didyou
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeşim aynı sorunlar bendede var mp3 dinlerken menüyü açtıgım zaman telde kasma oluyo ve bazen mp3 dinlerken şarkıyı ileri sarmak istediğim zaman yada durdurup tekrar dinlemek istediğim zaman donuyo ve teli kapatıp açmam gerekiyo ve bazen resimleri yada videoları izlemek istediğim zaman yan cevirince 30-40 saniye kadr gecikmeli yan oluyo ekran içinde orjinal firmware yüklü evet telefonun bu sorunlarından sıkıldım numunelik bazı telefonlarda olmuyo olabilir ama genelinde bu sorunlar vardır aksi halde telefonun görüntüsünden yada özelliklerinden sıkılmış değilim ve sorunlarından sıkıldım ve sende busorunlar hiç yaşanmıyo ve mp3 dinlerken hiç kasma olmuyo ve bikaç işlemi aynı anda yaparken bile kasma olmuyosa ben senin telefonunun s5233 olduğundan şüpheliyim yada küçültüğünü sanıp kapatıyosundur
ben anlamadım aynı anda ebudy le msne gırıp kucultuyorum muzık dınleyıp oyun oynuyorum hıc bi kasma yok teledonda artı 20 ye yakın o yun bır suru progam falan da hafıza da nerdeyse dolu ama herhangı bı kasma olmuo sorun sızde sanırım telefondan sıkılmıssınız...
8gb kasmadan.. helal vallaHiçbi alakası yok bende uygulamaları küçültünce kasmıyor ayrıca telefondan da sıkılmış değilim.8gb kart takılı telefonda ve yarısı dolu o bakımdanda kasma yok sadece mp3 çalınca menüde gezinmek işkence oluyor ileri geri sarınca geç sarıyor durdurunca veya başka mp3 e geçince geç işlem yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?