu telefona skype yüklemek mümkün mü? mümkünse nasıl yapıcam yardımcı olursanız çok sevinirim

amapola

amapola

Üye
samsung star wi-fi kablosuz ağa bağlanmıyor.
bağlantıyı görüyor (modem şifreli) şifreyi giriyorum ama bağlanamıyor.. nedendir acaba?

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
haskap ve knhn8 sizin sorunlarınız çözülemez yani
1)video çözünürlüğünü telefon destekleyemez
2)stara skype yüklenmez

amapora sana da tavsiyem bi hard reset atman olmazsa ağı sil sonra tekrar kaydet hard reset kodu:

*2767*3855#

paqua

paqua

Üye
Mrb 5233 Star Tv modeli var bende Media Player yüklenebilirmi ? Yüklenebilirse nasıl ?

sevkoski

Üye
arkdaşlar telefonumla wifi bağlanamıorm. bağlantı yapmak isitorm maksimum bağlantı saeviyesine ulaştınız dior. napmam gerek ?????

haskap

Üye
yakında yeni versiyonu çıkarmı..s5233t modellerin ..bilginiz olursa haberdar edermisiniz..

knhn8

Üye
haskap ve knhn8 sizin sorunlarınız çözülemez yani
1)video çözünürlüğünü telefon destekleyemez
2)stara skype yüklenmez

amapora sana da tavsiyem bi hard reset atman olmazsa ağı sil sonra tekrar kaydet hard reset kodu:

*2767*3855#

kötü oldu bu :( yinede çok teşekkür ederim arkadaşım